yok hayatım benimkisi arzumun sopranomuydu neydi adı sallamıyımda. istersen bakarım... a.s şöyle sedef beyaz rengi....
ilk teyemde görmüştüm baktım süper çekiyor hemen gidip ondan aldım. fakirede baktım çok ağırdı elde yaa.. ayrıca çok pahalıydı. inan çok memnunum ben bundan. hemde internetten almıştım bunu. daha uyguna bulmuştum. a.s
bende domotesleri dilimleyip tabi soyup buzdolabı poşetine atıcamm dolaba
hayatım en son aklımd akalan pıtırın keküne söz saydıın var kafamçokkarıştı
heyecanlandım aklıma gelmiyo kafamçokkarıştı
erva ya onla uğraşacağına hazır soyulmuş dilimlenmiş olarak satılıyor biliyorsun di mi canikom marketlerde
gaç para onu bilmim tabi o ayrı
Kızla rkusura bakmayın bilgisayar başınd adeğildim acil toplantım vardı şimdi çıktım okuyorum yazılanları edam çok hoştu yaa jennıfer lopezli ben.:)Böcüğüm korkuyom yaptıramıyorum barı umutluyum cumartesı yapıcam test
alla alla fakir kalmış benim aklımda hep yaa
fakirler 100 ytl bu arada, sen ne kadara aldın peki???
ay süpürgeyi tüm sıcak koşullarına rağmen yaptım:)) azcık serinliyim silme eylemine öyle geçicem...
süpürürken aklıma ne geldi. Hayatım bu cinliğide düşünmüş mü bakalım...
şimdi kızlar. bu serdiğim çarşaf taçın siyah üstüne kırmızı dudakları olan çarşaf. sanah gözlerime inanamadım. şokkk üstünde tüm toz saç tüy kıl kepek tarzı beyaz her ne varsa görünüyor. benim daha evvelden geliştirdiğim taktiği gerçekleştirdim hemen. bu arada sözü açılmışken arzumun şarjlı süpürgesinden feci halde memnunum resmen elim ayağım oldu. daha öncede evimizde çeşitli şarjlı süpürgeler olmuştu ama hepsi hep şarj modundaydı hiç kullanılmazdı çünkü tüm çekme teşebbüslerinde başarısız olur binbir küfürle büyük makina çıkarılırdı. neyse işte çok memnunum bundan. ilk kullanımdan beri bir parçasını tül süpürme aparatı gibi bir şeyi hiç bir yere sürmedim. onu yatak başlığı yaptım:)))))) her sabah onunla şarşafı falan süpürüyorum:))))))))))))))))))))))))) alın size bir pratik çözüm daha:))))))))))))))))))
ya sabahtan beri dünkü sayfalardan itibaren alıntı yaptım
*
* proserisus gibi bi nick var ya yazamıyom :kedi: inşallah hamilesindir
*
Sağol canım inşallah hamileyimdir hep lavaboya gidip bakıyorum hasta oldum mu diye ama olmamışım.kaydirigubbakcemile2
inşallah canım :Saruboceq:
eee hayatım zaten ben sana fitne kötü vs anlamında mı huysuz dedim
der miyim
demem ki
ben genel haline didim zaten
hem aksini düşünsem huysuzun teki insana sen huysuzsun denir mi
görmezden gelirdim giderdi
ondan diyorum
kaldı ki mutlaka iyi kötü bişiler yaşıosundur
ben öyle ortaya konuştum
şayet yanlış anladıysan başka yorum yapmam sen merak etme :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?