çok güzel amaaaa :asigim:
sağolun kızlar..giyinicem annemde çok mutlu oldu! Canım benim...
bendee :asigim:ayyy burcunun fotolarına bakıyom bakıyom bakıyom yine bakıyom...:asigim:
ben evleneli 1 ay 20 gün olmuş
zaman ne çabuk geçiyor
bende bakacam
densem sorune cevap yazdm gordnmu?
zaman ne çabuk akıyor sahiden daha dün şafak saymıyormuydun kuzum sen kaydirigubbakcemile3
ben geldimmm
kızlar akşama 10 kişilik misafirim var
bana da kayınpederimin iş arkadaşları gelmişti iki aile çaya.
kolayca hallettim ..
arsima kolay gelsin inş başarıyla tamamlarsın operasyonu:)
4 temmuzda evlendim ya şekerim:)
kızlar saten gelin yorganı aldım az önce 2 tane. 4 tanede yastık hepsi 250 tl tuttukafamçokkarıştı saten yorgan yerine taçtan mikrofiber yorgan alsaydım keşke ama annem olmaz dedii illa saten olcekmişşlmaz:
napalım :umursamaz:
aman bana fenalık geldi senin misafirlerinden bize hali hazırda hâlâ kimse gelmedi sırnaşık şey
gördüm cnm ben cevap wermemişmiyim :kedi:
Eşşek ben laelaelaelaelae
çok saol cnm fiyat werdiğin için ama pahalı geldi bana birazz :1hug:
bende bakacam
densem sorune cevap yazdm gordnmu?
yes yes da vinciyi ben de beğenmiştimbizim doğtaşta çok beğendiğimiz da vinci köşe var demiştim bi olduramıyoduk istediğimiz yere onu koydular odaya bilgisayarda
benim ki beğenmioo herşeyi biraz insan yarması olunca herşey de olmuo haliyle bu köşe hem uzun hem derin biraz bana göre değil ama rahat ederiz yaa
baktık ölçüleri oldu aldık çıktık 2250 lira peşin paraya anlaştık
walla biz de o kadar stresliyiz kikızlar benim düğünüme az kaldı ama biz daha mobilya bakmadık...benimki çok rahat bu konuda...
:teselli:köy resımlerıme bakınca
köyumu özledım annemı özledımmm babamı özledımmm
hee biz d eişte cuma akşamı verdik siparişcnm ama zaten 1 ayda teslim ediolar bizde öle oldu o yüzden bian önce bakın
ayh kafam karıştı -tatlicadiarzu-ay cnm öle bilemem bılıyonuz hiç dıkkat etmem sadece yatk odası 3000 cıvarıydı yanı biz tek tek sorduk
toplamda ındırım yaptı yatak odasıan yatak baza eklettık bnmkı sen 3000 ver yeter dedı
5500 kalıyor masalar bıekre 1500 cıvarı heryerde ılk anlasma yaptıgımzı bıyer vardı 10500 demıstı masa 2000 d dedık cok masa heryerde öyle ama yanı sanırım masa unıte 2500-300 arası olabılır
ozaman nasıl oluyor 3000 desek +3 de yatak odası 6000 koltuklara 2500 kalıor budumrda yanı 2500 yada 3000 olması lazım unıteyle masa
hakket ben de merak ettim şimdipapii oturma odanız kaç metrakare canım??
:lepi:ben geldimmm
hasktorrr demek istiyorum buradakötükedihüsokızlar akşama 10 kişilik misafirim var
şimdiye kadar o kadar çok misafirim geldiki haberli habersiz :))
alışkınım sositososito
halletmene sevindim zamanla daha rahat olacağızdır
sen alışabildinmi evliliğe nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?