Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

:Saruboceq: inşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir canım

cnm sol tarafımda karıncalanma olunca nörologa gittim mr ve eeg istedi şükür herşey normal

aa bak ben okumamışım bunu mafoldumben çok geçmiş olsun canım ama neseki temiz çıkmış hepsi Allah korusun :Saruboceq:

kaşık resmi
elemanına bulsana burda bulamıomda ben

ne kaşığı kııııııııı? anlamadım ki :kedi:

Bennn geldimmmm hihoyyyt

hoşgeldinnnnnnnnnnnn alkisalkisalkis

biz salon koltuğumuzu ve yemek odamızı aldık cuma günü

hayırlısı olsun eda hanım

kızlar albümüme bi kaç tane resim ekledimm . haberiniz olsn
Allah mutlu mesut bahtiyar etsin bi ömür boyu inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

kılzar cumartesi günü almıştım şimdi eve geldiğini öğrenmiş bulunmaktayım..
ve 280 tl lik ütüyü 210 tl ye aldım...

güle güle kullan canım

laaaaaaaa elamanıma kimler baarıyoooooooooooooooooo adamı gebertirim heeeee :mymeka:

burcu yorum yazmıcam sanma boş bi an bekliyorum tek tekkk yazacammmmmm

bizim doğtaşta çok beğendiğimiz da vinci köşe var demiştim bi olduramıyoduk istediğimiz yere onu koydular odaya bilgisayarda

benim ki beğenmioo herşeyi biraz insan yarması olunca herşey de olmuo haliyle bu köşe hem uzun hem derin biraz bana göre değil ama rahat ederiz yaa

baktık ölçüleri oldu aldık çıktık 2250 lira peşin paraya anlaştık

kızlar benim düğünüme az kaldı ama biz daha mobilya bakmadık...benimki çok rahat bu konuda...

pıtır noldu nan:bbo:

densem saçının rengını bı eklesen nan merak ettımm

burcuu süper resımler sperarşı nerde yaaa

pıtır buldunda bunama nan:mymeka:

beta ben cok beğenıyom dızıde bıde sacları uzun cok beğendım boyatmak ıstıyorum ama korkuyomm bıde kaşlarım sıyah yakışmazkı

böcük ilk boyanmıı saç rengin ne renk tam olarak o rengi tutturabilmen için saçının rengini açmaları gerekir ilk boyansa kolay olur..
Kaşınıda toparlatt sonra onuda 1-2 ton açtırr kaş boyasıyla ben öyle yaptırdım 1 ay dayandı kaş rengim yeni koyulaşıyor ve inan çok doğal olduu korkma işin ehli bi kuaföre git derimm yerimseniben Kaşlarını toparlatırsanda süper olursunn opuyorumnanaktan

saç rengım bu koyu yanı ve ılk kez boyatcam kaşlarıımda bellı onlarıda aldrcamm ramazandan sonra düşünuyorum bakalımm
saçlarım kısa suan tabı

Desene koçişii bi kez daha aşık ettin kendinee opuyorumnanaktan
Anamm bende cesaretimi toplimm bende kestiricem gözümü karartıpp kaydirigubbakcemile3
Yemek yapmayı öğreniyormusun pekii nasıl gidiyorr yerimseniben

ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM CNM DÜN Bİ PİLAV YAPTIM SÜPER OLDUUU

kızlar albümüme bi kaç tane resim ekledimm . haberiniz olsn

ne kadar güzel çıkmışsın cnm yaa

bukeett gözün aydın

saol kuzumm

aa bak ben okumamışım bunu mafoldumben çok geçmiş olsun canım ama neseki temiz çıkmış hepsi Allah korusun :Saruboceq:

çok saol cnmm aminn

kızlar benim düğünüme az kaldı ama biz daha mobilya bakmadık...benimki çok rahat bu konuda...

bende 1 ay 10 gün kala bakmıştım cnm

köy resımlerıme bakınca
köyumu özledım annemı özledımmm babamı özledımmm

Son düzenleme:
teşekkür ederim buket ama ben bakmak istiyorum hemen halledelim istiyorum ama bizimkinde tık yok..

heee anladım:mymeka:

aslında hıc ıstemezdım doğallık hep guzel dıe gecen gun saçımda kızıl gıbı renkler gordumm uzaktan beyaz gıbı oyuzdenn yoksa hıc dusunmezdımm evlendıkten sonra derdım hep

gamzede arside yok

fmk ne yaptı acaba yaa düğünü ne zamandı onun? inşallah onunda herşey istediği gibi geçmiştir :)

Kızlar merhaba.Burcucum resimlerini gördüm çok beğendim Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ço kdua etmıştik arkadaşlarla o gün yağmur yağmasın diye.Neyse yağmadı ve doya doya eğlendin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…