Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bişey sorduk dimiii size :mymeka:
bitek hayatım cevap verdi
hayatım ben vakumlamadan kavonoza koymadan buzdolabı poşetiyle koyuluyomu diye merak ediyorum?
nan garılar söleyn
domates buzluğa nasıl atılır?
kabuğu soyulup mu?
buzdolabı poşetinde bişiy olur mu?

hayatım en son aklımd akalan pıtırın keküne söz saydıın var kafamçokkarıştı

heyecanlandım aklıma gelmiyo kafamçokkarıştı

erva ya onla uğraşacağına hazır soyulmuş dilimlenmiş olarak satılıyor biliyorsun di mi canikom marketlerde

gaç para onu bilmim tabi o ayrı

inş bılur canm yaa

hımm süpermiş o zaman baberko'ya bayağı bi fark atarım kaydirigubbakcemile3

ervacım biz hiç buzdolabı poşetinde yapmadık. ama benim bi arkadaşın arkadaşı öyle yapıyomuş o anlatmıştı. ama buzdolabı poşeti değil hani kına poşetleri olur ya ya da kına kuruyemişi poşeti ağzı kilitli. onlara koyup koyup buzluğa atıyomuş. lazım oldukça 1 paket 2 paket alıyomuş.

Kızla rkusura bakmayın bilgisayar başınd adeğildim acil toplantım vardı şimdi çıktım okuyorum yazılanları edam çok hoştu yaa jennıfer lopezli ben.:)Böcüğüm korkuyom yaptıramıyorum barı umutluyum cumartesı yapıcam test

canım bizimkiler domatesleri rendeler veya rondodan geçirir
kaynatır kavanozlara koyarlar..
açıp kullanana kadar dışarda durur
açtıktan sonra buzdolabında saklanır... yerimseniben

ay süpürgeyi tüm sıcak koşullarına rağmen yaptım:)) azcık serinliyim silme eylemine öyle geçicem...
süpürürken aklıma ne geldi. Hayatım bu cinliğide düşünmüş mü bakalım...
şimdi kızlar. bu serdiğim çarşaf taçın siyah üstüne kırmızı dudakları olan çarşaf. sanah gözlerime inanamadım. şokkk üstünde tüm toz saç tüy kıl kepek tarzı beyaz her ne varsa görünüyor. benim daha evvelden geliştirdiğim taktiği gerçekleştirdim hemen. bu arada sözü açılmışken arzumun şarjlı süpürgesinden feci halde memnunum resmen elim ayağım oldu. daha öncede evimizde çeşitli şarjlı süpürgeler olmuştu ama hepsi hep şarj modundaydı hiç kullanılmazdı çünkü tüm çekme teşebbüslerinde başarısız olur binbir küfürle büyük makina çıkarılırdı. neyse işte çok memnunum bundan. ilk kullanımdan beri bir parçasını tül süpürme aparatı gibi bir şeyi hiç bir yere sürmedim. onu yatak başlığı yaptım:)))))) her sabah onunla şarşafı falan süpürüyorum:))))))))))))))))))))))))) alın size bir pratik çözüm daha:))))))))))))))))))

burcu senin şarjlı süpürgen fakişr değilmiydi canım ben mi karışttırdım hani bordo renkk :uhm::uhm:

burcu senin şarjlı süpürgen fakişr değilmiydi canım ben mi karışttırdım hani bordo renkk :uhm::uhm:

yok hayatım benimkisi arzumun sopranomuydu neydi adı sallamıyımda. istersen bakarım... a.s şöyle sedef beyaz rengi....
ilk teyemde görmüştüm baktım süper çekiyor hemen gidip ondan aldım. fakirede baktım çok ağırdı elde yaa.. ayrıca çok pahalıydı. inan çok memnunum ben bundan. hemde internetten almıştım bunu. daha uyguna bulmuştum. a.s

canım eda idi dimi adın?

birincisi pıtırın keki değil pastasıydı. ve ben onun pastasına söz saymadım. Tek kelime de fikrimi belirttim "bulamaç" dedim. ayrıca bunun gerçek fikrim olmadığını pıtır dahil herkes anlamış olmalı diye düşünüyorum. ben oktay usta mıyım ki pıtır'ın yada buradan herhangi birinin yazdığına laf edeyim.

Ayrıca söylediğin de haklısın da evet bi miktar huysuz bi insanımdır. ama tatlı huysuzumdur. artniyet, dedikodu, fitne, fücur, çekememizlik gibi özelliklerim yoktur. beğendiysem de beğenmediysem de direkt kendisine söylerim. hatta kim olduğunu şu an hatırlamıyorum büyük hevesle bize gelinliğini gösterdiğinde perde gibi demiştim ve daha sonra sanırım o da biraz hak vermişti ki ufak bi değişikliğe gitmişti.

yaşamım ve yaşadıklarım hakkında hiçbi fikriniz yok. eğer tamamını birgün size anlatmayı tercih edersem ki anlattığım gün burada sizinle geçirdiğim son gün olur.
o zaman dersiniz ki kaynanan görümcelerin ve kocan seni zemzem suyuyla yıkayıp başlarının üstünde taşımalı. işte ben o kaaaaaa iyi bi insanım elhamdürüllah. gelen gelir evime gelmeyenle de nasılsa ahirette helalleşicez Rabbim'in önünde.

tamam mı edacım öpüyorum seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…