kızlar geldim ama yorgunluktan ölüyorum
bizim mağazada tadilat var dış cephe giydirmesi yapılıyor kaç haftadır
2 duvarı yıktılar orayı cam a çeviridiler ortalığın halini siz düşünün
bütün mobilyaların üstünde bir parmak toz, iki kere siliniyorsun öyle temizleniyor
3 kat tüm tozları alındı öldüm, en çokta bacaklarım ağrıyor sanki onlar iş gördü
ama bir kere daha emin oldum venge tek bir eşya almıcam temizliği çook zor anacıım
@eda bacım benimkilerde 85b ve benim memlekette adam gibi ölçülü sütyende yok sinirlerim hopluyo
bende gövde zapzayıf ama memişler Allah vermiş yani ve bizim sülalede göğsü büyük kimse yok (çaktırmayın memişlerim ilk çıakrken tas kapatmıştım kocaman olsunlar diye :roflol: hakkat kocaman oldular şimdi ceremesini çekiyorum Çok üzgünüm çoook )
meğersem herkes benden ne kadar şikayetçiymiş de haberim yokmuş. eda haklıymış yani. bu kadar rahatsızlık yarattığımı evlilik telaşında farketmemiştim. bi kusurum varsa affola, herkesi tek tek tanıdığım için mutluyum. kendinize iyi bakın
vallahi canım yatıp kalkıp dua ettiğim tek konu var. allahım iyiki açık rek mobilya almışım. inanın öyle sorunsuz öle problemsizki hiç toz almasam banamısın demez... haftada 2 kere alıyorum toz. ama inanın hiç görünmüyor. 1 ay düğün için gittik geldik ya allah allah dedim bu ev hiç mi toz olmamış. sonra bezi bir vurdum bir parmak ama dşardan belli olmuyordu. kesinlikle eşya alacaklara tavsiyem. hem dinamik ve aydınlık gösteriyor evi hemde hiçç toz belli etmiyor. spor tarz sevenler için öneriyorum a.s
vallahi canım yatıp kalkıp dua ettiğim tek konu var. allahım iyiki açık rek mobilya almışım. inanın öyle sorunsuz öle problemsizki hiç toz almasam banamısın demez... haftada 2 kere alıyorum toz. ama inanın hiç görünmüyor. 1 ay düğün için gittik geldik ya allah allah dedim bu ev hiç mi toz olmamış. sonra bezi bir vurdum bir parmak ama dşardan belli olmuyordu. kesinlikle eşya alacaklara tavsiyem. hem dinamik ve aydınlık gösteriyor evi hemde hiçç toz belli etmiyor. spor tarz sevenler için öneriyorum a.s
KESINervanın rsminden ban yermiyim aceppp :)))))))
aboow küstü kızmeğersem herkes benden ne kadar şikayetçiymiş de haberim yokmuş. eda haklıymış yani. bu kadar rahatsızlık yarattığımı evlilik telaşında farketmemiştim. bi kusurum varsa affola, herkesi tek tek tanıdığım için mutluyum. kendinize iyi bakın
Şimdik ben bu topiği hep takip ediyordum sana arkadaşlık talebı göndermiştim o zamn benı kabul etmedın bırde bozdun samımı olduklarıma yenı gelenlere kabul etmıorum dıye sonrada o gun yenı bırı gelmıştı onnu talebını kabul etmıştın öyle bozuldum öylebozuldum kı sonra hp yenı gelenlerı aldın bend ehep talep gönderdım almadın ama öyle içime yer ettı kı anlatamam sonra hattam yazmadım kımseye bı şey dedım gruplaşma var bu topikte ama sonr abaktım gruplaşma yok hepinizi çok sevıyom ama o kanıyı ılk bend eböcük kırdı o gun böcük benı ekledı çok hoşuma gitti çok seviyom neyse kırılıp gitmemiştim o gun yoksa şu an sizleri bu kadar tanımazdım canım sanal arkadaşlarım benim
Şimdik ben bu topiği hep takip ediyordum sana arkadaşlık talebı göndermiştim o zamn benı kabul etmedın bırde bozdun samımı olduklarıma yenı gelenlere kabul etmıorum dıye sonrada o gun yenı bırı gelmıştı onnu talebını kabul etmıştın öyle bozuldum öylebozuldum kı sonra hp yenı gelenlerı aldın bend ehep talep gönderdım almadın ama öyle içime yer ettı kı anlatamam sonra hattam yazmadım kımseye bı şey dedım gruplaşma var bu topikte ama sonr abaktım gruplaşma yok hepinizi çok sevıyom ama o kanıyı ılk bend eböcük kırdı o gun böcük benı ekledı çok hoşuma gitti çok seviyom neyse kırılıp gitmemiştim o gun yoksa şu an sizleri bu kadar tanımazdım canım sanal arkadaşlarım benim
kızlar bu arada hayatım küstü galbaa
bende haftada bi toz alıyorum
ama mesela yandan eğilip bakarsan göriki tozlu ise :)
hangi pckopat eğilip bakar diye düşnmeyin koltukta oturunca göriki :) ama oturma salonda odada gezin belli deil
ha oturma odamda alçak olduğu için oturunca bile bell deil :))))))))))
ben vengeyi çok severim anneminkiler venge idi
ama toz aldığım anda arkamı dönim toz oluyordı sinirimden vazgeçtim vengeden
bi görsek mobilyalarını anlıcazda :dilcikar:
kızlar bu arada hayatım küstü galbaa
pckopat hee sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz
bende haftada bi toz alıyorum
ama mesela yandan eğilip bakarsan göriki tozlu ise :)
hangi pckopat eğilip bakar diye düşnmeyin koltukta oturunca göriki :) ama oturma salonda odada gezin belli deil
ha oturma odamda alçak olduğu için oturunca bile bell deil :))))))))))
ben vengeyi çok severim anneminkiler venge idi
ama toz aldığım anda arkamı dönim toz oluyordı sinirimden vazgeçtim vengeden
senin mobilyalar yanlış hatırlamıyor isem akçaağaç canım evet o tip renkler göstermiyor ama onlarda tozlanıyor tabi
yalnız açık renk özellikle suntalem olan mobilyalarda gördüm ki siyah siyah lekeler oluşmuş, sürekli ve özenli bir temizlik yapılmadığına heralde
e bu konu sanırım senin için geçerli değil burcu :) ama dikkat edin kızlar
lake ve kaplama mobilyalar daha kolay temizleniyor suntalem olanlara göre onun da iyice farkına vardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?