Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esma gordum cvp vermedım :umursamaz:
yok saka bı yana aklımdaydı ama nıe yzmadım dımekkı dığer topıclerde koşturuyordum neyse
yok cnm evlenmedım merak etme
daah cok var 3 ay:bbo:

HAYATIM sen benzınlığe yakınmısın köprunun ordakı
kıralık cnm doğalgazlı 2+1 olsa süper olur daha buyuk ıstemıyorum

pıtırcık gel anam asistanım ol p

ee baktın beğendin mi pekü esma? valla alıştım gibi, ilk haftalar zordu evimi ve annemi çok özlüyodum. ama şimdi biraz daha benim evim sanki

ben benzinlik dediğin BP'mi Atışalanı Caddesi'nde
eğer oraysa evet onun sokağında oturuyorum.

2+1 peki kira kaça kadar? bakıyım bizim orda sağa sola, doğalgaz dediğin kombi mi, soba mı?

hehe olar cicim
maaş ne kadar

hayatım komsuyduk ıyıcene yakın olcaz ınş
sobalı deıl cnm kombılı arıyom
500 tlden aşaği yoktur 650 tl cok olmasın
benım dayımın cokta hepsı dolu yaa 500 tl 3+1 hemde bızede ucuz ederdı
bulamazsak anneme dıycem dayıma desın artık

hayatım yorum yapmadımmı ben sana kollarını begendm etegını resımden anlayamadım kat kat demı
kolları ılk gozume carptı bıtanem

off kızlar ya bişe sorcam
ben şimdi maaşımı aldım ama bu ssk ödenek parası warya onu wermedi
sormayada utanıyorum napsam sizce ?

asgari geçim indirimini diyorsun canım ,benim iş yerinde maaşla bir düzenli olarak ödeniyor,iste hakkın o senin , üfff ben d epara konularında utanırım yaa ama hakkın olanı isteyeceksin sonuçta işte ama sanki borç istiyomusum gibi oluyorum :)
..
ay tabi ya olmayıversin kutu falan
aman aneciine söyle
eğer yeriniz yakınsa gitsin kurtköye

biz dün akşam trafiinde ataşehirden 20 dkda gittik
:

canım ben istanbulda değilim sadece tefal mağazasından alma sansım var .başka markanın clipso kapagını alıcaz artık anneme de ya da netten alırız o da uygun..

ben geldim yineee

kim KÜÇÜKKÖYDE oturuyo bakiiiiiimmm bu dediğini yer ist küçükköy değilmi
ben oraya gelin gelicem kısmetse delikafadulden

bizim sarıgazıde evımız var 500e veremedık evlendıgmızden beri krıaya 3+1 hemdee

istanbulda kiralar çok pahalı 2+1 evlere 500 600 kira istiyolar burda o paraya süper lüks evde oturulur.ondan ist yaşamayı hiç istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…