Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandilin sinayın alıntısından gördüm şekercim o kapı süsünü nasıl yaptınız yada aldınız. bende istiyorum bende bendeeeeeee

ne ediyim canım sıkkın biraz :çok üzgünüm:

hayırdır kuzum :teselli:

ellerine sağlık kolyende pek güzelmiş

Allah seni güldürdün beni kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

70 mi :1shok: ay hiç göstermiyon

pofurpofur ne be ay yazamıyom kocam geldi aşağıda gidiyom ben özlicem sizi öptüm hepinizi

niye aceba
hıh takviminlen anlaşamıyorus:sinifsinif:

pıtıra söle o güzel yapıyo

maşallah canım ama hiçte 70 kilo göstermiyorsun diyim zemuszemus kocişin senden fazla ki kaldırabiliyor
benimki benden 2 kilo fazla :sinifsinif:
ama ona şart koştum gerdek odamıza beni kucağunda sokmazsa avcunu yalıcak kaydirigubbakcemile3

Burcuuuuuuuu kızım nerelerdesin yaaaa senin misafirinde kalıcı sanırım tabi yaptım börekleri çörekleri gitmez artık marmarise kazık çakar o:mymeka:

kızlar bende evlendim 2 hafta olmadı daha işte :asigim:
yarın misafirim gelecek aile dışından ilk defa yemek olarak ne yapsam ve de tatlı ikram için lütfen fikir verin bakim düşünüyorum şimdiden :uhm:

KIM HAMİŞ kız
hamiş deeel göbekli demek istio

ilk etapta doyurmazmı :uhm:
sonrada meyve stoğu yağarız midede :)

meyveyi abartın, bide meşgale edecek başka şeyler bulmalı yemek akla gelmemeli :)

eee sende boy var pos var o kadarda olsun canımcım
ben bi gün kociş beni kaldırdığında ikimizde düşcez yuvarlancaz diye korkuyorum

kurabiye şekillendiricisinden bende istiyorum yaa nerden aldın mandilin??:çok üzgünüm:
o da soru mu???kötükedihüso
ayy buda çok güzel olmuş :asigim:

yeşekkür ederim kuşum Şeniz
migrostan aldım canım her rengi de var sadece kırmızısı yohtu kaydirigubbakcemile2

kurabiyenin tarifini ver kuzummmmm

anladım canım..

2 kilomu CADIARZU
benimki 34 kilo fazla benden

evet benimki 85 kilo. boyuda 1.83 a.s onun için taşıyabiliyor sanırım. ama çokda güçlü ya. bir kere şakasına bir arkadaşı var eski ev arkadaşı gelin arabası şöförümüz onla boğuştular. onuda kaldırdı gözümün önünde ödüm koptu bir şey olacak çocuğa diye yaaa:roflol: bencede götürsün yatak odasına kaydirigubbakcemile3 ben balayının her günü odaya girerken kucakta girdim :kedi:
Burcuuuuuuuu kızım nerelerdesin yaaaa senin misafirinde kalıcı sanırım tabi yaptım börekleri çörekleri gitmez artık marmarise kazık çakar o:mymeka:

ayy özlemiş mi beni sinayımmm opuyorumnanaktan yerim ben onuuuu opuyorumnanaktan
evet yaptım bir sürü şey. kız giderken mide fesatı geçiriyordu :roflol:
ama görsen öyle yanlızmışım ki ruhuma iyi geldi sohpet etmek :1hug:

Burcu aynı boydaymışız kuzum ben 1.71' im ama 1 cm'in lafımı olur kaydirigubbakcemile3

:jeyyar::jeyyar: selenay
fena garı seni :roflol:
bende şart koşcam kıskandım :1closedeyes:

sinay bugün kim geliyo sana
artık bugün misafirim var demene okadar alıştım kiiiii kaydirigubbakcemile3

kızlar bende evlendim 2 hafta olmadı daha işte :asigim:
yarın misafirim gelecek aile dışından ilk defa yemek olarak ne yapsam ve de tatlı ikram için lütfen fikir verin bakim düşünüyorum şimdiden :uhm:

oooyyy taze gelin
hayırlıolsun
yemeği gelinlere sormak lazım

pıtıra ne diyem ki takvim için hayatım
benimkisinin ilerliceği yok ühü ühüüü mafoldumben

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

günaaydınnn annecik,

tmm o zaman bu ramazan bize hoşgeldi sefa geldi :) kaçamak yapmak yok arsi, sıkı denetim altındaşyız artık
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…