Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mobilyalar 12.000TL,perdeler 2.000TL, halılar 1.800TL,beyaz eşyalar babam dükkanından getirdi ne kadar hiç bilmiomvereliniortak çeyizlerimi hiç bilmiom çünkü ucu bucağı yok küçücük bir çay kaşığını bile hesaplıcak olsak 5.000'i falan geçmiştir çünkü sadece kahvaltı-yemek-tencere-çatal kaşık setine 1.000TL vermiştim onun haricinde tonla çatal kaşık bardak ve günlük yemek takımı aldım banyo setleri uyku setleri havlular nevresim ve yatak örtüsü cabası oooo işin zor bacı Allah kolaylık versin -tatlicadiarzu-[/B][/QUOTE]

ay öyle deme bacım:) korkutuyorsun beni halı 1-2 oda eksk sadece.havludur örtüdür tamam onlar alıyoruz devamlı. beni korkutan mobilya ve beyaz esyalar:1no2:

kirada olacagım için günlük oda ayrı almıcam salon+yatak odası+bi de kitaplık falan düşünüyorum belki tv ünitesi alırsam kitaplığa da gerek kalmaz. konsol gümüşlük işine hiç girmeyecem umarım çok tutmaz.beraber ödeyecez borcunu sonra:)

hayatım korkma ben yolda kımseye bakmam tanıdıkları bıle goremıyom bazen sen aklımda bıle kalmazsın

hayatım canım datlum ben bikaç defa gönderdim sen kabul etmedinya
ondan gelmiyodur belki sana
sen göndersene bide yerimseniben

o zaman işin daha kolay bu benim 12.000TL içinde konsol iki adet gümüşlük yemek masası orta sehpa zigon sehpa salon koltukları oturma odası maxi takım tv sehpası yatak odası takımı baza yatak başlık da dahil sen kanımca 5'e bitirirsin bu işi hihoyyyt

profilime gir arkadaşlarımın olduğu yerde densem kullanıcısına arkadaşlık teklif et yazıyo
ona tıkla canım

noluuoooz bağırış çağırış gidioz burdada

azönce benimkine bağırdım bende

dışarı gidiom kafam şiştiii

haydiiin görüşürükk

valla patlıcan nası yapılıyo bilmiyorum ama kabak şöle

kabakları rendeleyip kendi suyuyla pişiriyosun

beşamel sos hazırlıyosun

kaşar rendeliyosun

üçünü iyice karıştırıyosun

dana kuşbaşı eti haşlayıp içine dometes, biber. soğan, tuz, karabiber, defne yaprağı atıp pişiriyosun.

önceden karıştırdığın karışımı yemek yediğin servis tabağına böyle düz bi şekilde yayıp ortasına hazırladığın eti koyuyosun

bunu yemekteyizde adamın teki yapmıştı ama kıymalıydı onunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…