erva akşamları az geleblırım artık
hayatım ınş alabılırız dıyelım ne dıyek umut fakırın ekmeği
heh o sevmiorum dediğin gümüşlük okadar çok işe yarıorki mesela tüm borcamlar yada kullanmadığın ne varsa misafir takımlar falan hepsi konsola sığmıyor ki benim konsolum o resimdekinden daha uzun ve büyük. misafir bardakları falan nereye koycan :1ninca:
sandalye ve vitrin hariç süper
masada acılan yerin camın altı tam mobilya olsa detay daha iyi olur gri pek iyi durmamış ona takıldım bide :)
deniz yaaa bence daha açık tonlar düşün habire toz mu alacan
koyu renk çok ama çok tozu tutar ve kirli bi görüntü oluşuyo
hoş duruyo resimde ama kullanış daha önemli
dimek kü bitek ben beenmedim deniz ya
benim gözümü çok yordu
Densem masayı benımkıen benzettım benm beyaz sıyah yerlerİ
he beyazı benımkısandalyeler esmanınkine benziyo
evet kuzum birde bu gece ilk sahur yalnızlık dokundu sanırım braz... a.sburcum :teselli: kocişin bugun nöbette diye sıkıldın sanırım.
Şeniz]
Şeniza.s.
bencede kuzum :1hug:
Şeniz
inşallah kuzucum
böyle olunca annem hep dua et diyor
dua edim sende et iyi gelir
aynen katılıyorum a.sheh o sevmiorum dediğin gümüşlük okadar çok işe yarıorki mesela tüm borcamlar yada kullanmadığın ne varsa misafir takımlar falan hepsi konsola sığmıyor ki benim konsolum o resimdekinden daha uzun ve büyük. misafir bardakları falan nereye koycan :1ninca:
ya sabahtan beri dünkü sayfalardan itibaren alıntı yaptım yaptım tam bitirmek üzereydim bilgisayarım yine kapandı mafoldumben
aklımda kalanları söyliyim
* böcük parayla imanın kimde olduğu belli olmaz
* böcük bende trabzon seviyorum. hatta daha öncede demiştim kocam bana trabzon alsın ben karşısında kolbastı oynıcam kaydirigubbakcemile3
* proserisus gibi bi nick var ya yazamıyom :kedi: inşallah hamilesindir
* buket kek kalıbın benimki kadar nerdeyse ama benimki niye o kaaa kabarmıyo acep
* burcu senin o yaptığını ben çokkkkkkkkk önceden yaptım ama benimki lastikli çarşaftı ve bi türlü ütüleyemiyordum. en sonunda dahiyane fikir geldi yatağa geçirip öyle ütülemiştim :lepi:
* benim iki görümcem iki kaynım var. görümcelerim bana pek çemkiremez. yalnızca genellikle benim elimin ağır olduğunu ima ederler. ben de her seferinde ben sizin gibi yalap şalap iş yapmıyorum. ben de öyle yapsam çabuk yaparım tabii diyorum kalakalıyolar sositososito
* kaynanamla ise, evlenmeden evvel nişanlanana kadar anne bile demezdim. hatta bişi dicem zaman benim tarafa bakmasını beklerdim. hiç seslenmezdim. nasılsınız, ister misiniz vb. konuşurdum. nişandan sonra zar zor anne dedim. 40 yılda bir ararım o ise beni hiç aramaz
* evliliğim 2 ayı geçmesine rağmen daha hiç misafirim gelmedi. ilk misafirim kısmetse bu ctesi değil önümüzdeki ctesi annemler ablamlar ve teyzemler olcak iftara alcam. kaynanam ve görümcelerim de beni hala yemeğe almadılar. onlar almıyosa ben niye alayım dimi ama
valla başka hatırlamıyorum.
bu arada kaynımı tek başına antalya'da polisler bulmuş. kafasını dinlemeye gitmiş kafasına ettiminin :mymeka:
evet canım kaydirigubbakcemile3
sıkıntımı unuttum biraz zamanda çok cabuk geçti :)
canım ben öle set almıcam zaten
yani bardak takımı mı deniliyo ona nedir ismi bilmiyorum ama almıcam öle ben yerimseniben
haklısın onlara bende takıldım
ya canlarım ben modelini beğendim rengi aynı olmasada olur
mesela benim asıl istediğim bambu beyaz
bunun siyah yerlerini beyaz yapsak olmazmı veya bambu yerine beyaz siyah yerinide bambu?
benim niy ekimsenin gelmediiyle ilgili bi fikrim var ama kendime saklicam lülülülülülü* benim iki görümcem iki kaynım var. görümcelerim bana pek çemkiremez. yalnızca genellikle benim elimin ağır olduğunu ima ederler. ben de her seferinde ben sizin gibi yalap şalap iş yapmıyorum. ben de öyle yapsam çabuk yaparım tabii diyorum kalakalıyolar sositososito
* kaynanamla ise, evlenmeden evvel nişanlanana kadar anne bile demezdim. hatta bişi dicem zaman benim tarafa bakmasını beklerdim. hiç seslenmezdim. nasılsınız, ister misiniz vb. konuşurdum. nişandan sonra zar zor anne dedim. 40 yılda bir ararım o ise beni hiç aramaz
* evliliğim 2 ayı geçmesine rağmen daha hiç misafirim gelmedi. ilk misafirim kısmetse bu ctesi değil önümüzdeki ctesi annemler ablamlar ve teyzemler olcak iftara alcam. kaynanam ve görümcelerim de beni hala yemeğe almadılar. onlar almıyosa ben niye alayım dimi ama
hee bu arada densem ben hem modelini hemde rengibi beğendim...
modern bir çizgisi var alışılmışın dışında...
eğer tarzım budur diyorsan bence güzel....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?