evet benimki 85 kilo. boyuda 1.83 a.s onun için taşıyabiliyor sanırım. ama çokda güçlü ya. bir kere şakasına bir arkadaşı var eski ev arkadaşı gelin arabası şöförümüz onla boğuştular. onuda kaldırdı gözümün önünde ödüm koptu bir şey olacak çocuğa diye yaaa:roflol: bencede götürsün yatak odasına kaydirigubbakcemile3 ben balayının her günü odaya girerken kucakta girdim :kedi:
ayy özlemiş mi beni sinayımmm opuyorumnanaktan yerim ben onuuuu opuyorumnanaktan
evet yaptım bir sürü şey. kız giderken mide fesatı geçiriyordu :roflol:
ama görsen öyle yanlızmışım ki ruhuma iyi geldi sohpet etmek :1hug:
Burcu aynı boydaymışız kuzum ben 1.71' im ama 1 cm'in lafımı olur kaydirigubbakcemile3
kızlar bende evlendim 2 hafta olmadı daha işte :asigim:
yarın misafirim gelecek aile dışından ilk defa yemek olarak ne yapsam ve de tatlı ikram için lütfen fikir verin bakim düşünüyorum şimdiden :uhm:
hamiş deeel göbekli demek istio
meyveyi abartın, bide meşgale edecek başka şeyler bulmalı yemek akla gelmemeli :)
arsi hamilemi ya bi dalga gecmeyın benım dene haberım yokk
hamiş arsi değil ya gamze değilmiydi ayol
ayyy inanmıyorum kocalarımızda aynı kiloda hatta biz bunlara tosunlarımız dielim :roflol::roflol::roflol:
oyy oyy bende seni yerim Şeniz ama hala evinin fotolarını eklemedin :mymeka:
evde merdiven kullanım desem 3. kattayım iyi olur ama 2. katın lambası yanmıyor karanlıkta yuvarlanırım kaydirigubbakcemile3
ofiste merdiven kullanım desem 8. kat bayılantubiliksimili
ama gün içinde wc için sürekli üst kata çıkıom böle bi hareket oluyor
işte eve otobüsle gidip geldim sürece 25dk. lık yürümem var
bide akşamları mekik çekerdim ben bi ara 40 - 50 tane o ara göbem gitmişti
şimdi yine başladım iki gündür 25ten :)
çok merdiven çıkmak basen yapar derler doğrumu bilmem
tmm o zaman bu ramazan bize hoşgeldi sefa geldi :) kaçamak yapmak yok arsi, sıkı denetim altındaşyız artık kaydirigubbakcemile5
mandilin sinayın alıntısından gördüm şekercim o kapı süsünü nasıl yaptınız yada aldınız. bende istiyorum bende bendeeeeeee
yok şekerim ddünden çnceki gün nöbetçiydi aşkım. o zamanda arkadaş geldi işte.
dün nöbet izinliydi aşkım evdeyd bütün gün.. şimdi yarın gene nöbeti var ama bu sefer yalnız kalıcam :çok üzgünüm:
kızlar bende evlendim 2 hafta olmadı daha işte :asigim:
yarın misafirim gelecek aile dışından ilk defa yemek olarak ne yapsam ve de tatlı ikram için lütfen fikir verin bakim düşünüyorum şimdiden :uhm:
çok merdiven çıkmak basen yapar derler doğrumu bilmem
sadece kocam gelicek ya şehir dışından o zaman dondurmalı helva yapcam tek o :)
sadece kocam gelicek ya şehir dışından o zaman dondurmalı helva yapcam tek o :)
ayyy evet ya boyuma göre zayıfım bende 52 kgyim kociş sürekli etlen butlan diip duruo sinir oluom bi gün bi etlencem bu seferde zayıfla diyecek :mymeka:zaten bebek bebek die tutturdu manyak mı neee-tatlicadiarzu-ben kendime bakamıyom ona kim baksın artı benim uykum çok ağır artık çocuk ağlaya ağlaya çatlar sabaha kadar :roflol::roflol::roflol:yaa ben 1.70 diyorum evde ölçüyoruz 1.72 çıkıyor. hani eczanede ölçürttürdüm 1..71 çıktı. dedimki herhalde ben düz 1.70 im :roflol::roflol::roflol: naıl mantık:roflol::roflol::roflol::roflol:
ama sen zayıfsın :dilcikar:
beklerizzz bekleriiizzz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:evet sinaycımm sana söz veriyorum o zaman bu hafta ekliycem a.s
adet bitti enerjim yerine geldi. bu gün epilasyon falan işlerim var onları halledeyim. cam silcem ramazan gelmeden. önümüzdeki günlerde foto ekliycem söz a.s biliyorsun tutarım sözümü. yatak başımıda alıp eklemeyi çok istiyordum. malum yatak başımız stekerdan olacak. ancak bu ay ona bütcemiz kalmadı. artık onu alınca ayrıca çeker eklerim madem Şeniz
hşşt
kilom var diyenler yukardaki reklama bakın hele
göbek, basen, bel kabusuna soooooooonnn
kaydirigubbakcemile5
ayyy evet ya boyuma göre zayıfım bende 52 kgyim kociş sürekli etlen butlan diip duruo sinir oluom bi gün bi etlencem bu seferde zayıfla diyecek :mymeka:zaten bebek bebek die tutturdu manyak mı neee-tatlicadiarzu-ben kendime bakamıyom ona kim baksın artı benim uykum çok ağır artık çocuk ağlaya ağlaya çatlar sabaha kadar :roflol::roflol::roflol:
beklerizzz bekleriiizzz:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
küfretseydin daha iyyidi mafoldumben
meşkale buluruz sositososito
zati Allah nasip ederse namaza başlamayı düşünüyorum çok boşladım çünkü
bulaşık yıkadıktan sonra günün kazalarıyla 1 saat yokum sonra meyve fln derken zaman geçer :)
2 kilomu CADIARZU
benimki 34 kilo fazla benden
evet benimki 85 kilo. boyuda 1.83 a.s onun için taşıyabiliyor sanırım. ama çokda güçlü ya. bir kere şakasına bir arkadaşı var eski ev arkadaşı gelin arabası şöförümüz onla boğuştular. onuda kaldırdı gözümün önünde ödüm koptu bir şey olacak çocuğa diye yaaa:roflol: bencede götürsün yatak odasına kaydirigubbakcemile3 ben balayının her günü odaya girerken kucakta girdim :kedi:
:jeyyar::jeyyar: selenay
fena garı seni :roflol:
bende şart koşcam kıskandım :1closedeyes:
son aldıklarımı ekliim size :)
kek standı
kase
buda kurabiyelere şekil şaapma şeysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?