Günaydın kızlar çok okuyamdım geçmişi okuduklarımı yazıyorum devamı dagelicek.Croiselle öncelıkle mutluluklar dilerim çok güzel yazmışsin düğünden sonra çok arayı açma siteyle.Esmn hoşgeldin canım özlettin kendini çok adın geçti:)Burcucum senı d epazartesi bekliyoruz.
fıstıkm geldım de sen ben gıtmeden evlendın zaten bayında bıraktım senı dugun resmı ekelemıssınEsmaaaaaaaaaaaaaa
hani markette satılan dondurulmuş papates kroketler var ya onları nasıl kendiniz yapabilirsiniz işte tarif bende annemden aldım süper oluoyor.
patatesleri haşlayın 5 tane falan süzün suyunu ve ezin. içine 2 yumurta bir avuç galeta unu,pul biber,kara biber yoğurun isterseniz içine maydonoz ve dereotuda koyabilirsiniz). yoğurup şekil verin önce yumurtaya sonra çıtır pane harcına batırın ve kızartınalkisalkisalkis
kızlar ben şimdi cıkıyorum sıkı bi arastırma yapmama gerekiyo tüm detayıyla koray msj cekmiş kına kıyafetine kadar hesapla herşeyi demiş kafa takılan bişey olursa gelcem yardımınız gerekir :) öpüldünüz fazla yazmayınız please
ay canım hadi hayırlısı allah yardımcın olsunkızlar ben şimdi cıkıyorum sıkı bi arastırma yapmama gerekiyo tüm detayıyla koray msj cekmiş kına kıyafetine kadar hesapla herşeyi demiş kafa takılan bişey olursa gelcem yardımınız gerekir :) öpüldünüz fazla yazmayınız please
aferin aferin beni unutun siz4.bahar
5.hülya
6.pınar
7.ayşe
8.deniz
9.erva
10.mawro
aklıma gelenCADIARZU
kızlar meşhur kayseri yağlaması ben bunu kayserili arkadaşımdan öğrenmiştim her pazar olmasada arada bir yapıorum çokda doyurucu. normalde bunun bazlaması elde yapılıyor ama ben uğraşmıyorum açıkcası( evlenmeden önce elde yapmışlığımda var bayağı uğraştırıyor ama) marktetlerde satılıyorya bazlamanın daha incesi tabak büyüklüğünde hani onlardan alın. soğanı kavurun kıyma koyun kavurun baharatlar koyun biberde doğrayın hepsi kavrulsun domates rendeleyin çok azda salça koyun kavurun sonra biraz su ekleyin hafif pişirin hafif sulu kalsın. bazlamayı büyükçe bir tabağa koyun üsüne kıymalı harçtan sonra gene bazlama gene harç böle devam edin ne kadar isterseniz en üste gene kıymalı harç ve yoğurtlu sarımsaklı sos dökün dörde bölün ohhhhh misssssssssssssss
kızlar meşhur kayseri yağlaması ben bunu kayserili arkadaşımdan öğrenmiştim her pazar olmasada arada bir yapıorum çokda doyurucu. normalde bunun bazlaması elde yapılıyor ama ben uğraşmıyorum açıkcası( evlenmeden önce elde yapmışlığımda var bayağı uğraştırıyor ama) marktetlerde satılıyorya bazlamanın daha incesi tabak büyüklüğünde hani onlardan alın. soğanı kavurun kıyma koyun kavurun baharatlar koyun biberde doğrayın hepsi kavrulsun domates rendeleyin çok azda salça koyun kavurun sonra biraz su ekleyin hafif pişirin hafif sulu kalsın. bazlamayı büyükçe bir tabağa koyun üsüne kıymalı harçtan sonra gene bazlama gene harç böle devam edin ne kadar isterseniz en üste gene kıymalı harç ve yoğurtlu sarımsaklı sos dökün dörde bölün ohhhhh misssssssssssssss
7 Ağustos 2009 da,
Saat ve tarihte: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 dizisi olusuyor :
Saat 12 yi 34 dakika, 56 saniye geçerken saat ve tarih :
1256 07/08/09 olacak...
Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak…
7 Ağustos 2009 da,
1256 07/08/09 olacak...
Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak
allah sizden razı olsun kızlar tuttuğunuzu altın etsin bukasam arsicim seninkini denicem..
dimplescim seninkinide hemen tarif defterime yazıyorum sositososito:asigim:
arsi tarifini verdiin tatlıya bayılıom ondan yapiim sağol kuzummm :lepi:
arsi o tarifteki puding 1 paket yetiomu?
tatlım kabuklarını soymadan elma dilim şeklinde kes sonra bunları buzluğa at dondur istediğin zaman kızartabilirsinzemuszemus
bu yemek işi bnm çok cnmı sıkıyoo ben napıcam evlenince yaaa :sinifsinif:
7 Ağustos 2009 da,
1256 07/08/09 olacak...
Yaşamınızda bu bir kez daha olmayacak…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?