Kızlar size bişey sorucam özellikle istanbuldakileri. markaların mesela taç, pierrcardin... outletleri nerde bilenler varmı. Herkes bildiğini yazsa çok sevinirim valla. Bi arkadaşımla hafta sonu gitmeyi istiyoruz hem fkir olması açısından hemde uygun güzel şeyler bulursak alıcaz.
kızlar teşekkür ederim renk alternatifleri var sadece desen olarak hangisi güzel sizce..yani hangisi daha şık durur...
internetten yanlış görmedi isem bağcılar diyor canım
orda olanlar varsa fikir verebilirler
kızlar bende pamuk saten nevresim takımımı outletlerden almak istiyorum da bu konuda fiyat bilgisi olan var mı? yoksa orjinal taç pierre cardin filan çok pahalı
hee bide anneme tefalden msj gelmiş tefal düdüklülerde 125 tl indirim varmış
kızlar teşekkür ederim renk alternatifleri var sadece desen olarak hangisi güzel sizce..yani hangisi daha şık durur...
bu akşam sahura kalkacak kızlar Allah hepinize bol sabırlar versin kaydirigubbakcemile2benim biraz önce halam geldi de :roflol::roflol::roflol:
bu akşam sahura kalkacak kızlar Allah hepinize bol sabırlar versin kaydirigubbakcemile2benim biraz önce halam geldi de :roflol::roflol::roflol:
bende pierre cardin var cnm 150tla almıştım ta geçen sene bu sene 175 200 arası...geçen bir yerdende ellerinde tek kalmış özdilek saten nevresim takımı 150tlda 100 tlya düşmüş annem 80 aldı..çok güzel...
canım sütüne basa basa sorduğuna göre sen bordoyu beğendin
ama kahverengi yatak odasında beyaz çok şık durur
ycyc model olarakda 1 benceeeee
olsn kalkmıycanmı kocişee ya
ay ben cok heycanlıyım ıns kocaiş gece evde olurınse gitmez
ilk sağurumuzu yaprız
ilk bayram namazına gider gelınce ona 1ay sonunda kahvaltı hazırlarımmm:asigim:
teşekkür ederim cnm..sanırım 1.alıcam...Ben alttakinin desenini beğenmedim pek niyeyse. Annemde döşek vardı gerçi halada var çok misafir olunca sıkışınca döşekleri de açıyoruz =)) Aynı onun desenine benziyor. Bana onu anımsattığı için sevmedim. Yinede fikir senin. Üstteki renk duruş olarak güzel ...
burda keşke öyle denk gelse canım yaaaçok istiyorum bi tanede pamuk saten nevresim takımı almayı çünkü...
özdilekte olsa fark etmez alıcam ama çok pahalı olmamalı şu an öyle durumum yok
esmacım biz öyle üstüne cam da yapmıyoruz :S elini dokun o camın altına yumuşak bir doku geliyorsa boyamadır yok sert bir yüzey geliyorsa suntalemdir
ay esma bana diyorki sen bayrama azcık kala gidersin bende bayram nöbetini tutar arkadan gelirim diyor. ama kaçıncı günü nöbet gelecek belli değil... bende olmaz diyorum. ya ilk günü vermezlerse seni namaza uğurlıycam geldiğinde elini öpücem simit getireceksin namaz dönüşü harçlık vereceksin banaa. ben kahvaltı sofrasını donatıcammm :asigim:
olsn kalkmıycanmı kocişee ya
ay ben cok heycanlıyım ıns kocaiş gece evde olurınse gitmez
ilk sağurumuzu yaprız
ilk bayram namazına gider gelınce ona 1ay sonunda kahvaltı hazırlarımmm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?