Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

GÜnaydn kızlar hepınızı cok ozledım ama kafam karısık kımler evlendı bı dıyeyıversınbırı yaaa

offff bence 2 gün çalışılsın 5 gün yatılsın...iş satleri 1200-1500 arası olsun...yıllık iiznler 3 aya çıkarılsın..maaşlar 3 katı olsun...30 yaşında emekli olunsun

ay çok şeymi istiyorum allah aşkına kaydirigubbakcemile3

esma yı ise evlendirmeye hazırlanıyordunuz
AY CNM DONUSUMDE SULFATLA SENIN AZ KALMIŞ OLCAKTI ZATEN YAAA

canım benim ya seninde gitme zamanın geldi..dilerim hayatta karşına hep güzel insanlar çıkar....sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.dugun fotolarını koy bizde görelim

mutluluk sevgi peşinizi hiiiiiiiiiiiiççç bırakmasın opuyorumnanaktan

tobii kurban oluym ben sana ya,, o bal ağzından neler çıkıyo :) ağzını yerim kız senin :lepi:

Sibel Can ın yeni şarkılarını dinlediniz mi :) çok hoş

daha neler amanın daha neler ammada yaptın..kaydirigubbakcemile2

üzülsemde umursama insan böyle olgunlaşır kimselere yük molmadan bizde acı evde yaaşanır :sinifsinif:

bu parçalar süper dimi ya

daha neler amanın daha neler ammada yaptın..kaydirigubbakcemile2

üzülsemde umursama insan böyle olgunlaşır kimselere yük molmadan bizde acı evde yaaşanır :sinifsinif:

bu parçalar süper dimi ya

hepsi güzel ama çantada keklik benim favorim :):asigim:

ışılcımm yaaa içim titreyerek okudum yazdıgını...mutluluklar canım mutluluk sevgi huzur seninle olsun ...düğününü yap da gel resimlerle...

bardaklarımı beğenen arkaladslar tteşekkürler...

bahar magnetlerin çok güzelmiş,yüzüğünü de gördüm dikkat ettim çok hoş

ben yaklasık bir haftadır topic e eklenen hiçbir resmi göremiyorum hatta takvimlerinizi de kocaman bir X işareti var, neden kaynaklanıyo olabilir?

kısss dön artık gözümüz yollarda kaldı
:1hug:
canım benim pazartesi ben tatilde olacağım cicifotolarını göremeyeceğim, hemen silme olur mu döndüğümde bakabileyim yerimseniben

Anıları canlandırıyım dedim şubat ve marttan alıntı :gitme:
hepiciğimiz evlendik baharla zarifte nişanlandı ayy şaka gibi yaa

:asigim: ahh ahhhhh ne günlerdi

msn açılmıo madem ben de kuzenimin cam boyasıyla boyadıgı bardaklarımı ekleyeyim ...
genç miisafirlerim için renki bardaklarım bunlar işte kaydirigubbakcemile2

güle güle kullan kaydirigubbakcemile2

bütün gün giremedim kkya simdi evden girebildim :) size magnetlerim ekliyim fil inek turuncu bacaklı adamlar askımın hediyesi :asigim:

çok şekerler.. filede bayıldım.
Bizde gezdiğimiz her yerden magnet alıp dönüyoruz hatıra oluyor, safranbolunun aynısı bende de war
kaydirigubbakcemile5

buarada kızlar kısmetse düğünüm ocakta olabilir :) bakalım hayırlısı neyse o olsun gerci ocak değilde enazından mart olsun isterim

hayırlısı olsun kış gelinimi olcan
zemuszemus

hayırlı olsuuun jüli. yerimseniben
Filmide incelicem şimci

günaydın ve hayırlı cumalar herkese
bugün işyerinde son günüm kısmetse de salı günü evleniyorum zemuszemus

ben bi evlenip gelem :lepi:

ışılım hadi kuşum sen bi evlenip dön aramıza kaydirigubbakcemile3
canımmmmm inşallh herşey gönlünce istediğin gibi geçer. Prensesler gibi olacaksın, herşey beklediğinden dahada muteşem geçer inşallh...
Çooook kocaman öpüyorum yanaklarından bizi habersiz bırakma olur mu?
Dönmeni bekleyeceğim
Şeniz Şeniz Şeniz

GÜnaydn kızlar hepınızı cok ozledım ama kafam karısık kımler evlendı bı dıyeyıversınbİrİ yaaa

günaydın esmacım hoşgeldin. başıyazmalı döndü, kimse evlenmedi dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…