Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sinayycımm bak sana ne eklicemm kaydirigubbakcemile3

Ehehehe kaydirigubbakcemile3 Misafir gelmiyor diye çok üzülmüşünn şimdi aynı şeyleri düşünüyormusunn :sinifsinif: geçmişi okurkenn gözümee takıldıı kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ŞenizŞeniz
sultan kalk kız halay çekelimm :teytey:

Görümcemle sabahın körü halay çektik zaten :roflol: Kesin sulugöz ben yarın ağlamıcam oynamaktan kaydirigubbakcemile3

Abowwww :1shok: Ne çabuk geldii günn yaaa
Çok güzel geçer çok güzel olursun inşallahh hemşommm Şeniz

Canım benim çok sağol Şeniz Dün elbisemi aldım, ufak tefek birkaç bişey kaldı :sm_cool:Bugün kuaför işleri var :jeyyar:

veo boynerde 345 tale olan
buradan bi arkadaşın da 405 taleye mi ne gördüğü azur 4640 var ya
onu da 280 taleye aldım

ahhh eda sen mesaj atınca kalktım içtim bir bardk su :) nerdeyse 2 katı pahalıya aldım ben :)

betacıımmm senn gell ben sana içirmezmiyim bardaklarımla çayy :)inşallah bir gün,yakınız nasılsa senle...

İnşallahh canım yaa opuyorumnanaktan Keşke hepimiz aynı şehirlerde olsakta toplansakk ne güzell olurrr zemuszemus

ahhh eda sen mesaj atınca kalktım içtim bir bardk su :) nerdeyse 2 katı pahalıya aldım ben :)
ya sen öyle diinc eben de üzüldüm
özür dilerim yani üzmek istemezdim hiç:bbo:

ama tabi zengin fakir belli olsun
sen hiç araştırmadan gider alırsan öyle olur
bak ben fakire
günlerdir araştırıyorum ya ya

bu arada niye o kadar ucuzmuş bilio musun?

(burhan altıntop edasıyla konuşuyorum)
gutusu yoooohhh

GUTUSU YOOOOHHHHHH

lmanyah mısın bi gutu 200 tale mi eder allah boyunu posunu devirmesin
saçımı başımı yolcam ya

bu nasıl bi kazıklamaktır milleti naısl nasıl

Ohhh :teytey: Ön denememi yaptınızz kaydirigubbakcemile3
Ne güzel elbisede halolmuşşş sıra geldii kınaa günüü :teytey:

Yok gamzem koyduğum gibi almam bir oldu yemek iptal olduu...
Ama ben hep unutuyorumm yaa napsam dolabın üstüne not falan mı yazsamm CADIARZU
Hatırlattığınn iyi oldu gamzemmm ben hemen aşşağı indireyimm kıymayıı Şeniz

evet gamzecim bende dedim haklısın kaydirigubbakcemile5 olmaz öleeelmaz:
Eda afferim sana kuzummm :lepi:

Kızlar ayakkabının altına yazılcak listeyi yapın ben akşam not alıcam. Zaten akşam son kez girebilcem

ya betoş bişi dicem
mikrodalgan var mı
varsa direk onda hallediverirsin???

Bugünn teyzoşum gelecek kuzenlerle ilk misafirlerimm zemuszemus

Gamzoşş senin poğaçalardan yapmak istiyorumm tarifi nereden alabilirimmm CADIARZU

ayyyyy koptuuummmm yaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ulen şimdide yalnız bırakmıyolar iyi mi
akşam kız kardeşime kalfalan dedim kociş gözlerimin içine bakıyor
tamam yaa dedim gitt -tatlicadiarzu-
o da bende sıkıldık valla bu akşamda halamlar geliyor
bide onları atlatsak tamamdır hafta sonu
öğlene kadar yatacaz sonra ver elini binicilik tesisleri
ayy ben bu evlilik olayını çok sevdim heee laelaelaelaelae

edacım yok cnm yaa çok üzülmedim yanında hediye die verilen ama parasını aldıkları teflon set de işeme yarayacak o yüzden çok da üzülmedim,onlara da ihtiyacım vardı.tek düdklü b475 olsa çok üzülürdüm :)

annem de alacaktı o gün iyiki aldırmamışım...

aman kutusu da olmayıversin ...

POĞAÇA (Gamze)

malzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.

önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak. sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncek. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacak) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerim. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayın afiyet olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…