Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

saç rengım bu koyu yanı ve ılk kez boyatcam kaşlarıımda bellı onlarıda aldrcamm ramazandan sonra düşünuyorum bakalımm
saçlarım kısa suan tabı
Böcük bence yakışır sana çünküm açık tenlisinn yerimseniben ilk boyansa oo tutar saçınıı abay sana tekrar aşıkkk olurr opuyorumnanaktan

ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM CNM DÜN Bİ PİLAV YAPTIM SÜPER OLDUUU
Ohhh süperr sonunda yaptın dimek pilavv cokacimcoook
bende karnıyarık yaptımm çok beğendii hepsini yedi desemm yeridirr kaydirigubbakcemile3

gaza getırıyonus benı heeeee
boyatcam sonn kararım ama ramazandan sonra:lepi:

psoriasis tskler cnm

burcuözge resimler çok güzel allah ayırmasın mesut etsin inşallah

esma bişe sorcam sana
sadece masan sandalyen ve tv üniten ne kadar tutmuştu?

ay cnm öle bilemem bılıyonuz hiç dıkkat etmem sadece yatk odası 3000 cıvarıydı yanı biz tek tek sorduk
toplamda ındırım yaptı yatak odasıan yatak baza eklettık bnmkı sen 3000 ver yeter dedı
5500 kalıyor masalar bıekre 1500 cıvarı heryerde ılk anlasma yaptıgımzı bıyer vardı 10500 demıstı masa 2000 d dedık cok masa heryerde öyle ama yanı sanırım masa unıte 2500-300 arası olabılır
ozaman nasıl oluyor 3000 desek +3 de yatak odası 6000 koltuklara 2500 kalıor budumrda yanı 2500 yada 3000 olması lazım unıteyle masa

böcük bendede öbek halinde vardı bi yerde beyazlar, saçımı toplayınca çıkıyodu ortaya her gören aa ne kadar beyazın var diye diye kalktım boyadım.. ama zamanla sıkılıyosun yaa, ayda bir boyaman lazım üüff genemi boya diyip duruyosun.. bende evde boyadım saçımı, annem boyadı yani :) çokta güzel tutuyo, ama boyada önemli olan bişey var saçın yağlıyken yapıcaksın, yoksa çabuk akarmış, ben hep öle yapıyorum bikaç gün dayan yıkamadan sonra boyatki kalıcı olsun..

bu arada geçen evde kaş muhabbeti oldu, kaşların alınması çok güzel duruyo yüzü açılıyo insanın ama bir kere aldınmı sonrasında o çıkanlar asla eskisi gibi olmuyo, yengelerim konuşuyodu keşke hiç aldırmasaydım doğal hali daha güzelmiş diyip duruyolar.. ve oda ayrı bi külfet kendim çok beceremiyorum ama gene almaya çalışıyorum, yoksa 2 haftada bir kaşlar çıkıyo kuaföre gitmek lazım..

kızlar bu arada geçen demiştim ya aşkımın abisi yaptırıyo diye,

salona 3lü 2li iki tanede tekli koltuk, oturma odasına köşe 2 berjer 1 puf, kütüphane ve 2 koltuk yaptırıyolarmış toplam 4milyar tutmuş hepsi

bizim değil pashmina abisi evlencek ekimde onlar yaptırıyo da evide bilmiyorum ne kadardır :)) 3+1 miş ama, sanırım kütüphane ve 2 koltuk diğer odaya, çünkü bi odayı çalışma odası yapçaklarmış :)

hoşgeldin Arsii gözümüz yollarda kaldı valla :)

10 kişimiii uuu kolay gelsin şimdidenn.. yemeğe gelcekler demiceksin dimi?

he anladım bende sizin sanıdm canım

kızlar akşama 10 kişilik misafirim var

allah kolyalık versin umarım yemekli değildir arsi

papi ya işte sorun orda hanı şacı boyatıyon ve akıyorya sınır oluyorum cok kötu duruyoo sureklı yaptrman yenılemen gerekıyo
mesela ablamın yengemın boya keske yapmasaydık dıolar
kafam karısıyo
ağda yaptrdığım gıbı bıgun bı gazla gıdıp heryerımı değiştrcem dıe korkuyom:roflol:

densem yok cnm hatta ımkansız merak etme sen hatta kurbanda bılem babaevındeyımm:lepi:

arşı h geldunn

hoşgeldin Arsii gözümüz yollarda kaldı valla :)

10 kişimiii uuu kolay gelsin şimdidenn.. yemeğe gelcekler demiceksin dimi?

çaya gelecekler canım
yemek o kadar yapamam daha çok acemiyim :)
ama sehbalarım olmadığı için masada ikramda bulunucam
hala sehba alamadım ve uygunda bulamıyorum nası bişe uyar salona diye
bizle beraber 12 kişi ve bizim 10 sandalyemiz var mutfakla beraber kaydirigubbakcemile3

akşamdan masamıda hazırladımmmm kaydirigubbakcemile2

bide annem gelmişti dün camlarımı fln sildi evide güzel temizledik
ama çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…