mükemmele alışıp hep onu itemesinler tabi kaydirigubbakcemile5
bende rondoda amann kim uğraşcak hem temizlik hem iş hem yemek hem kociş birazda pratik olalım kızlar öle herşeyi mükemmel yaparsak alışırlar:mymeka:
nasılllll
mynetten alıntı:)
25 :lepi:
şuan bahçemin 4 kenarında ayçiçeği
ortasnda ise çilek ekili
türk bayrağı almak istiyorum ama o ka dolarım yok turkbayragi
kızlar şu iki kravatı buldum pufilota arkadaşımın sayesinde.inşallah niki doğru yazmışımdır :) siz ne dersiniz ? benim elbiseyle uyumlu mu ? ya da hangisi daha uyum sağlar ?
alıntıdır....
ya ben size sölemeyi unuttum
kardeşimin ikinci tercihtede olmadı anadolu lisesi
normal liseye gidicek
bugün kayıt yaptırıcaklar bakalım
kısmet diilmiş artık napalım
puanlarda acaip uçmuş zaten
sizin tarlada aşk tarlası olmuş..budaaa benim tarlamm :dilcikar:
]
Kızlar selam bişe sorcam bulaşık mak. alırken nelere dikkat ettinz iç hacmi nasıl aldınız yardımcı olursanız sevinirim
benimde rondomu çıkarma zamanım geldi artıkkk
mükemmele alışıp hep onu itemesinler tabi kaydirigubbakcemile5
bi arkadaşım demişti ki, evlendiğinde hiçbirzaman ilk yapan sen olma. Bilsen bile bunası yapılıyooo yaaa deyip sor demişti laelaelaelaelae
onunki daha belli değil ama krem rengi ceketi var.benimde elbise krem. sanırım krem giyer. benim için çok rica etsem eklermisin canım yaaaaaaaa. ya bolero giymezsem de çok açıkmış gibi geliyor bana.aslında açk bir model değil ama işte ? sen ne renk bolero diktirdin ?
en önemlisi A ya da A+ sınıfı olması önemli..
önce bir kaç tercih ettiğin markalardan broşur al detaylıca özelliklerini oku. Hangisinde ne noksan, özellikler ne işe yarıyir tek tek bak derim. Buna göre bazılarının arasında olan küçük fiyat farklarının ne olduğunu özelliğine göre karar wermek kolay olur.
Tabi bunlardan önce bütçede önemli. 400liarayada yıkayan makına var 4000 lirayada -tatlicadiarzu-
aman ben uğraşamam face mace hem benim koca kızar öle şeylere buraya bile bu kaa girdiğimi bilmiyo. onunla tanışmadan evvel msn'im vardı onu bile iptal ettirdi. valla bacaklarımı kırar kafamı gözümü daatır topuklarıma sıkar :=)))))))))))))))))))))))
ayyyy yirim onu ben
düdük sinay nerde yavvv??
nasıl yani?
ben beyaz eşyalarımı vestelden aldım ya.nasıl aceba vestel beyaz eşyalardaakafamçokkarıştı
canım özele gönderdim.
ben beyaz eşyalarımı vestelden aldım ya.nasıl aceba vestel beyaz eşyalardaakafamçokkarıştı
yani yeni gelin gibi şımarık, tazee, nazlı :):)
her yapılan işe onu da dahil etmek.. böylelikle işler senin üzerinde görev olmaktan çıkar..
her zaman başka başka işlerle meşgale etmek; çarşaf değiştirmekten tutta alışveriş poşetlerini yerleştirmeye kadar, akşam mutfağa birlikte girmek, sen iş yaparlken onun keyif yapmaması falan filan.. Misal çamaşır attın, eşine söylersin o da assın. Sen bunları asarken ben de şunları yapayım falan.
Aslında klasik nasihatler...Evlenmeden önce çoook kulak kabartmıştım ama bunların hiçbirine gerek kalmıyor zaten zemuszemus :asigim:
napcam ben ya yok yanı olmaz bılıyorum aılemde kabul etmez bende edemem ama o ben aılenle deıl senınle evlencem senın verdığın ıkımızın verdığı tarıh önemlı deıl mı dedı
böcük sahiden enişte hızlı imiş bravo alkisalkisalkis
hayırlısı olsun kuzum. kasımda aşk bir başkadır evlilikte öyle olsa gerek :1rolleyes:kaydirigubbakcemile3
Böcük 4444 duayı selati tefriciye ben onu her dilediğimde ve çok sıkıntılı olduğum zamanlarda okudum ve hemen dileğimm yerinee geldii..
bende tavsiye ederimm yerimseniben
Böcük senin uşak gerçekten çok hızlıymış
napcam ben ya yok yanı olmaz bılıyorum aılemde kabul etmez bende edemem ama o ben aılenle deıl senınle evlencem senın verdığın ıkımızın verdığı tarıh önemlı deıl mı dedı
ozmn ben mayıs hazıran dedım olmaz dedı
bız bu gıdısle düğün tarıhı yuzunden kavga etcezmafoldumben
:lepi:
yevrim arabayla geldiim için karşılaşmamışızdıreda ustgecıtın ordakı durakta karsılaasmıyoz gecıyonmu ordan sen
walla odanın büyüklüğü çok önemliteşekkür ederim kızlar...yatk odasında iki arada bi derede kaldım beyzmı alsam kahverengimi alsam kızlar...
profiline koyda bakim ya selenaycım merak ediyorum çoooooooooookana geçmiş olsun edacım yaa neyse en iyisini yapmışsın tatile devam etmekle
resim eklemiştim canım da sonra yüzlerimizi kapadım
olmazsa albüme ekleyim ordan bak olurmu şimdi resimlerle sayfayı işgal etmeyim
hee kızlar bu arada siz neler buzluğa konuluyo iyi anlatın ben çaktırmadan takipteyim hee
hoşgördüm betacımLevel kaçtasınn ?
kaydirigubbakcemile3
ben kocamı donduramam bana sıcak lazımm opuyorumnanaktan
Edaa hoşgeldinn bu aradaa Şeniz
Özledik muhabbetini..
Böcük dört gözle yollarını bekliyorduu hasret giderdiniz mii kaydirigubbakcemile3
hmmmbunebu cnm mobilyaları atay mobilyadan aldık avcılar web adresi var istersen bakabilirsin..yatak odasıda 4500dü 3500 alıcaz inş. yatak baza yok içinde...
walla tam 10 ay 10 günlük hemi debenim mikrodalgam yok :umursamaz:
opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis alkisalkisalkis valla şahane bi cevap hiç beklemezdim sırnaşık şey
bi köfte yapcaksam robot'u kullanmıyorum hemen elimde rendeliyorum. ama daha büyük işe girceksem robotu kullanıyorum
hadi hayırlısı olsun canım
kızımm ben şahane mamişler yapıyorum pıtır yanımda yamak bile olamaz :roflol: :roflol:
sinoş bu arada benim düdüklü tefal clipso ya yani ben de indir kaldır yok. ben de çek bırak var :roflol: :roflol: her seferinde çekmeyi unutuyorum düdüklü oluyo normal tencere :roflol: :roflol:
ne puanı bu yavv bana da söleyin
kızım alakalı alakasız şeylere cevap veriyosun anlamıyom
her HAYATIM gördüğüne yazma :mymeka:
ben beyaz seviyorum
10 ay 10 gün mü yok artık
ben hiç fırında yapmadım deneyim bakayım
neaaaaaaaaaybu kım yaa tanıyan var mı aranızda şakkıdı
o kim pıtır CADIARZU
ben alırım alırım da du niyesini öğreniim önceway edaaaa böcük seni unutmuş
nasıl alcan gönlünü
böcükcüm aslında çabucak herşeyin olup bitmesi daha iyi. çocuk askerliğini falan yapmışmıydı ? herhangi bir pürüz yoksa senin çeyizler zaten hazır :) evlenmende bir sakınca görülmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?