Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük elinize kalem kağıt alın hesaplayın zaten ona göre düğün tarihini tutturursunuz :)
aldıklarınızı ödemek eziyeet olacaksa beklemek gerek tabi.. Tabikide hemen evlenmek ister bulmuş seni kaçırırımı artık buarada abay diyoruz ama seninkinin adı neydı gıı

anlıyorum ama üzülme lütfen yaaaaaaa. bir kaç ay öncesini düşündüm birden.o zaman kimse yoktu hayatında. şimdiyse ne kadar çabuk ilerledi herşey.su gibi. bir de bakıyoruz ki evleniyorsunnnnn

ya böcük hayret edıyom senınkı son ornek normalde erkekler dusunur bıkere böle seylerı
evlenmek cunku gercekten hıc kolay degıl hadı evlendın sonrası var
bize 2000 tl gıdıyor ayda hadi 800 kira 1200 ustune kendı kıranı yok
bnm etrafımdakı erkekler cok korkuyor mesela benımkı dıyor nıye bekledım dogru zamanı borcla harcla sıkıntıyla evlenmesını bılırım ama sureklı tartısma olur derdi
yanlıs anlama canm ama ıyı olcup bicin okeyto

mandalın ınanılmaz cok masraflar kağıt kalem almaya korkuyorum
gelınlıkcıye gırdık ben ölesıne baktım cıktım ona bıle alındı yaa ama napım bı tarıh olmayınca önumde bısey yapamıyorum hıc heves kalmıyo
o an ok demıyceksek bı gelınlık ıcın bıle bakmanın anlamı yok
bu iş cocuk oyuncağı deılkı 2400 tl suan benım takstlerım daha neler neler alıncak
onun ıse altın düğün gelınllık o bu şu off bız suan evlenırsek 3 yılımız takst odemekle gecer mafoldumben

anlıyorum ama üzülme lütfen yaaaaaaa. bir kaç ay öncesini düşündüm birden.o zaman kimse yoktu hayatında. şimdiyse ne kadar çabuk ilerledi herşey.su gibi. bir de bakıyoruz ki evleniyorsunnnnn

he ya bende daha dün gıbıydı yalnız caresız ve kararsızken o cıktı karşıma :asigim:bıanda hersey değiştı bı bıtış yenı bı başlangıc oldu benım ıcın
ve en guzel gunde tanıstık
cok tedrgındık ayy yuzuklerı aldık ama ya babam gelmezse ya vermezse bı baktık o gunler gecmış hala ruya gıbı

bende ınanıyorum son orneklerden alısverışe cıkma hastası ya
mağazalara zorla sokuyor benı
ayy bunuda alalım bak bu mobılya guzel
hıc yaırnın sıkıntısını düşünmuyor yeterkı sen ol dıyo
halasında yasıyor onun zorluklarıda vardır tabıkı
sabah 6 da kalkyom 7ye kadr uyandrmakla uğrasıyorum baskasının umrumda olmuyo uyya kalmış gec kalmış gıbı
bızde kırada oturcaz ve çalışcam
onun maası kıra faturalar benımkı ıse takst olcak hıc kenara koymadan kac yıl öderız bılmıyoom
tabı düğün takılarını hemen bozdurup borc kapattmak ıstıyorum
enıstede cok haklı belkı mutlu gunlerımızde hep aman borc dıe dusuncez ama ben ona bunu ıfade edemıyorumcunku suan cektıği bazı sıkıntılar ona daha ağır gelıyomuş

burcummm çok teşekkür ederimmm darısı başına inşallah ahh nasıl bir mutluluk anlatamam biran önce yapınopuyorumnanaktan
ayyyy maşallah gamze maşallah
allah mutluluğunu daim etsin inşallah

sen bana yine boncuklarını biyerine tak deme de takıver bi yerlerine boncuk mutlaka
nazar duası falan bulundur üstünde aaaaaa
canım özele gönderdim.

ben beyaz eşyalarımı vestelden aldım ya.nasıl aceba vestel beyaz eşyalardaakafamçokkarıştı
walla biizm evde tvmiz şirkette de tvmiz vestel
sorun yok
ama serviste mok gibiler
vestel servis korkunç
tek kelimeyle
call centerinden yetkili servisine

çok kötü küfretcem o yüzden devam etmiyorum

kızzzz eda antepli misin sen? :ecrin_bebek:
orada doğdum kuzum
memleket hemen komşusu
ya bebem
telsim olmasan vızır vızır arayacam da seni
az ekonomik olmaya çalışıyorm len
bi yakalasaydım aradıın anda
bak iki saat nasıl konuşurdum :teselli:

öhümm öhümmm :1closedeyes:
ben karsımdakı ınsanın hep aramasını beklemedımkı zaten
bende cok aradım hemde gerckten merak ederek
hatta bı zabahın körunde benı uyandrdı msjı ıle genede uykumu böldum hemen aradım durdum ama acan olmadı telı
bu kadr mı değersızım dedım durdum

bencede canım

ayrıca bu merakımı sevgılı abayada dedım noldu acaba dedı
annesıyle gelceklerdı aracla bısy olmuş olmasın falan dedı
bıde 14 unde demıstı bana gelcem dıe ddım
yanı bırlıkte bı ınsanı merak ettık
ama ne bılemm kırıldım işte
kac kez O malum şahsı burda sordum merak ettım

Möcük; benim için birşeyler yazmışsın daha yeni okudum düşündüğün için teşekkür ederim Allah razı olsun. Bende biliyorum o duayı ama hiç aklıma gelmemişti, ramazanda okuyum bari, bana yardım edersiniz dimemafoldumben

Munemu; hoşgeldin sende, böcükün gönlünü almakta zorlanacak gibisin :bbo:

Ve bana destek olan diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, Allah razı olsun:Saruboceq:

bısey deıl cnm Şeniz
allah hepımızden razı olsun
bu hafta doluyum
haftaya densem için kısmetse o olmazsa sana baslarız
olursa dığer hafta olur mu
senın ıcın okuyabılırım dıyenlere dağıtabılırsınkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…