Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tabı cnm kalıteden yoksundur bu ürün ama gorunusu guzelmış
ben cok makyaj yapmam ama makyaj malz hastayım
usak cok ıstıyo sureklı makyaj yapım aman sıkılıyom ben

pıtır benım almam ayları bulur sen al en ıyısı:)

böcük böyle çoklu farlar genelde kaliteli olmuyo yaa annemede nişan bohçasında almışlar tee ne zaman markasıda var ama ıı ııhh hiç güzel diilmiş

esma nettin nerelerdeydin anlatsanaa

SIMDIK ILK 4 GUN ISTANBULDAYIM KADINLAR PLAJINA GITTIM BıGÜZEL YANDM HASLANDIM MAHVALDL IKI GUN YATTIM EVDEEEE
SONRA KARASUYA GITTIK KOCISLE CUMA AKSAMI CNM
SONRA KOCıŞ PAZAR DONCEKTI BEN KALSAMMI DONSEMMI KARAR VEREMEDIM BI YANDAN KOCISIMI OZLEDIM YALNIZ KALAM DIYOM BI YANDAN TATIL
SONRA UFAKLIK YIGENLER ESMA YENGE KAL KAL DEDILER DEDIM DAYINIZA DIYIN zemuszemus
NEYSE KALDM AMA DAYANAMADIM 2 GUN KALDIM
COK EGLENCELIYDI GUZELDI SAHILDE SESSZI FILM OYNADIK KIYAYA BALINA VURDU FELAN SUPERDI
SONRA GELDM KOCISLEYIM BÖLE BALAYINDA GIBIYIZ MASALLAH
DUNDE DENIZE GITTIM SONKEZ BU GUN ıŞ BASI CNMMM

benimde bu ay extremde geldi azda değil hemde 35 tl
BENDE EN SON IPTAL OLCAK DEDIELR GECEN SENE HEPSINI ıPTAL ETTIRMISTIM BAGIRIP

biri sormuştu geçen önüme çıktı gezinirken...

Koltukaltı rengini düzeltmek ve rengini açmak için:

Malzemeler:
Bir tatlı kaşığı pirinç unu,
Bir yemek kaşığı yoğurt,

Bir tatlı kaşığı sirke.

Hazırlanışı: Malzemeleri bir kapta iyice karıştırın. Daha sonra hazırlamış olduğunuz karışımı temiz koltuk altlarınıza yedirerek sürün.

15 dakika beklettikten sonra ovalayarak çıkartın.Ardından koltuk altlarınızı ılık su ile temizleyin.

Koltuk altınızı kuruladıktan sonra limon suyu sürün ve kurumasını bekleyin, kuruduktan sonra talk pudrası sürün.

Bu işlemi haftada iki kere yapmanız yeterlidir.

Suna Dumankaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…