ama iştahımda yok cnm bişeyde çekmıyorrbiraz fıstık yeşili gibi açıkk bi yeşil gibi gördüm sankim ondan didim, ama lamede yakışır tebi kaydirigubbakcemile5
esma ne güzel işte acikmıyorsan ohhh
cnm senınkıde guzel bende ıkısı arasında kararsız kaldım üsttekının kırmızısı yoktu yok koyumu durur dıyon ya benmkı daha koyu merak etme guzel dururEsmacım ben ying yangı aldım, ama işte nişanlito beğenmedi, alttakini mi alsam diyorum bende...
Salon da kullancam canım koltuklarım siyah beyaz konsol da bi kapak siyah bi kapak beyaz...Sandalye ve masa siyah..
http://www.kadinlarkulubu.com/komik-yazilar/307578-gerdekte-gelinin-belini-kirdi.html
ay koptum canlar yaa bi bakın olay gerçekmiş hemde
Munemu; valla bende halıya da perdeye de 1000 koymuştum, perdede 1000 i tutturdum, ama halıda hayır, allahtan destek geldi sağ kanattan, o yüzden 800le atlattım.Yoksa dahada artıyodu, seçenek çok ama para yok :)))
ay yok artık gercekmi bu ya
Evet esmaaa bende ışıltıdan yanıldım işte, hatta ben o kırmızılıyı oturma odama siyahlıyı da salona düşündüm, odalarım iç içe ya farklılık olmasın diye ama siyahı alınca kırmızıyı alamadım çünküm pahalı geldimafoldumben eşyalarım klasik ama işte ışıltılı ya dedim spor olmaz. Artık ikisinide götürüp denicem, tabiki mustakbel ev sahibim evden çıkarsakötükedihüso
opuyorumnanaktan
ne davası kızz
ı
ne davası canım ya hayırdır. eger gecmiste gecen bir konuysa kur-suruma bakma cnm ya gecmisi okuma firsatım olmadıda
kime dava açtın huu
kime kız
etlinemi kaydirigubbakcemile3
:)
güle güle kullan şeker, mor çay takımı bende de var hedaye kaydirigubbakcemile5
noldu kıs kime açtın davayı?
.
Bende size ablamın benim için yaptığı yatak örtümü paylaşayım opuyorumnanaktan
Kendi elleriyle yaptıı diktii :kedi:
Yıkaması çok zor olacak ama sadece misafir geleceği zaman seriyorum..opuyorumnanaktan
Evet esmaaa bende ışıltıdan yanıldım işte, hatta ben o kırmızılıyı oturma odama siyahlıyı da salona düşündüm, odalarım iç içe ya farklılık olmasın diye ama siyahı alınca kırmızıyı alamadım çünküm pahalı geldimafoldumben eşyalarım klasik ama işte ışıltılı ya dedim spor olmaz. Artık ikisinide götürüp denicem, tabiki mustakbel ev sahibim evden çıkarsakötükedihüso
Esma;6 m2 canım en büyük yani...Ama pahalı bizim bura biliyorummafoldumben
offf teşşekkür ederim cnmm seninde evliliğin hayırlı olsun
Bende size ablamın benim için yaptığı yatak örtümü paylaşayım opuyorumnanaktan
Kendi elleriyle yaptıı diktii :kedi:
Yıkaması çok zor olacak ama sadece misafir geleceği zaman seriyorum..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?