anladım canım güzel tüyolar verdin bana bu gece a.s. a.s.
off ooff valla eşşek gibi çalışıcam ama bide atabilsem kapağı bi yerlere
bıktım özeldennn
inş. seninde istediğin yerler olur papim
ya ben oraya ve bir derdim vara girmiyom sonra psikopata bağlıyomklava:
aşkım kızdı, dettt girme bida oraya dedi :icecream:
hehe vermişin saol cicimben sna rep vermiştim yaa 20 kişiye daha rep vermem lazım ki tekrar sana rep verebileyimm.
gün değil kişi yanii minik yanlış yazmışım canım
başka topicte arkadaşım yokki, sne nereye takılıon burdan başka bakiim
farmvillepıtır ya hangi oyunu oynuyosun facede? farmtown mı farmville mi? ayrıcana afiyet olsun :)) 20 kişire verdikten sonra gene aynı kişiye verebilirsiniz puan.. yani öyle biliyorum :))
aaa msnindemi yok?feyysbokum yokk
pıtırım geçen yıl 82 civarındaymış sınıf için puanlar..
pashmina 68 iyi puan yaa, ama ben bu sene matematikten döküldüm çok zor geldi bana ve çok zaman aldı, en fazla 2 yanlış çıkarken bu sene 9 boş 2 yanlış oldu çok fenaydı yani.. sakın onlara güvenip matematiği boşlama bol bol soru çöz.. coğrafya kolaymış zaten :) hatta coğrafyamda hiç yok diyosan eğer, meb radyo coğrafya yaz gugıla radyo dersler var mp3 formatında indir dinle kulağında kalıyo bi şekilde.. aynı şekilde tarihte varda, öncelikli şey nutuk tarihte :)
bütün gün giremedim kkya simdi evden girebildim :) size magnetlerim ekliyim fille inek askımın hediyesi :asigim:
kaç bakalımacmadım :1ninca: geçmişi okumaya geldim şakkıdı şimdi okudum kaçıyom
duruunn kapatmayın ben geldim :) pıtırım o puanla doğuya bilem gidemez :) zaten kadroya geçelimde neresi olursa olsun diyo hemen hemen herkes, bende dahil :) neyse en azından burda her şehirden birileri var yardım ederler dimi :)))
pıtırımm bende farmville oynuyorum, komşu olamayız dimi biz :uhm:
baberkoo güle güle süsle evini cicilerinle, çok şirin görünüyolar.. İyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?