kızlar hediyelerime bakın yaaaaa çook mutlu oldum
Esmacım Allah razı olsun çeyizime koycam bunları da
(bu arada bugün pek giremicem heraldekusura bakmayın)
bakın biz bunu aldık küçük odaya
bence bunları kesinlikle al tatlım çok ciciler:lepi:
geçmişi okuyordum da eudorabeta'm eltinle yaşadığın olayda sonuç ne bilemiyorum ama sakın kafana takma kaynanalar ve eltilerle ilgili konuya takılıyorum kaç gündür ne kadar iyi olursan ol mutlaka bişiler buluyorlar tadını kaçıracak..
Arsican, kocişine kavuştunmu canım, hiç bişe dimedin, didiysende ben görmedim, merak ettim de :kedi:
Benimde canım sıkılıyo ya acıkma susama yokta uyku var birde sersemlik hee birde iş yapma istememe vs.vs.
tavuklar yeni alinmis ama buzlu olarak simdi buzu %70 cözülmüs.. mecbur bu aksam iftara tavuk yenecek.. offffff halbuki ben kafamda ayarlamistim herseyi.. buzuya yatmis bekliyorum hele bi gelsin eve
kavuştum çok şükür
ama gelip burada sizinle o sevincimi yaaşayamadım hayatımın gidişini okuyunca
hayatim gelmicekmi artık sizce? mafoldumben
Anladım canım,Allahım ayırmasın:Saruboceq:
Sanırım herşey üst üste geldi onun açısından, gergin bir günüydü vs.vs. gelecek bence kendini suçlu hissetme :teselli:
selam kızlar
ya ya@edaaa bende gördüm canım resimelrde mi pek bi güzel çıkıyon anacım yoksa normalde de mi öylesin
ama herşeye rağmen güzel bir yüzün var
veee biliyom ben kamufleleri 2. remini görüyom bu da siyahhh seni seniii
ayrıca aldıklarını güle güle kullan canım
sağol tatlım
iyi günlerde kullan
çok güzel bu
boş odama alacaktım koltuk niyetine
para bitince hayaller yarım kaldı :)
işte ben oradan kurtarıyorum allahtanMunemu; bacakların çok güzel
yakın da tüm sayfayı kapladıresim daha yakın olsa
kız sen benim kardeşimi nerden gördünki -tatlicadiarzu-Edakız kardesın sandım senı
pazartesi koycak şekerim pazartesiya bu burcu evinin resimlerini koycaktı
nese hadi ben biraz tv izlicem görüşürüz şekerler
hee o zaman mecbur akşama yenecektavuklar yeni alinmis ama buzlu olarak simdi buzu %70 cözülmüs.. mecbur bu aksam iftara tavuk yenecek.. offffff halbuki ben kafamda ayarlamistim herseyi.. buzuya yatmis bekliyorum hele bi gelsin eve
aman aman gözün aydın
kavuştum çok şükür
ama gelip burada sizinle o sevincimi yaaşayamadım hayatımın gidişini okuyunca
vaay ılımlı pufiye bak seeeeeeeeeeeeeennnnsositosositoKız Sinaya diyorduk sen daha vahşi çıktın, nolcak erkek işte ne bilsin ki..Kızma bu kadar da adama canım, kafandakinide yarın bap,bu akşam tavuk yiyiverin, ben çok severim de kaydirigubbakcemile3
Anladım canım,Allahım ayırmasın:Saruboceq:
Sanırım herşey üst üste geldi onun açısından, gergin bir günüydü vs.vs. gelecek bence kendini suçlu hissetme :teselli:
selam kızlar
ben geldim...
Evlendim ...
uzun zaman oldu giremedim hiç özledim herkesi neler olmuştur kimbilir ..
düğünüm kınam herşey çok güzel oldu evimdeyim şimdi en kısa zamanda paylaşıcam resimleri
umarım herkes iyidir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?