erva nen war kuzum ?
aboooow bu nasıl birsey canım ya; ablanın ellerine emegine sağlık; maşallah canım gule gule kullan
sen nerdeydın cnm bursamı?,
6m2 mi abooo diycem sımdı kızım salonun cokmu buyuk yer gozukmuycekmi hiçç
beta cok guzel kardesının elıne emeğine sağlık
Yok gııı ne bursası Amasyadayım ben. Büyük evet canım, oturma odası ile birleşik ama oturma odası minicik zati...
Beta; waaaoooooovvvvv demek istiyorum, gözlerim kamaştı, ablanın gözleri ne alemde kız nasıl işlemiş öyle...Güle güle kullan canım, çok şık.
selam kızlar bugün bi garibim geçmişi bile okumak istemewdim sıkıntılıyım
bilmiyorum neden..
beta yatakörtünü çokbeğendim
beta maşallah ablanın ellerine sağlık çok güzel olmuş
benim ablamda neler neler yapar bana sormayın gitsin :dilcikar:
onun tek derdi bizim pıtır gibi pasta börek :dance:
Tşk ederimm kızlarr Şeniz:1shok: :1shok: tek tek bunu yapmakla mı uğraştı ablacığın, ellerine sağlık...
minik minderler çok tatlıııı
Esma aynıı canım bende senin gibiyim canım hiç bişe istemiyorr ne sahurda ne iftardaa :sinifsinif:ay bende tuafım cenm bişey istemıyor yemek hayalı kurmuyorum yemek dusunce midem tuhf oluyor
hamişmisin demeyın olamam olsamda ılk gunden böle olmaz
acıkmıyorum ya
benimki philips azur ben çok memnunumm yerimsenibenkızlar ütü olarak ne öneriyorsunuz ben hiç menun değilim ütümden philipsmi tefalmi konuşmuiştunuz aklımda philips azur diye kalmışCADIARZU
pardon yaa bilmiyorum densem diceme pufi demişim.. pardon..
:roflol: :roflol:
deniz Allah ta seni güldürsün emi
pardon yaa bilmiyorum densem diceme pufi demişim.. pardon..
deniz hanım deniz hanım elin kolun tutuyo gözlerin görüyo çok şükür.. elaleme büyütmeyin demeyi de biliyosun maşallah eeee sen yap da bende nasipleniyim gariiii....:lepi: kızım nerde bende o kabiliyet be yaa olsa keşke tükkan senin bacişkom zemuszemus
benimki de tefal bişi çok memnunum kaydirigubbakcemile2
ne davası :1shok:Ben Geldiimmmm
Sabahın köründe yollara düştüm Beyşehire gittim Dava açıp geldim ama öldüm resmen yaa başım ağrıyor acıktım susadım mafoldumben
gule gule gıy cnm Şeniz
1 ay 1 gün
Kızlar dün halıları aldık, nişanlım rahatsızdı gelemedi annelerle gittim, istediğimi aldım ama salon halımı nişanlım beğenmedi bende aman aman beğenmedim ama siyah beyaz renk başka yoktu almak zorunda kaldım, gelmediğim için itiraz etme hakkım yok ama beğenmedim ne o oyle spor salonu gibi dedi, ama napim başka siyah beyaz bulamadımmafoldumben...
Bakın bu; ama ışıltıları var simli felam güzel de işte ying yang simgesi var...Serince belki hoş durur deneyelim öyle değiştirelim diyorum:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?