yapt cnm suan bıle hala devlet malı
askerı dalgıc görev zamanı gıdebılecek yanı
26 yasında
benım ceyıs eksık aılemın kendını hazrlaması lazım
ona göre hersey basıt kredı cek alabıldıklerımzle yasarız sonra alırız yavas yavas ama hersey soylendığı kadr kolay deılkı cnm :gitme:
napcam ben ya yok yanı olmaz bılıyorum aılemde kabul etmez bende edemem ama o ben aılenle deıl senınle evlencem senın verdığın ıkımızın verdığı tarıh önemlı deıl mı dedı
ozmn ben mayıs hazıran dedım olmaz dedı
bız bu gıdısle düğün tarıhı yuzunden kavga etcezmafoldumben
:lepi:
mafoldumben ya cok tuhaf demı erkek cok ıstıyo kız düğün tarıhını uzatıyo
ama cok sıkıntı cekıcez bellı bısey ama bunu erkeklere anlatmak cok zor
onu cok ıyı anlıyorum ama o benı anlamıyo
böcük elinize kalem kağıt alın hesaplayın zaten ona göre düğün tarihini tutturursunuz :)
aldıklarınızı ödemek eziyeet olacaksa beklemek gerek tabi.. Tabikide hemen evlenmek ister bulmuş seni kaçırırımı artıkbuarada abay diyoruz ama seninkinin adı neydı gıı
anlıyorum ama üzülme lütfen yaaaaaaa. bir kaç ay öncesini düşündüm birden.o zaman kimse yoktu hayatında. şimdiyse ne kadar çabuk ilerledi herşey.su gibi. bir de bakıyoruz ki evleniyorsunnnnn
ya böcük hayret edıyom senınkı son ornek normalde erkekler dusunur bıkere böle seylerı
evlenmek cunku gercekten hıc kolay degıl hadı evlendın sonrası var
bize 2000 tl gıdıyor ayda hadi 800 kira 1200 ustune kendı kıranı yok
bnm etrafımdakı erkekler cok korkuyor mesela benımkı dıyor nıye bekledım dogru zamanı borcla harcla sıkıntıyla evlenmesını bılırım ama sureklı tartısma olur derdi
yanlıs anlama canm ama ıyı olcup bicin okeyto
ayyyy maşallah gamze maşallahburcummm çok teşekkür ederimmm darısı başına inşallah ahh nasıl bir mutluluk anlatamam biran önce yapınopuyorumnanaktan
walla biizm evde tvmiz şirkette de tvmiz vestelcanım özele gönderdim.
ben beyaz eşyalarımı vestelden aldım ya.nasıl aceba vestel beyaz eşyalardaakafamçokkarıştı
orada doğdum kuzumkızzzz eda antepli misin sen? :ecrin_bebek:
ya bebem:1closedeyes:
ya böcük hayret edıyom senınkı son ornek normalde erkekler dusunur bıkere böle seylerı
evlenmek cunku gercekten hıc kolay degıl hadı evlendın sonrası var
bize 2000 tl gıdıyor ayda hadi 800 kira 1200 ustune kendı kıranı yok
bnm etrafımdakı erkekler cok korkuyor mesela benımkı dıyor nıye bekledım dogru zamanı borcla harcla sıkıntıyla evlenmesını bılırım ama sureklı tartısma olur derdi
yanlıs anlama canm ama ıyı olcup bicin okeyto
mükemmele alışıp hep onu itemesinler tabi kaydirigubbakcemile5
bi arkadaşım demişti ki, evlendiğinde hiçbirzaman ilk yapan sen olma. Bilsen bile bunası yapılıyooo yaaa deyip sor demişti laelaelaelaelae
ıhhhh hiç hoş deeel :dilcikar:
Sizi oyun mannaklarııııı
tarlasını gösteriyo bide kaydirigubbakcemile3
ad2746 bence
sizin tarlanızda korkuluk yohh mu yazııık bostanlara lülülülülülü
hayırlısı olsun meslek lisesine gitmesinde..
Sizin tarlada aşk tarlası olmuş..
Yakında küçük f ler g ler de olur büyürler.. :dance:
En önemlisi a ya da a+ sınıfı olması önemli..
önce bir kaç tercih ettiğin markalardan broşur al detaylıca özelliklerini oku. Hangisinde ne noksan, özellikler ne işe yarıyir tek tek bak derim. Buna göre bazılarının arasında olan küçük fiyat farklarının ne olduğunu özelliğine göre karar wermek kolay olur.
Tabi bunlardan önce bütçede önemli. 400liarayada yıkayan makına var 4000 lirayada -tatlicadiarzu-
arşi noldu:ecrin_bebek:
Möcük; benim için birşeyler yazmışsın daha yeni okudum düşündüğün için teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende biliyorum o duayı ama hiç aklıma gelmemişti, ramazanda okuyum bari, bana yardım edersiniz dimemafoldumben
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?