Sağol canım da, işte dün akşam da kayınvalidem ayyy yine mi bolero giyeceksin dedi o ne oyle dedi nişandada giydin zaten dedi, ben ilk önce hönk oldum ama sonra nişanlıma da ona da dönüp ben giycem dimi yanlış bilmiyorum dedim, bu kez onlar hönk oldular ohh canıma canıma:dilcikar:
Sulfat hoşgeldin:lepi:
Munemu; sen yine iyisin benim 1ayım var ben daha hiç bakmadım gelinliğe düşün, ne mok yicem bilmiyorum
Straplez istemiyorum çünkü kollarımı sevmiyorum, kalın geliyor bana taktım ya bi kere...Bolero da giymek nasıl olur bilmiyorum yada tülden kol diktircen felam, bunlar için 1 ayım var + ramazan ...Diktirme gibi bir lüksüm de yok...Bekliyom işte mafoldumben
Sağol canım da, işte dün akşam da kayınvalidem ayyy yine mi bolero giyeceksin dedi o ne oyle dedi nişandada giydin zaten dedi, ben ilk önce hönk oldum ama sonra nişanlıma da ona da dönüp ben giycem dimi yanlış bilmiyorum dedim, bu kez onlar hönk oldular ohh canıma canıma:dilcikar:
pufimmmmm canım sen neler diyin bakıyım ben vercem ya gelınlıgımı sana pazartesı kargo etcem tatlım sende pazar gunu hatırlatcan bana yarın doktora gıtcem ondan unutuverebılırım akşam şimdi sandıktan çıkar poşet bul sandıktan çıkanalrı yerleştır ondan en saglamı pazar gunu tatlım pazar gunu benı ararsın pazartesı de kargolarım tatlış
Kızlaaaaarrrr sizi çok özledim opuyorumnanaktan
Biliyorum canım, Allah razı olsun.
Kızlar hiç dimedik Sedef bana gelinliğini vermeyi teklif etti hatta ben o senin özelin desemde o ısrar etti Allah razı olsun. Gönderecek bana ama olurmu olmazmı bilmiyorum ona istinaden dedim ben, eğer o olmazsa başka bakmaya çalışıcam haftaya kesinleşecek diye ondan didim...Utandığım için açıklama yapmadım.
Neyse çıkıyorum menmafoldumben
Biliyorum canım, Allah razı olsun.
Kızlar hiç dimedik Sedef bana gelinliğini vermeyi teklif etti hatta ben o senin özelin desemde o ısrar etti Allah razı olsun. Gönderecek bana ama olurmu olmazmı bilmiyorum ona istinaden dedim ben, eğer o olmazsa başka bakmaya çalışıcam haftaya kesinleşecek diye ondan didim...Utandığım için açıklama yapmadım.
Neyse çıkıyorum menmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?