Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Şimdik ben bu topiği hep takip ediyordum sana arkadaşlık talebı göndermiştim o zamn benı kabul etmedın bırde bozdun samımı olduklarıma yenı gelenlere kabul etmıorum dıye sonrada o gun yenı bırı gelmıştı onnu talebını kabul etmıştın öyle bozuldum öylebozuldum kı sonra hp yenı gelenlerı aldın bend ehep talep gönderdım almadın ama öyle içime yer ettı kı anlatamam sonra hattam yazmadım kımseye bı şey dedım gruplaşma var bu topikte ama sonr abaktım gruplaşma yok hepinizi çok sevıyom ama o kanıyı ılk bend eböcük kırdı o gun böcük benı ekledı çok hoşuma gitti çok seviyom neyse kırılıp gitmemiştim o gun yoksa şu an sizleri bu kadar tanımazdım canım sanal arkadaşlarım benim

vallahi canım yatıp kalkıp dua ettiğim tek konu var. allahım iyiki açık rek mobilya almışım. inanın öyle sorunsuz öle problemsizki hiç toz almasam banamısın demez... haftada 2 kere alıyorum toz. ama inanın hiç görünmüyor. 1 ay düğün için gittik geldik ya allah allah dedim bu ev hiç mi toz olmamış. sonra bezi bir vurdum bir parmak ama dşardan belli olmuyordu. kesinlikle eşya alacaklara tavsiyem. hem dinamik ve aydınlık gösteriyor evi hemde hiçç toz belli etmiyor. spor tarz sevenler için öneriyorum a.s

evet hepimiz o dönemde gergin ve hassastık geçti gitti hayatım canısım...
tüm cadılıklarına rağmen en sevdiklerimdensin sen :asigim:
sende beni tüm cadılıklarıma rağmen sev emi :1hug:

bi görsek mobilyalarını anlıcazda :dilcikar:

kızlar bu arada hayatım küstü galbaa

bende haftada bi toz alıyorum
ama mesela yandan eğilip bakarsan göriki tozlu ise :)
hangi pckopat eğilip bakar diye düşnmeyin koltukta oturunca göriki :) ama oturma salonda odada gezin belli deil
ha oturma odamda alçak olduğu için oturunca bile bell deil :))))))))))

ben vengeyi çok severim anneminkiler venge idi
ama toz aldığım anda arkamı dönim toz oluyordı sinirimden vazgeçtim vengeden

ervanın rsminden ban yermiyim aceppp :)))))))
KESIN
aboow küstü kız
hayatımbanada ucundan kızmısıtn dermişimm
sizin mobilya mağazanız mı var ?[/QUOTE]

çok şanslısın laa
bende herkesı eklemezdım dımek senın bayan olduğuna ınandım kanım ısındı dımek
Şeniz
edayada aynı şey olmustu burda
çekıp gıttı zorla getrdım hoşşık bılseydım bela olcanı getırrı mıydım kaydirigubbakcemile3

senin mobilyalar yanlış hatırlamıyor isem akçaağaç canım evet o tip renkler göstermiyor ama onlarda tozlanıyor tabi
yalnız açık renk özellikle suntalem olan mobilyalarda gördüm ki siyah siyah lekeler oluşmuş, sürekli ve özenli bir temizlik yapılmadığına heralde
e bu konu sanırım senin için geçerli değil burcu :) ama dikkat edin kızlar
lake ve kaplama mobilyalar daha kolay temizleniyor suntalem olanlara göre onun da iyice farkına vardım

ben o dönem düğünden yeni gelmiştim topikte yazmaya başlamış olsan bile habersiz olduğum halde arkadaşlık teklifini görür görmez kabul etmiştim... a.s

abooo akşam olmuş bugun kazandığım parayı hiç haketmedim :sinifsinif:
yarın çok çalışcam söz veriyorum sewgili patronum

Hayatım küsme bende şimdi hala arkadaşlık talebimi kabul etmesende seni seviyorum küsme ohhh içimde kalmıştı söyledim bitti:)

haklısın selenay benim ofis masam öle
ama çok şükür evdekiler öle deil
salonm ve oturma odam lake zati sorun deil

valal burcuya katılıyorum salonumda toz almasa 1ay bişey olmaz
ama yatak odam 1-2 gunde hemen toz oluyor

bi görsek mobilyalarını anlıcazda :dilcikar:

kızlar bu arada hayatım küstü galbaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizin için toz alınmamış haliyle çekicem o zaman fotolarını :roflol:
o zaman bu gün çekmek olmaz çükü bu gün aldım tozlarını daha:roflol::roflol::roflol:

küsmez benim hayatım küsmezzz:asigim:

pckopat hee sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz
bende haftada bir alıyorum karış karış toz oliyi ismim yazılcak kadar toz oliyi ama napiim haftaiçi yapamıyorum. kaydirigubbakcemile5

Böcüküm çok sağol.Burcu ben seni tanıyordm topiği okuyordum çoğu zaman senin resimleri de görmüştüm söz resimlerin ve nikah resimlerin hele çok güzeldi hep orjinal fikirler verirdin.Böcüküm sende öyle senin esprilerine yazış tarzına bayılırdım seni hep gurbaa prenses ile karıştırırdım:)Sizleri seviyorum neyse tanıdım neyse varsınız hepiniz gamze hayatım esma erva pıtır papi selenay arsıma parpalı başka nıklerı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizi seviyorum neşe katıyorsunuz bu topiğe

bnm lake salon ok mi ozaman sorun yok beyaz zaten
birde kızlar bnmle aynı donem evlenenler bılırler su abonozmu kavonozmu her yerde vardı cok begenmıstık bırı dedıkı bunlar kendını bi gösterir kaybolur
ne dıyon bu konuda selenay birde yatak odam suntelemmı benım baksana
kargonu verdim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…