Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pufi ya bilmiyorum ne kadar sıcak bakarsın ama

ha gitti ha gidiyorda giyilmiş gelinlikler satıyorlarmış
çok da ucuza
bi kurutemizlemeden geçip çok güzel oluyormuş

millet araba ev alıyor oralardan
bilmim yani bi bak

hatta ha tam sahibi olan dan satılan site var ya
oradan da alan çokmuş

ben çok beendiim pronovias gleinlikten buldum
ama işte benim elim gitmiy almaya
sen de bi bak istersen

böcük ben bilmediimyere diktirmeye gorgarum

pufimmmmm canım sen neler diyin bakıyım ben vercem ya gelınlıgımı sana pazartesı kargo etcem tatlım sende pazar gunu hatırlatcan bana yarın doktora gıtcem ondan unutuverebılırım akşam şimdi sandıktan çıkar poşet bul sandıktan çıkanalrı yerleştır ondan en saglamı pazar gunu tatlım pazar gunu benı ararsın pazartesı de kargolarım tatlış

ohhhhh çok iyi yapmışsın az bile zemuszemus

pufim yaa öylede davranma, ikisindede bolero giymen dikkat çekebilir hakkatten :)

illa straplez almak zorunda değilsin, zaten ben giyememde :)) düşücek gibi gelir bana

pufim ben sana öğlen yazdıgımı okumadın mı tatlış

cnm şu kayınvalideler herşeye karımasalar olmaz...senin ev işin olmadımı ya ben oldu biliyordum cnm bari gelinliğini hallet...

sulfat hoşgeldin..ben burda yeniyim...

Biliyorum canım, Allah razı olsun.

Kızlar hiç dimedik Sedef bana gelinliğini vermeyi teklif etti hatta ben o senin özelin desemde o ısrar etti Allah razı olsun. Gönderecek bana ama olurmu olmazmı bilmiyorum ona istinaden dedim ben, eğer o olmazsa başka bakmaya çalışıcam haftaya kesinleşecek diye ondan didim...Utandığım için açıklama yapmadım.
Neyse çıkıyorum menmafoldumben

hahhahaha

ay pufi çok alemsin ha

ben hiç diyemem öyle şeyler
sonra da şişer şişer dururum haahha

cnm benim neden utanasın sakın böyle şeyleri kafana takma çok güzel olacak herşey..kaydirigubbakcemile2

puficim buna utanılacak bişi yok bence
tabi o sizin kendi aranızda konuştuunuz şeyler
belki buraya taşımak istemedin bilmiyorum ama
ben hiç öyle senin utanacağın bişi olduunu sanmıyorum tatlışım

hadi öptüm baiii

Ayy kıyamam sana ben pufum yaaa.Olur gelinlik merak etme bitanem.Benım durumum ıyı olsa bıle gider bir arkadşaımda varsa ve o gelınlıgı kımse görmedıyse modelı de çok güzelse gider alırdım kısmede bılmezdı akrabaalr şehırler ayrı olduğu için ...:)

kızlar ben gelinliğimi verebilirim daha önce görmüştünüz burda hani drape olan fotoları almadım alınca koyacağım zaten straplez tek parça arkası biye olduğu için kesinlikle düşme olmaz bedenine göre sıkıyorsun çünkü eğer beğenirsen tatlım üstüne tülsen takviye yapılabilir yani basit birşey boleroda olabilir ceket tarzı değilde tüllü bolerolar var değişik şık onlardan bak bence

sulfatım gelmiş hoşgelmişşş
çok özledik senii

resimlerini ve haberlerini alınca çok da sevindik herşeyinin güzel geçtiğinee

:roflol: :roflol: kız Allah seni ne etmesin kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…