cidden azalmıyo seninki -tatlicadiarzu-
arsi :lepi:
ha gayret arsi bu iş olur kanımca benimde kalçadan gitmesi lazımdelikafadulden
boyum 1.70 kilom 70 şu an kuru üzümlü devizli kurabiyelerimin ynında nescafe içiyorum :teytey:
ne ediyim canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:
ellerine sağlıkkolyende pek güzelmiş
Allah seni güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydınn şeker paremmm:1hug:
:roflol:
evet yaaa küçük kek gibi. daha bir pofur pofur işte. bir farkı yok. artiistlik olsun diye öyle demişler ama tadı güzel a.s istersen benimkinin resminide eklerim yerimseniben ama bana bir daha sosyetik deme :mymeka:
ya birde bu kilo muhabbetide nedir. herkes 50 li kilolarda onee yaa...
ben vallahiii billahi tam tamına 70 kiloyum... :lepi:
kocam hopppp diye alıyor beni kucağına... kaydirigubbakcemile3
taşıyabildiğ sürece sorun yok:sm_cool:
boyum 1.70 kilom 70 şu an kuru üzümlü devizli kurabiyelerimin ynında nescafe içiyorum :teytey:
niye aceba
hıh takviminlen anlaşamıyorus:sinifsinif:
burcu sen bu gece naptın yalnızmı kaldın?
evet yaaa küçük kek gibi. daha bir pofur pofur işte. bir farkı yok. artiistlik olsun diye öyle demişler ama tadı güzel a.s istersen benimkinin resminide eklerim yerimseniben ama bana bir daha sosyetik deme :mymeka:
hamiş deeel göbekli demek istioKIM HAMİŞ kız
ilk etapta doyurmazmı :uhm:
sonrada meyve stoğu yağarız midede :)
kurabiye şekillendiricisinden bende istiyorum yaa nerden aldın mandilin??:çok üzgünüm:
o da soru mu???kötükedihüso
ayy buda çok güzel olmuş :asigim:
arsi hamilemi ya bi dalga gecmeyın benım dene haberım yokkarsi :lepi:
yok şekerim ddünden çnceki gün nöbetçiydi aşkım. o zamanda arkadaş geldi işte.
dün nöbet izinliydi aşkım evdeyd bütün gün.. şimdi yarın gene nöbeti var ama bu sefer yalnız kalıcam :çok üzgünüm:
maşallah canım ama hiçte 70 kilo göstermiyorsun diyim zemuszemus kocişin senden fazla ki kaldırabiliyor
benimki benden 2 kilo fazla :sinifsinif:
ama ona şart koştum gerdek odamıza beni kucağunda sokmazsa avcunu yalıcak kaydirigubbakcemile3
maşallah canım ama hiçte 70 kilo göstermiyorsun diyim zemuszemus kocişin senden fazla ki kaldırabiliyor
ama ona şart koştum gerdek odamıza beni kucağunda sokmazsa avcunu yalıcak kaydirigubbakcemile3
Burcuuuuuuuu kızım nerelerdesin yaaaa senin misafirinde kalıcı sanırım tabi yaptım börekleri çörekleri gitmez artık marmarise kazık çakar o:mymeka:
Burcuuuuuuuu kızım nerelerdesin yaaaa senin misafirinde kalıcı sanırım tabi yaptım börekleri çörekleri gitmez artık marmarise kazık çakar o:mymeka:
kızlar bende evlendim 2 hafta olmadı daha işte :asigim:
yarın misafirim gelecek aile dışından ilk defa yemek olarak ne yapsam ve de tatlı ikram için lütfen fikir verin bakim düşünüyorum şimdiden :uhm:
kurabiyenin tarifini ver kuzummmmm
günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
yaramazmı hemde nasıl yarıyor göbeğe el sallıyon :)
tabi merdiveni orucluyken yapmamak lazım susuzluktan ölürüz :)
sahurda ağır şeyler yememeliyiz
benim acken çeker akşama çekmez geçen sene bi ara iftardan iftara yiyordum o kadar hatta zayıflamıştım :)
tabi bu durumda benim koçişi durdurmam lazım çünkü o acken o kadar çok şey alırki orucluykenki halini düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?