valal burcuya katılıyorum salonumda toz almasa 1ay bişey olmaz
ama yatak odam 1-2 gunde hemen toz oluyor
ohh benmde avuntum koyu renk olan yatak odası olmasıçak yawrimm kaydirigubbakcemile5
benim her yer açık renk allahtan sositososito
opuyorumnanaktanBöcüküm çok sağol.Burcu ben seni tanıyordm topiği okuyordum çoğu zaman senin resimleri de görmüştüm söz resimlerin ve nikah resimlerin hele çok güzeldi hep orjinal fikirler verirdin.Böcüküm sende öyle senin esprilerine yazış tarzına bayılırdım seni hep gurbaa prenses ile karıştırırdım:)Sizleri seviyorum neyse tanıdım neyse varsınız hepiniz gamze hayatım esma erva pıtır papi selenay arsıma parpalı başka nıklerı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizi seviyorum neşe katıyorsunuz bu topiğe
haklısın selenay benim ofis masam öle
ama çok şükür evdekiler öle deil
salonm ve oturma odam lake zati sorun deil
tam modelin adı ne çiçeğim??
valla
ıslak yerler için kullanılıosa süper
bunebu sen bu sıcaklarda destekli sütyenin yaratıığı sıcaklığı bilionmu peki??
canım arzum eterno benim kisi gittim baktım şimdi banyoya:roflol:
saol burcişş bi araştırıyım da 2 hafta sonra alcam çünkü karar vereyim ona göre:teytey:
yook yoook sorun değil canım :1hug:
ewiit ıslak yerleride alıyor ama emin değilim bakarım akşama canım
bak bakalım mandiş yarın haber edrsin zemuszemus
meğersem herkes benden ne kadar şikayetçiymiş de haberim yokmuş. eda haklıymış yani. bu kadar rahatsızlık yarattığımı evlilik telaşında farketmemiştim. bi kusurum varsa affola, herkesi tek tek tanıdığım için mutluyum. kendinize iyi bakın
yavv bitane hemşom var kız nereye gidiosunn canım yanlız mı bırakcan beni mafoldumbenmafoldumben
eee ben seni seviomm, benim sevgim ikimizede yeter artardı bileee opuyorumnanaktan
valal burcuya katılıyorum salonumda toz almasa 1ay bişey olmaz
ama yatak odam 1-2 gunde hemen toz oluyor
herkesin dedikleri üst üste gelince bozulabilir yaa
inşallah yarın gelir gene
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: sizin için toz alınmamış haliyle çekicem o zaman fotolarını :roflol:
o zaman bu gün çekmek olmaz çükü bu gün aldım tozlarını daha:roflol::roflol::roflol:
küsmez benim hayatım küsmezzz:asigim:
bnm lake salon ok mi ozaman sorun yok beyaz zaten
birde kızlar bnmle aynı donem evlenenler bılırler su abonozmu kavonozmu her yerde vardı cok begenmıstık bırı dedıkı bunlar kendını bi gösterir kaybolur
ne dıyon bu konuda selenay birde yatak odam suntelemmı benım baksana
kargonu verdim cnm
burcuuuu tozlu tozsuz farketmezz :))
en çok merak ettiğim evlerden biri senin evin :) bide aldığın şeyleri ekledin ya hep buraya, sanki yapbozun parçalarını birleştirmiş gibi olcak senin evin bizim kafamızda :)
neyse ben gidim artıkın, eski evcazımızın bahçesinde ceviz vardı, kenarda olduu için sağlam kaldı inşaatta, gidip toplıcaz azcıkk :lepi:
akşama görüşürüüzz
burcuuuu tozlu tozsuz farketmezz :))
en çok merak ettiğim evlerden biri senin evin :) bide aldığın şeyleri ekledin ya hep buraya, sanki yapbozun parçalarını birleştirmiş gibi olcak senin evin bizim kafamızda :)
neyse ben gidim artıkın, eski evcazımızın bahçesinde ceviz vardı, kenarda olduu için sağlam kaldı inşaatta, gidip toplıcaz azcıkk :lepi:
akşama görüşürüüzz
pijamayamıesma koptum süpersin yaaa
benim yatak odam koyu ama oda çok toz olmuyor
onun tek derdi hep tozlu gibi duruyor elliyom toz yok
sebebide duman meşe
inşallah ya
tüh demeseydim keşke
resimleri geç eklemek için bi bahane işte
balkonun sabahtan akşama nasıl tozlanıyorsa mobilyanda tozlanır :)
abanozda çok toz gösterir
o dediğini bilmiyorum ama ben yaklaşık 3 yıldır evimi abanoz yapıcam diyordum :)
vallahi canım yatıp kalkıp dua ettiğim tek konu var. allahım iyiki açık rek mobilya almışım. inanın öyle sorunsuz öle problemsizki hiç toz almasam banamısın demez... haftada 2 kere alıyorum toz. ama inanın hiç görünmüyor. 1 ay düğün için gittik geldik ya allah allah dedim bu ev hiç mi toz olmamış. sonra bezi bir vurdum bir parmak ama dşardan belli olmuyordu. kesinlikle eşya alacaklara tavsiyem. hem dinamik ve aydınlık gösteriyor evi hemde hiçç toz belli etmiyor. spor tarz sevenler için öneriyorum a.s
ay canım benide unutmamışBöcüküm çok sağol.Burcu ben seni tanıyordm topiği okuyordum çoğu zaman senin resimleri de görmüştüm söz resimlerin ve nikah resimlerin hele çok güzeldi hep orjinal fikirler verirdin.Böcüküm sende öyle senin esprilerine yazış tarzına bayılırdım seni hep gurbaa prenses ile karıştırırdım:)Sizleri seviyorum neyse tanıdım neyse varsınız hepiniz gamze hayatım esma erva pıtır papi selenay arsıma parpalı başka nıklerı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizi seviyorum neşe katıyorsunuz bu topiğe
hakkat kız sen evinin resimlerini koymadın dimi bize:Sburcuuuu tozlu tozsuz farketmezz :))
akşama görüşürüüzz
sen çok bilion kızım:kedi: evet o gün çok fena çemkirmiştim sana Şeniz
onu o hale getirene kadar silikonlu sütyen ayrıca ilave kap kapa ilave bişiler dikmeler ayy hala anneme bunlar çok küçük duruyo die çemkirmiştim de zavallım da daha napayım be kızımmmmmm diye delirmişti :roflol: :roflol:
yahu örtünün üstünde piknik örtüsü yazıyodu yoksa bildiğin çizgili sofra bezi naniknanik
kaydirigubbakcemile2
kızım kremayı dondurduktan sonra döksene jölesini kas kafa sırnaşık şey
eda 80 diosun bende ölçü yok diyorum sana :1closedeyes:
bizim sülalede de erkekler hariç bu kaaa küçüğü yok :roflol: :roflol:
ne anladın nan hangisi kız hangisi erkek :bbo:
:roflol: :roflol:
hayatim de alınmamıştır işleri vardır gelir yine gelir
arsi abonoz 3 yıldırmı varr hmm suan abonuzmu senın peki
Böcüküm çok sağol.Burcu ben seni tanıyordm topiği okuyordum çoğu zaman senin resimleri de görmüştüm söz resimlerin ve nikah resimlerin hele çok güzeldi hep orjinal fikirler verirdin.Böcüküm sende öyle senin esprilerine yazış tarzına bayılırdım seni hep gurbaa prenses ile karıştırırdım:)Sizleri seviyorum neyse tanıdım neyse varsınız hepiniz gamze hayatım esma erva pıtır papi selenay arsıma parpalı başka nıklerı aklıma gelmeyen arkadaşlar hepinizi seviyorum neşe katıyorsunuz bu topiğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?