Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

densem benım net gıdıyy bıze deıl ama alt kata sureklı fax gelıyo ve netın fişi faxa bağlı
kadın geldı elınde 10taneden fazla kağıtla fax çek dıo
bozuk dedım valla sınırımı bozuyoo
ınsan bıkez ıkı kez ıster bunlar yuzsuz:mymeka:
eda olsa yapcamda oda kacıyo benden

yelız bencede gıy cok guzel hee:lepi:

arşı kek noldu bacım resım eklıycektın yapmadın mı daha

pufı hayrlısı olsun bugun olmazsa yarın muhakkak olur tatlım uzulme sen balım Şeniz

ayy yemeğe misafir almak ne zormuş ya kayınvalidemleri alıcam 3 kişi oldukları halde napıcam diye düşünüyorum 1 haftadırr..
10 kişiyi düşünmek bile istemiyorumm..gerçi pasta börek biraz daha zevkli ve kolay.yemek daha zor yaa..kolay gelsin arsima

yelizzzzzzzzzzz kesinlikle giymelisin
çok çok çok harika bayıldım yaa ..
keşke anneminki dursaydı bende giyseydim :sinifsinif:

böcük anladım cnm Allah kolaylık wersin..

kız sen ne zaman evlendinnn :1shok:

resimler nerede

sağol kısçem
yok kız yemek daha kolay bence
çorba ana yemek pilav salata yap tamam
bunda ay tuzlu az oldu tatlı çok oldu onu etsem mi ay doyarlarmı bilmem ne :))))

hayırlısı canım
üzülme sakın her şerde bi hayır vardır

İnşallah Arsi ya inşallah :Saruboceq:

pufı hayrlısı olsun bugun olmazsa yarın muhakkak olur tatlım uzulme sen balım Şeniz

Geç olsunda güç olmasın ya inşallah görüşünce olumlu birşeyler olurda yarında olsa olur, dualarınızla inşallah :Saruboceq:

Kafam o kadar allak bullak ki hiç konsantre olamadım burcuya bile yorum yapamadım kafamı toparlayınca yapıcam :sinifsinif:

pıtır noldu nan:bbo:

densem saçının rengını bı eklesen nan merak ettımm

burcuu süper resımler sperarşı nerde yaaa
moralim bozuldu hevesim kaçtı bilmiom iyi hissetmiom bugün kendimi ağlamak istiom sadece(

evet ben pasta takımından aldım onun günlük yemek takımınıda bulsam çok mutlu olucam

noolluooozz huuuu

gel kaçmaa Şeniz
kaçtım valla

anaa pıtıra noldu yaw
bişi olmadı boşver canım

arşı hee okudum onuda neysem bıdahakı sefere ınş

pıtır ağla cok ıyı gelıyoo hemde hıckıra hıckıra ağla süper oluyoo ben cok yapıyom onu sonra sacımda beyazlar cıkıyo

kızlar saten gelin yorganı aldım az önce 2 tane. 4 tanede yastık hepsi 250 tl tuttukafamçokkarıştı saten yorgan yerine taçtan mikrofiber yorgan alsaydım keşke ama annem olmaz dedii illa saten olcekmişş lmaz:

pıtırım hoşgeldin noldu sana :sinifsinif:
canım pasta tabaklarını aldın die aynı takımı arama bence
zaten o takımlardada pasta tabağı oluyo kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…