bi kek ekledin başına bela ettin :roflol::roflol:
ayyy buna koptuummm işte he bide nie burda kavga olmuo die yalan atıyonda bizde kavga etmiştik hatta sen beni dövmüştün ağzımı burnumu dağıtmıştın :mymeka:-tatlicadiarzu-amma salladım heeee:roflol:
hadi bakalım sayın topik sakinleri hangimizin poposu daha büyük :roflol::roflol::roflol:
ben yazana kadar eklemişsin bile :roflol: :1closedeyes:Alın benim popom o da kocişin göbeğeee iyi büyütmüşüm heee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
]
yook daha neler ..
all alll hepsi senin olsun kaydirigubbakcemile5
yüzün neden kapalı
ayyy evet çemkirmek ne kelime ulan dedim ben bilmeden bişimi dedim kırdım die çok üzülmüştüm konuda piknik örtüsüydü puhahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:evet canım gel öpem Şenizkızımmmm biz böle birbirimize çemkirmemiştik ki ben sana çemkirmiştim :roflol: :roflol: hem benim hala mı ne gelcekti bi de evlilik hazırlıkları son haddindeydi hem sana uyuz oluyodum hem sarışındın hem barbiydin benim çok sebebim vardı ama geldim sonra özelden özür dilemedim mi :umursamaz: pis kabiliyetsiz çizer nolcak naniknanik
ben yazana kadar eklemişsin bile :roflol: :1closedeyes:
iyiki daire içine aldın canım :dance:
ben popomun resmini çekip koyamam ekrana sığmaz tam ekran göster desende sığmaz
ayrıca ben 90 60 90 ım. ama banu alkanın metresiyle ölçünce lülülülülülü
ne kadar çok düşünüyo seni
kabiliyetsizzzz
ay yanlış yazdım şişmanladım dicektim
:mymeka::mymeka: gelde vurma :mymeka:
hem ben doğduğumda 4,5 kilo imişm o ka minicik deil yani :roflol::roflol::roflol:
valla o zaman bende bu hayatıma kızıom
pastama hakaret etti sabah:)
beni göre göre bıkmayın deyüüüünaniknanik
ayyy evet çemkirmek ne kelime ulan dedim ben bilmeden bişimi dedim kırdım die çok üzülmüştüm konuda piknik örtüsüydü puhahahah:roflol::roflol::roflol::roflol:evet canım gel öpem Şeniz
evet değilse o koca göbeğeee nası görecektiniz dimi :roflol::roflol::roflol:
pıtırcık okuamdımben yoktum ney ney
kızlar bu muffinler daktır ötkerin hazır muffini .
ahanda kutusuda bu .
hepsi içinde
alın yapın yiiyin garii
oha 4,5 kilo mu? anana yazık nan :1shok:
o muffinlerden ben yaptım ilk çıktığında 3 aylık evliydim sanırsam.kekinin tadı güzel ama o üstündeki pembe şekerli şey berbat yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?