Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:asigim:

Adli tatil geldi arkasından ramazan ayy ben masa başında çok uyuyacam aç susuz sanırım :roflol::roflol::roflol:

başlığıda buldum gurbaa açmış

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/197044-bebak-ac305-badem-s220t220-mucizesi.html

ve yazılanlar güzele benziyo sağol böcük denicem bende :lepi:

süt olanı pamuğa sürüp cildi temizlemek için kullanıyomuş gurbaa, ben sadece göz makyajı yapıyorum genelde, onuda normal kremle temizliyodum, sanırım bu daha iyidir..

mandilin sen nasıl kullandın?

günaydın o zaman sana sinayyy, ee o kadar misafirle uğraşmak kolaymı uyursun tabi

Jülidee inşallah istediğin gibi olur herşey :Saruboceq:

anamm akşama seninmi nikah vardı, burda demişlerdiki imam nikahı kıyılınca edilen dua kabul olur, banada dua et noolur şu kpssden iyi bi puan alıp güzelcene bi yere atanıyım hayırlısıyla, ha bide hayırlısıysa evleniyim :)))

üff zaten açıklayamadılar hala şu sınav sonuçlarını çok iyi değildi ama bi umut bekliyo insan yaaa

hasat mı
hasat ne ki?

yavrucum hem onu dedim
hem de kuşlar gelinline saçına başına sçmasın dedim

hee olduk tabe
len iyi iyi düzeldiinize sevindim

böcük len allah bişi vermesin dünya kadar çeyizin
maşallah maşallah

Adli tatil geldi arkasından ramazan ayy ben masa başında çok uyuyacam aç susuz sanırım :roflol::roflol::roflol:
yeurim sen nerde çalışıyosun ki
hukuk bürosu falan mı?

Ben kayisi yagi kullaniyorum, hicde sivilce yapmiyo ;=)
O güvercinler alacam galiba kizlar ;=)
Kutu ile verecekmis, yani Dügün günü almamiz gerekiyo zemuszemus
Sagol ya Papi kaydirigubbakcemile5
kız bah allah korusun üstüne başına yapcalar mübarek kakalarını allah korusun

tavşan sal bari aşadan aşaadan he
olmaa mı

sinay geeeel beraber uyuyalım yaa :sinifsinif: öğle yemeğinden sonra gözlerimi zor açtım

papi aynen orda yazıldığı gibi uyguladım kuşum önce pamiğa sürdüm sonra yüzüme. Her cilt farklı benim sadece T bölgesi yağlı bana iyi gelmedi. Ama kusursuz acayip yimişak yapiyor o ayrı kaydirigubbakcemile5 Birde yıkarken insanın elini bi tuhaf yapiyir zeytinyağı gibin sabunla sabunla zorla çıkıyor.
Sınav sonuçları ne zman açıklancak belli diil mi ?

Bende kayisi cekirdegi yagi aldim kizlar ve nemlendiricim ile karistirdim. iki senedirli kullaniyom öyle. Biz malatyaliyiz, ve dedemin kayisi bahcesi var. Demek istedigim babaannemin cildini görseniz, bebek gibi.
Kayisi cilt icin mükkemmelmis. zemuszemus

Bunebu, ne sicacaklar kiz ;=)
Kutudan cikarip hemen ucurtcam onlari ;=)
Ama nasil tutacam onlari ? CADIARZU

zoretanin diye bi ilaç kullandım, imza ile satıyolar ama yan etkisi fazla diye.. bi ismi daha vardı burda forumda başlıkta var bakim bi ismine duymuşsunuzdur belki çok kullanılıyomuş..

kanka ben hıc bılmım o ütüyü

amın ayrıca ceyıslerıme bısey olmasınnn cok tırsıyom nan cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…