Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oy gectımı adım yaa yerım sızı gecmıse bakamadım
Esmaaaaaaaaaaaaaa
fıstıkm geldım de sen ben gıtmeden evlendın zaten bayında bıraktım senı dugun resmı ekelemıssın

ay ızın tarıhımı cok guzel ayarlamısım dun halam geldı
buarada gamze kadar olmasada bende ılk denıze gırıdıgmde ıstakoz gıbı oldum

kızlar ben şimdi cıkıyorum sıkı bi arastırma yapmama gerekiyo tüm detayıyla koray msj cekmiş kına kıyafetine kadar hesapla herşeyi demiş kafa takılan bişey olursa gelcem yardımınız gerekir :) öpüldünüz fazla yazmayınız please

kızlar albüme gelinliğimi eklicem ama albüm yapamıyorum neden acaba (BB Koduna izin verilmemiştir) diyo......bu nedemek..

:1hug: canımmmm tskler

baharcım 24 binin yetip yetmemesi size bağlı kuşum. Alın elinize kalem kağıdı bi hafta fiyat araştırması yapın. Önce beyaz eşyacıdan fiyat alın. Sonra şağı yukarı nasıl mobilyalar istiyorsun onun fiyatlarını sorun. Perdeye, gelinliğe dmatlığa, ıvırzıvır harcalamara falan yaklaşık fiyatlar eklersiniz. Ama çok fazla detay olduğu için hep şişirerek hesaplar yapın. Ne biliyim daha gelinliği var yok çiçeği var yok avizesi var yok mutfak masası var var oğlu var

canım benim yaaa kendi telaşım gibi heyecan yaptım walla..
:gitme:
herşeyin hayırlısı olur inş kuzucummm opuyorumnanaktan

ay canım hadi hayırlısı allah yardımcın olsun

4.bahar
5.hülya
6.pınar
7.ayşe
8.deniz
9.erva
10.mawro

aklıma gelenCADIARZU
aferin aferin beni unutun siz
hem ben bu listeye adımı yazdırmıştım
noldu eskisi
2 nömera boş sanırım
beni yazın valla düğünü basarım sulfatttt

günaydın herkesee :lepi:

hayırlı cumalar cümlemize..

Gamze Esma hoşgeldinizzzz :) şükür kavuşturana, böcüğünde patron yiğeni ar diye epey sessiz kaldı buralar, şimdi bi geçmişi okuyup gelene kadar 3 sayfa yazmışsınız valla :bbo:

Arsii, fırında elma dilim patates yapıyoruz biz, yağın içine bharatları koy karabiber toz kırmızı biber falan filan ne uydurursan patatese :) sonra patatesleri iyice yağla bu karışımla diz tepsiye hoop doğru fırına..
yadaaa ben çıtırpaneye buluyorum patatesleri tepsiye diziyorum o zaman mükemmel oluyo cokacimcoook

benide yazın o listeyeee

pıtır sebzelerini topladınmı

öfff gamzeee canım çekti bee

7 Ağustos 2009 da,

Saat ve tarihte: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dizisi olusuyor :

Saat 12 yi 34 dakika, 56 saniye geçerken saat ve tarih :

1256 07/08/09 olacak...

Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak…

evet papi topladım
yalnız görcen beni sabah geldim direk masama oturdum toplim die çürüolar sora
aslında sabah erken kalkıp toplucaktım evde kalkamadım
şimdi yine ektim büyücekler

acıktıııımmm cokacimcoook

bu bazlama nasıl bişidi yaa, lavaş satılıyo ya böle ona benzettim, başka türlü bişimi yoksa :uhm:

allah sizden razı olsun kızlar tuttuğunuzu altın etsin bukasam arsicim seninkini denicem..
dimplescim seninkinide hemen tarif defterime yazıyorum sositososito:asigim:

:))

arsi tarifini verdiin tatlıya bayılıom ondan yapiim sağol kuzummm :lepi:

bendeeeeee

arsi o tarifteki puding 1 paket yetiomu?

yetiyi
1 rer paket büsküüt + 1 paket puding yetiyi

tatlım kabuklarını soymadan elma dilim şeklinde kes sonra bunları buzluğa at dondur istediğin zaman kızartabilirsinzemuszemus

hım o kadar kolaymı ya

internette buldum basit bi kek tarifi isteyenlere:lepi: akşam misafiriniz geldiğinde kesme derdi yok alıp 2 şer tane koyarsınız çayın yanına :lepi:
Kağıtlı kek
Bu tarif belki 20 yıllık falandır. Annemin misafirlikte tadıp da tarifini aldığı bu kek o zamanlar mafin mufin değilde kağıtlı kek diye çağırılırmış :)

Bende kuralı bozmadım işte kağıtlı kek tarifi...

Malzemeler :

- 1,5 çay bardağı toz şeker

- 1 '' '' zeytinyağ

- 1 '' '' yoğurt

- 2 yumurta

- 1 pk. kabartma tozu ve vanilya

- Alabildiği kadar un

Yapılışı :

Yumurta ve şeker çırpılır. yoğurt ve yağ ilave edilir un vanilya ve kabartma tozu da eleyerek ilave edilir. Boza kıvamında olunca kağıtların içine kaşıkla 1 parmak boşluk kalacak şekilde doldurulur. istenirse de kakaoluda yapılabilir. önceden ısıtılmış fırında 170 derecede fırınlanır. Sıcaklık 10-15 dk. olmadan 150 dereceye düşürülür. Tek tek olduklarından normal keklere göre daha hızlı pişer.

Afiyet olsun...

bu yemek işi bnm çok cnmı sıkıyoo ben napıcam evlenince yaaa :sinifsinif:

aynen canım benim halimde farksız...

dimpless tarifler için saol valla geçen verdiklerininde cıktısı aldım şimdkilerininde :1rolleyes:

elisacığım kendime bir yemek defteri yapıyorum be evde uyguladıklarımı falan hep yazıyorum yemek + pasta+börek yoksa aklımdan hayatda yapamam unuturum sonra eksik güdük bir yemek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…