Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük cnm annemin

papi teşekkür ederim babaannem örmüştü annemde değerlendirdi nevresim takımı yaptırdı...

densem neden için sızladı cnm...

esma cnm gönderdiğim şeylerde namazlık yok gümüş olan pike takımı sarı olan yorgan takımı

hee esma zatne çok benzetirler bizi birbirimize kardeşimle
ben unuttum tabi nişan fotolarımızı hahaha

yelizcim çok güzeller tatlım güle güle kullan inşallah

böcük walla kırcam kafanı aaaaaaaaaaaayyy

ya beni aldı gelinlik derdi yaaa

eda ben sana gelınlık bulurum
bzım komşu yapıyy ne dersınn
cok guzel edıyy he cokta uygunnn
lady sor ıstersen onun nışanlığını o ettı
ama sana kumaş cok gıder

ölemi namazlık sandım gümüş olanı benn
çok güzeller

muahhaah kına gecesinde bundanmı giysek napsak, kuyruk aşşaa kuyruk yukarı kuyruk aşşaa kuyruk yukarı hoooppp gümmm

Munemu; sen yine iyisin benim 1ayım var ben daha hiç bakmadım gelinliğe düşün, ne mok yicem bilmiyorum
Straplez istemiyorum çünkü kollarımı sevmiyorum, kalın geliyor bana taktım ya bi kere...Bolero da giymek nasıl olur bilmiyorum yada tülden kol diktircen felam, bunlar için 1 ayım var + ramazan ...Diktirme gibi bir lüksüm de yok...Bekliyom işte mafoldumben

pufı ıst olsaydın keske coko uyguna hallederdık balım

hem altının falan yok mu eğer paranıs yoksa bozdurup bıan önce hazrlanması lazım

canım kısa kollu bolerolara gelinliğin üstünde güpür varsa ondan dikiyorlar çokta güzel oluyor

benim kuzenimin gelinliğide açıktı, düz bolero demişler biz üstüne güpür uygularız
sanırdın ki gelinliği nkendi bolerosu hiç ayırt edilmiyordu

gönlüne göre inş

pufi nie ramazanda gelinlik dikilmezmi sanki

Yok dikilir tabikide hem ramazan telaşı olacak bayram felan ya, hemde ev yok ortada eşya yok, birde gelinlikle uğraşamam ki, hem zaten dedim ya diktirmek gibi bir lüksüm yok maalesef...

pufı ıst olsaydın keske coko uyguna hallederdık balım

hem altının falan yok mu eğer paranıs yoksa bozdurup bıan önce hazrlanması lazım

Çok sağol tatlım, para mara altın maltın hiçmi mok yok bizde bindik bi alamete gidiyos kıyamete zemuszemus

Bakalım haftaya kesinleşir inşallah mafoldumben

Sağol canım da, işte dün akşam da kayınvalidem ayyy yine mi bolero giyeceksin dedi o ne oyle dedi nişandada giydin zaten dedi, ben ilk önce hönk oldum ama sonra nişanlıma da ona da dönüp ben giycem dimi yanlış bilmiyorum dedim, bu kez onlar hönk oldular ohh canıma canıma:dilcikar:

Sulfat hoşgeldin:lepi:

sulfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat opuyorumnanaktan
bizde seni çok özledik döndünüzmü nihayet?

Yok tatlım yaaa d.bakırdayız yarın burdan istanbula geçiyoruz. 1 haftalık bir ayrılık kaldı. Haftaya ctesi sizlerle olcam artık. Evimde durmadım yaaa evlendiğimden beri kaydirigubbakcemile3 Size evimin fotolarını gösteremedim daha

sulfat hoşgeldin canım

Hoşbulduk tatlım Şeniz

pufi cnm o zaman hazır gelinliklere bak bi an önce üzerine görede ayarlanır aradan çıkar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…