Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

biraz fıstık yeşili gibi açıkk bi yeşil gibi gördüm sankim ondan didim, ama lamede yakışır tebi kaydirigubbakcemile5

esma ne güzel işte acikmıyorsan ohhh
ama iştahımda yok cnm bişeyde çekmıyorr
Esmacım ben ying yangı aldım, ama işte nişanlito beğenmedi, alttakini mi alsam diyorum bende...

Salon da kullancam canım koltuklarım siyah beyaz konsol da bi kapak siyah bi kapak beyaz...Sandalye ve masa siyah..
cnm senınkıde guzel bende ıkısı arasında kararsız kaldım üsttekının kırmızısı yoktu yok koyumu durur dıyon ya benmkı daha koyu merak etme guzel durur
eşya renk uyumu guzel ama spormu esylarınsporsa daha ıyı
ama tabi bu halılların ustunde gümüş yaldızlarda var ondan bıraz klasık havasıda var kızlar

Evet esmaaa bende ışıltıdan yanıldım işte, hatta ben o kırmızılıyı oturma odama siyahlıyı da salona düşündüm, odalarım iç içe ya farklılık olmasın diye ama siyahı alınca kırmızıyı alamadım çünküm pahalı geldimafoldumben eşyalarım klasik ama işte ışıltılı ya dedim spor olmaz. Artık ikisinide götürüp denicem, tabiki mustakbel ev sahibim evden çıkarsakötükedihüso

Munemu; valla bende halıya da perdeye de 1000 koymuştum, perdede 1000 i tutturdum, ama halıda hayır, allahtan destek geldi sağ kanattan, o yüzden 800le atlattım.Yoksa dahada artıyodu, seçenek çok ama para yok :)))

ay yok artık gercekmi bu ya

eda nıye yetmezın 1500 be kactane tül perde işin varr
pufi cnm benbundan- salona- birde girişe 3 küçük 450 almıştm biz merinosun asıl bayısınden almıştık am asenınkı dahamı buyuk acebe

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm spor degılse alttakını al ama alamazsan cokda kötü durmaz

opuyorumnanaktan

ne davası kızz
ı

ne davası canım ya hayırdır. eger gecmiste gecen bir konuysa kur-suruma bakma cnm ya gecmisi okuma firsatım olmadıda

kime dava açtın huu

kime kız
etlinemi kaydirigubbakcemile3

:)

güle güle kullan şeker, mor çay takımı bende de var hedaye kaydirigubbakcemile5

noldu kıs kime açtın davayı?

.

Ben Hukuk Bürosunda çalışıyorum kızlar iş gereği gittim yanii Ecri Misil davası açtım ama öldüm yorgunluktan -tatlicadiarzu-

Bende size ablamın benim için yaptığı yatak örtümü paylaşayım opuyorumnanaktan
Kendi elleriyle yaptıı diktii :kedi:
Yıkaması çok zor olacak ama sadece misafir geleceği zaman seriyorum..opuyorumnanaktan

aboooow bu nasıl birsey canım ya; ablanın ellerine emegine sağlık; maşallah canım gule gule kullan

Esma;6 m2 canım en büyük yani...Ama pahalı bizim bura biliyorummafoldumben

sen nerdeydın cnm bursamı?,
6m2 mi abooo diycem sımdı kızım salonun cokmu buyuk yer gozukmuycekmi hiçç

beta cok guzel kardesının elıne emeğine sağlık

Yok gııı ne bursası Amasyadayım ben. Büyük evet canım, oturma odası ile birleşik ama oturma odası minicik zati...

Beta; waaaoooooovvvvv demek istiyorum, gözlerim kamaştı, ablanın gözleri ne alemde kız nasıl işlemiş öyle...Güle güle kullan canım, çok şık.

beta maşallah ablanın ellerine sağlık çok güzel olmuş
benim ablamda neler neler yapar bana sormayın gitsin :dilcikar:
onun tek derdi bizim pıtır gibi pasta börek :dance:

:1shok: :1shok: tek tek bunu yapmakla mı uğraştı ablacığın, ellerine sağlık...
minik minderler çok tatlıııı

ay bende tuafım cenm bişey istemıyor yemek hayalı kurmuyorum yemek dusunce midem tuhf oluyor
hamişmisin demeyın olamam olsamda ılk gunden böle olmaz
acıkmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…