ay şekercim yabenim kocişim bekarken çamaşır bile asıodu bana heç bişi yapmıo .sadece yemek yerken yardım edio .hafta sonu annem geldi heryeri sildi süpürdü:))
bi baktım sabahın sekizinde heryeri bitirmiş. canım annem hiçte kıyamaz bana .banyoya kadar heryeri sildi :))
ben de :umursamaz:bakamıyorumki :dilcikar:
arsi ütüyü kocişin mi yapıo. benimde ütü yığıldı evde benimki yapsın die bekliom ama oralı deel
Selamm kızlarr nasılsınıızz opuyorumnanaktan
ayyyyy anlatma arsi yaa bi hoş oluom şimdi eve gidince nasıl yetiştircem bilmem yemeğe çağırmış bide hoşşik :mymeka:
ayy benim ki ütü mü yapacak vay vay bi elektrik süpürgesi kullanma ehliyeti var o da her seferinde radara yakalanıo zate:roflol::roflol: her yeri mi çizdi pat küt nası süpürüo bilmem süpürgeyi bağladım izin yok artık:mymeka:
Benn niye kimse gelmiyor diyemiyorum sinayınn yüzündenn kaydirigubbakcemile3
O da öyle demişş maşallahh şimdii evi hiç boş kalmıyorr :sinifsinif:
bencede deme hiç iyine gelmioo:mymeka:Benn niye kimse gelmiyor diyemiyorum sinayınn yüzündenn kaydirigubbakcemile3
O da öyle demişş maşallahh şimdii evi hiç boş kalmıyorr :sinifsinif:
sinay21 bildiğin uygun ama kaliteli mobilyacılar nerede var konyada ben yeni başladım çeyiz işine. tavsiye edebileceğin nereler var
haha dedim neyi kutluoz
7000 sayfa
hehe evet bende o duşakabinlerden isteyen olursa diom hemen onu temizlemesi zor boşver diom
:roflol::roflol::roflol:
ayy ayy çok zor be anacım
akşam eve gidiyorum ha bide şöyle bi derdim var onlara gitmezsek eve gidiyom :)
yemek hazırla ye kaldır çay may derken akşam oluyor zaten
bulaşık çoksa makinaya diziyorum gece yatarken çalıştırıyorum sabah erken uyanırsam boşaltıyorum makinayı
çamaşırı genelde hafta sonu yıkarım asıp toplamayı çok isterim ama uzun süre orada kalır :)
hatta bikeresinde kayınvalidem kaynımın evini temizlemeye gelmişti ertesi gün bize misafirliğe gelmişti
hergünçamaşırmı yıkıon dedi yasakkelime halbuki iki günde gördüğü çamaşır aynı çamaşırdı :roflol::roflol:
ben evide pazardan pazara süpürüom çok gerekli bişe olmazsa suyu doldur boşalt temizle zor geliyor
ama halıların üstlerinde bazı kısımlar ve kenarlar hep toz oluo onuda şarjlı ile çekiyorum
benim tatil günüm bi pazar
oda genelde şöyle 12 de kalkıp kahvaltı edip mutfağı toplayıp
sonra oturma odasını dzenleyip
evi süpürüp yerleri silip toz alıp banyoyu ovmayayla geçiyor
bide bzim duşakabn cam bana sormadan eden kocam cam etmiş o lekeler beni deli ediyor
her seferinde temizliyorum banamısn demiyorklava:
midesi bulanıyormuş şimdi acaba benmi sebep oldum yaptıklarımla
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hee millete sölerken şöle yap kandır böle yap barış die iyiydiay yok ya özel falan değil
cmt günü mobilyalarımızı alırken
satıcı çocuun yanında tartıştık
ondan sonra büyüdü işte
en son cmt akşamı girdik birbirimize
giriş o giriş
hee kızım ben 10000 e arazi aldım büyüttüm işleriay başım ağrıyo ya
bikaç ay böyle geçer
sonra bi daha dönerim :roflol:
ben o hani sana eklettiğim restoranlı lolan var ya
onu oynuyorum
sen de bahim ona o zaman
eda hep toparlakım diyo
hakket öyle mi falan diye
ne dicek ajeba
Hayatım kız sen ne kapıon yüzünüü yüz görümlüğümü istion bizden
komşu ayarla bişi altınlarından
Hayatım kız sen ne kapıon yüzünüü yüz görümlüğümü istion bizden
komşu ayarla bişi altınlarından
onlar bana lazım vıremem
ev alcaz ınş
zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?