Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

selam canım.
anladım dediğini ama adını bilmiyorum.

fiyatlarını merak ettim :)

siteleri gezerken bi tane resim gördüm hoşuma gittide, orjinal bi nikah şekeri olurdu ama en ucuzu 5 lira :çok üzgünüm:

neyse vakit yaklaşınca bi tahtakale yapıp öğrenilmesi lazım :))

evet olabilir aslında ama küçük boylarından bakmak lazım anahtarlık boyutunda olanları var bunların görmüştüm onlar daha uygun fiyatadır.

evet benimde bisiklet şeklinde olanlar çok hoşuma gidiyor ama pahallıdır.
doğru söylüyorsun valla biz evlenene kadar daha neleri çıkar.
ama bu da değişik olur gerçekten

yok kuşum ben izmitliyim edirne de yaşadım bi ara t.dağ dayım şimdi. kuşlar gibiyim bi orda bi burda:)
hoşgeldin bu arada.
normalde t.dağ da ikamet ediyorum ama

hepsi içinden çıkıyor canım sen al bütün sorulara cevap :):) çoğu markette var. a.s

kIZZZlarr farkettiniz mi bilmem ama ben bugün yoktum nişan bohçama valiz aldımm 2 tanee indirime girmiş uygun nfiyattı ksptım 2 tane, resimlerini çeker eklerimm sizleree

hadi hayırlı olsun paşminam iyi etmişsin, hem valiz sonrada kullanılıyor.. fotosunu ekle emi

selam herkesçikleree ben geldimm
bide bide bidee bişi sorcam genee ya hani böle küreler vardı içi su dolu, sallıyoduk kar yağıyodu içinde falan :) onun adı nee?
bilmem laelaelaelaelae
sallanan küre
kar yağan küre

ben zehra ekimde evlenicem inşallah :)) sizleri uzaktan takip ediyordum..

hoşgeldin

kızlar geçen gün nişanlımla saç kurutma mak. aldık küçük bişey ama braun dan
resmini her zaman ki gibi çekemedim tabii:)

ben mutfağa artık hiç bişey almıcam tek eksiğim çaydanlık ve cezve..
kızlar birde size bişey sorcam ya.
yemek yaparken yağ yakılır hani neyde yakıyorsunuz siz. ya da ne aldınız onun için.
çok pahallı bişey almamk lazım yağ yakmak için ama ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…