POĞAÇA (Gamze)
malzemeler: 1 yumurta,1 çay bard ayçiçek yağı,1 su bard ılık su, yarım paket yaş maya,1 tatlı kaş tuz,1 tatlı kaş şeker,4 su bard un, 60 gr tereyağ
iç harcı için: beyaz peynir.
önce tereyağ oda sıcaklığına gelecek. yarım paket yaş mayayı 1 çay bard ılık suda eriticez. geniş bir kaba ayçiçek yağı,mayalı su , süt,tuz,şeker,ve yumurtanın akını vede unu ekleyelim yağurmaya başlayalım. baktınız un az geldi hamur cıvık göz kararı ekleyin ele yapışmayan bir hamur olacak. sonra bu hamurdan parçalar kopararak 8 bezeye ayırın. unlanmış tezgahta her bir bezeyi tabak büyüklüğünde açın. sonra her bir açtığınız hamurun arasına tereyağ sürün kat kat üstüste koyun en üsttekine tereyağ sürmeyin. hafif un serpiştirin ve bu sefer hepsini 60 cm çapında açın yani büyütün yaklaşık yuvarlak büyük tepsi gibi olcak tek katmış gibi görüncek. sonra enine ve boyuna kesin 4 parçaya ayrıldı. ayrılan parçalarıda 3-4 parçaya ayırın bıçakla kesin. (hani sigaraböreği yaparken yufkayı nası kesioruz aynen öle üçgen parçalar olacak) geniş kenarına peynir koyun ve sigara böreği sarar gibi sarın kızlar eğer baktınız çok büyük görünüolar ortadan kesebilirsiniz benim bir tabaktakiler kesmdiklerim öbürleride kestiklerim. üzerlerini bir bezle örtün 30 dk mayalansınlar. sonrada 180 derece fırında pişirin üstlerinde yumurta sarısı sürmeyide unutmayın afiyet olsunnnn
nankörr :dilcikar:ohaaaa sen tek başına gelsen zaten 1 orduya
bedelsin bide yanına promosyon edayı al
tamamdır izle sonra curcunayı
sizin geleceğiniz zaman banyo setim ve kaşıklarıma
güvenlik koymam lazım
elinizi deydiğiniz an daaat daatttt lülülülülülü
rica ederim gamzeemmm Şeniz
Söylee uşağınaa Başbakann bile 3 dedii kaydirigubbakcemile 3 ten fazla çocukk yapmayınn diye çıktı konuşştuu kaydirigubbakcemile3
sıkıysa alışma -tatlicadiarzu-anca geldm fstk alıstınmöı evlılıgee
opuyorumnanaktan
şöle güzel bi yaş pasta tarifi alıyım efenim zemuszemustamam tatlım vereyim tarifopuyorumnanaktan
gnydnvereliniortakgünaydınn kızlarrr
günaydınlar
offf offfff
baberkocum sağol cnm sütlü tatlı mı istiyosun
nankörr :dilcikar:
gelmıyomm nan gelmıyommmm
B]sımdık bısey derdım amma neyse[/B]
gelmezsen gelmeee laelaelaelaelae:dilcikar:nankörr :dilcikar:
gelmıyomm nan gelmıyommmm
sımdık bısey derdım amma neyse
vıışş hemen kopyala yapıştırr:lepi:hani markette satılan dondurulmuş papates kroketler var ya onları nasıl kendiniz yapabilirsiniz işte tarif bende annemden aldım süper oluoyor.
patatesleri haşlayın 5 tane falan süzün suyunu ve ezin. içine 2 yumurta bir avuç galeta unu,pul biber,kara biber yoğurun isterseniz içine maydonoz ve dereotuda koyabilirsiniz). yoğurup şekil verin önce yumurtaya sonra çıtır pane harcına batırın ve kızartınalkisalkisalkis
amiiinnAllah tarifi verenden de aracı olup yazandan da razı olsun :sm_cool:,
malum su sıralar en değerli şey tarifler
Bizim , benim aldığım (tüm beyaz eşyalar mutfak eşyaları ve diğerleri ) çeyizler hariç düğünde dahil 40.000-50.000 arası oldu.
hani markette satılan dondurulmuş papates kroketler var ya onları nasıl kendiniz yapabilirsiniz işte tarif bende annemden aldım süper oluoyor.
patatesleri haşlayın 5 tane falan süzün suyunu ve ezin. içine 2 yumurta bir avuç galeta unu,pul biber,kara biber yoğurun isterseniz içine maydonoz ve dereotuda koyabilirsiniz). yoğurup şekil verin önce yumurtaya sonra çıtır pane harcına batırın ve kızartınalkisalkisalkis
ben versem :kedi:
burçak ve kakaolu bisküvi al
kakaolu puding yap bisküvileri ona bula
önce burçak sonra kakaolu burçak kakaolu diye ard arda sırala
klan pudingi üzerine dök az soğuyunca hindistan cevizi üzerine ve dolaba at
baberkocum sağol cnm sütlü tatlı mı istiyosun
Baberko şuan bizimde borcumuz var... Borçsuz olmuyor hiçbirşey...
baharcım toplam mı 24 000 yoksa sadece sadece onlara düşen mi 24000.hafta sonu kuzenimin düğünü var toplam beyaz eşyalar mobilya ıvır zıvır sanıyorum 25 bini bulmuştur.mobilyalara toplamda 10000 ödemişler.perdeler 2000 tutmuş.
Günaydııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yarın kına gecem var :teytey:
sülfatcım mutluluklarr canım ...
kızlar dün bunu aldım ilk defa samsung kullanıcam biraz garip gelio dokunmatik felan ama alışıorum nasıl sizce hemde bu renk[/QUOTE]
güle güle kullan gamzecim çok güzel, alışırsın hemencik kaydirigubbakcemile5
beta nıe guluyon nan
ahh ahh bundan sonra çağırsanda gelmım sınay hanım:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?