Bende kayisi cekirdegi yagi aldim kizlar ve nemlendiricim ile karistirdim. iki senedirli kullaniyom öyle. Biz malatyaliyiz, ve dedemin kayisi bahcesi var. Demek istedigim babaannemin cildini görseniz, bebek gibi.
Kayisi cilt icin mükkemmelmis. zemuszemus
Bunebu, ne sicacaklar kiz ;=)
Kutudan cikarip hemen ucurtcam onlari ;=)
Ama nasil tutacam onlari ? CADIARZU
yok bacım yokteşekkür ederim canım utanıyom heee :kedi:
kabul ettim seni edaa
kız biz ark değilmiymişiz kaydirigubbakcemile5
ütüyü bilmiyom valla ben
eh sçmazlar diosan sen bilinBende kayisi cekirdegi yagi aldim kizlar ve nemlendiricim ile karistirdim. iki senedirli kullaniyom öyle. Biz malatyaliyiz, ve dedemin kayisi bahcesi var. Demek istedigim babaannemin cildini görseniz, bebek gibi.
Bunebu, ne sicacaklar kiz ;=)
Kutudan cikarip hemen ucurtcam onlari ;=)
Ama nasil tutacam onlari ? CADIARZU
laa bodoslama dalcam ama :) ben bioder roll on aldım, işe yaradı süper bişii tavsiye ederim.. ki bende 2 ay falan sürdüm epi topu unutuyorum her akşam sürmeyi ama sonuç süper :lepi:
neyse geçmişi okuyayım :))
zoretanin diye bi ilaç kullandım, imza ile satıyolar ama yan etkisi fazla diye.. bi ismi daha vardı burda forumda başlıkta var bakim bi ismine duymuşsunuzdur belki çok kullanılıyomuş..
Bende kayisi cekirdegi yagi aldim kizlar ve nemlendiricim ile karistirdim. iki senedirli kullaniyom öyle. Biz malatyaliyiz, ve dedemin kayisi bahcesi var. Demek istedigim babaannemin cildini görseniz, bebek gibi.
CADIARZU
Ama kartonu acar acmaz ucarlarsa :bbo:eh sçmazlar diosan sen bilin
la ne demek nasıl tutcan
sanki orangutan
alltan ayaklarını bi elinin içine gelcek şekilde
kanatları da dier elinin içine gircek şekilde tutcan
kızlar çok alakasız olacak ama koltuk altlarım benim kararıyor...sizdede böyle bir sıkıntı varmı..internetten yok evde hazırlanan karışımlar falan diye buldum ama daha dermotolojik bişeyler varmı bildiğinizmafoldumben
walla tam yazılışını bilmiyorumda
genelde senin kullandığını
ve reakutan die bi ilaç war onu weriyo doktorlar
ama reakutan çok tehlikeli bi ilaçmış çoklmaz:
ben sivilcelerimden doğum kontrol hapıyla kurtuldum zemuszemus
Jiletmi vuruyon cnm? O zaman oluyormus...kızlar çok alakasız olacak ama koltuk altlarım benim kararıyor...sizdede böyle bir sıkıntı varmı..internetten yok evde hazırlanan karışımlar falan diye buldum ama daha dermotolojik bişeyler varmı bildiğinizmafoldumben
kızlar çok alakasız olacak ama koltuk altlarım benim kararıyor...sizdede böyle bir sıkıntı varmı..internetten yok evde hazırlanan karışımlar falan diye buldum ama daha dermotolojik bişeyler varmı bildiğinizmafoldumben
Jülide karton birinde dursun, hafif aralayıp kapağı o şekilde almak lazım yoks auçarlar tabi, hatta içerde biri alsın kuşu sonra balkonda getirip sana versin hem daha rahat tutarsın.. Allah yardımcınız olsun akşama :)
imam nikahı kıyılana ne denir la bilemedim :kedi:kafamçokkarıştı
kararıyor derken kahverengimsi lekelerdenmi bahsediyosun?
eğer öleyse yardımcı olabilirim canım yerimseniben
Jiletmi vuruyon cnm? O zaman oluyormus...
Ben agda ile aliyorum tüm vücüdümü hic öyle sikintim yok.
Jilet vurmayin kizlar, en temizi agda vallah :lepi:
Jiletmi vuruyon cnm? O zaman oluyormus...
Ben agda ile aliyorum tüm vücüdümü hic öyle sikintim yok.
Jilet vurmayin kizlar, en temizi agda vallah :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?