burcu yine kitap okuyor
yalnızlıktan sıkılan burcu sonunda evine köpek aldı
Hayatım sonunda silikon taktırıp Baberkoya oohhh çatlada patla dedi :)))))
Yok canım haftaya gelecekmiş maalesef, şimdi bir tane teklif daha geldi bakalım o olmazsa o olacak, eski işinden kariyer olarak düşük ben takacağını düşündüm ama dediki şimdi iş seçme lüksümüz yok, önceden yöneticiysem şimdi personel olurum sonra yine yönetici olurum önemli değil, seçim şansım yok diyor...Bakalım sanırım birkaç haftaya kesinleşir herşey. Bizim işler hep karışık zaten bir yer bizden haber bekliyor diğer yerden de biz...İnşallah birini beklerken diğeri kaçmaz, öyle işte tatlımmafoldumben
:roflol:
bişey sorduk dimiii size :mymeka:
bitek hayatım cevap verdi
hayatım ben vakumlamadan kavonoza koymadan buzdolabı poşetiyle koyuluyomu diye merak ediyorum?
nan garılar söleyn
domates buzluğa nasıl atılır?
kabuğu soyulup mu?
buzdolabı poşetinde bişiy olur mu?
Yok canım haftaya gelecekmiş maalesef, şimdi bir tane teklif daha geldi bakalım o olmazsa o olacak, eski işinden kariyer olarak düşük ben takacağını düşündüm ama dediki şimdi iş seçme lüksümüz yok, önceden yöneticiysem şimdi personel olurum sonra yine yönetici olurum önemli değil, seçim şansım yok diyor...Bakalım sanırım birkaç haftaya kesinleşir herşey. Bizim işler hep karışık zaten bir yer bizden haber bekliyor diğer yerden de biz...İnşallah birini beklerken diğeri kaçmaz, öyle işte tatlımmafoldumben
bişey sorduk dimiii size :mymeka:
bitek hayatım cevap verdi
hayatım ben vakumlamadan kavonoza koymadan buzdolabı poşetiyle koyuluyomu diye merak ediyorum?
nan garılar söleyn
domates buzluğa nasıl atılır?
kabuğu soyulup mu?
buzdolabı poşetinde bişiy olur mu?
tahlil yaptırdınmı arkadaşım ? hamilemisin ?
bunebu nun yeni avatarı
ay süpürgeyi tüm sıcak koşullarına rağmen yaptım:)) azcık serinliyim silme eylemine öyle geçicem...
süpürürken aklıma ne geldi. Hayatım bu cinliğide düşünmüş mü bakalım...
şimdi kızlar. bu serdiğim çarşaf taçın siyah üstüne kırmızı dudakları olan çarşaf. sanah gözlerime inanamadım. şokkk üstünde tüm toz saç tüy kıl kepek tarzı beyaz her ne varsa görünüyor. benim daha evvelden geliştirdiğim taktiği gerçekleştirdim hemen. bu arada sözü açılmışken arzumun şarjlı süpürgesinden feci halde memnunum resmen elim ayağım oldu. daha öncede evimizde çeşitli şarjlı süpürgeler olmuştu ama hepsi hep şarj modundaydı hiç kullanılmazdı çünkü tüm çekme teşebbüslerinde başarısız olur binbir küfürle büyük makina çıkarılırdı. neyse işte çok memnunum bundan. ilk kullanımdan beri bir parçasını tül süpürme aparatı gibi bir şeyi hiç bir yere sürmedim. onu yatak başlığı yaptım:)))))) her sabah onunla şarşafı falan süpürüyorum:))))))))))))))))))))))))) alın size bir pratik çözüm daha:))))))))))))))))))
ya sabahtan beri dünkü sayfalardan itibaren alıntı yaptım
*
* proserisus gibi bi nick var ya yazamıyom :kedi: inşallah hamilesindir
*
Sağol canım inşallah hamileyimdir hep lavaboya gidip bakıyorum hasta oldum mu diye ama olmamışım.kaydirigubbakcemile2
burcu senin şarjlı süpürgen fakişr değilmiydi canım ben mi karışttırdım hani bordo renkk :uhm::uhm:
hayatım en son aklımd akalan pıtırın keküne söz saydıın var kafamçokkarıştı
heyecanlandım aklıma gelmiyo kafamçokkarıştı
erva ya onla uğraşacağına hazır soyulmuş dilimlenmiş olarak satılıyor biliyorsun di mi canikom marketlerde
gaç para onu bilmim tabi o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?