Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük ne iş geldi be başına

topkapı varya bılın mı mafoldumben
akşam 10 gıbı cıktık burcu ıle bındık ıett ye
neyse şöfor dedıkı ben senı orda arac varsa ındırım cok dolanmazsın dedı yoksa zaten sende ılerde arkadasın ıle ınersın dedı -tatlicadiarzu-
durdu ın bak arac var orda dedı bende tam köprununn altında saat akşam 10u gemıştı
tam ındım araç gıttı mafoldumbenkaldım ortada yaa o an varya öldum öldum dırıldım
cunku daha yenı bı olay oldu kadını kacırıp ordan tecavuz edıp dayak atmışlardı tınercı dolumafoldumbensonra bı mınıbus geldı
ılerde esenler aracı dedı onumde bı kadın ve bır erkek bana bakıp ılerde mı dedı evt dedım ama şüphelendım
gzlı gızlı bana bakıp konusuyorlardıCADIARZU
neyse o an ıcımden dıom bıdaha askımı dınlıycem o olmadan bı yere gtmıycem falan dedım
sonra taksı geldı atladım hemen taksıcıde sapık cıktımafoldumbenkapus dolu bı geceydı :gitme:

off bızde gece börek vardı mılfoyden ama cok sıcaktı bı taneyı üfleyerek yedım mıdem yandı ustune bı su içtım yattım

Böcük ya geçmiş olsun hayırlı kaza derim ben buna cidden.o saatte tek başına o yold abeklenmez ki canım ya ama hep şoförun suçu neden indirir ki yada git bındıgını gör öyle git.

günaydın kısçelerrrrrrrrrrrrrrr

memnunum bi sıkıntı yok şimdilik
sen nesinden memnun deilsin ?

selam kızlar..
arsima sırtımı ağrıyor ilk aldığımzdan beri.
ilk aldık yeni ondan mı acaba dedim. zaman geçti hiç değişmedi.
alırken yatağımı bu sefer yataş fln düşünüyrm.
istikbalı hiç beğenmedim.
yataş kullanan var mı?

Möcük bende dün akşamki iftar da yediğimleyim ve esma gibi açlık duygumu kaybettim sanırım tık yok...Böylesi daha iyi tabikide yani yemek yeyincede kötü oluyor midem...Bu arada aman dikkat et yaaaa gece gece

ayy böcükk

biliom orasını haberlerde seyretmiştim

ist. burası her mok olur valla cin gibiş olmak lazım
ahh ahh o an anamı bıle dusunmedımde dıomkı bıdaha askımı dınlıycem ona demedımyoksa bı yere gondermez bıdaha
29 yaşındayım..
müzmin bekarım...mafoldumben

evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile5
eda senden yanlış boşvır ama senınde acele etmen şart
neyse buraya gelenın kısmetı ya acılıyo yada ıyıce kapanıyo bakalım sana nolcak
manıtanda mı yok la :gitme:

Böcük ya geçmiş olsun hayırlı kaza derim ben buna cidden.o saatte tek başına o yold abeklenmez ki canım ya ama hep şoförun suçu neden indirir ki yada git bındıgını gör öyle git.

Möcük bende dün akşamki iftar da yediğimleyim ve esma gibi açlık duygumu kaybettim sanırım tık yok...Böylesi daha iyi tabikide yani yemek yeyincede kötü oluyor midem...Bu arada aman dikkat et yaaaa gece gece

az kalsın bensız kalcaktınız mafoldumben

sedef nan belkı yazdın ama ben kaçırdım
bıdaha yaz hele
beben yokmuş ee nen varmış pekı
CADIARZU

psoriasis üzme kendini lütfen... belki de böylesi daha hayırlıdır.. senin için doğru zaman değildi belki de..
inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi verirsin buradan..

sağlıklı güzeller güzeli bir bebeğin olacağının müjdesini duyarız inşallah en kısa zamanda

böcük akşam vakti abay geleydi keşke seni almaya bende çok tırsarım karanlıktan hemide köprü alttlarından . Aman Allah korusun

böcük sen yaşa e mi
güldürdün beni yaaa... Allahtan eda şaka kaldıran biri de kırılmaz buna

manita falan da yok anacım.. tık yok valla.. kısmetsiz myiim neyimm

dur bakalım belki burası uğurlu gelir

AY VALLA artık bende korkuyorum geçmiş olsn o saate nıyekalıyon kızım
zaten bu atışlanı felan pek tekın degıl

öz geçmışını anlat bakem zemuszemus

29 yaşındayım..
müzmin bekarım...mafoldumben

evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile5
mulbery biz senle özelden msjlasmıstık dimi

böcük akşam vakti abay geleydi keşke seni almaya bende çok tırsarım karanlıktan hemide köprü alttlarından . Aman Allah korusun
zatı çok zor ızın aldım
bınkez aardı gıdene kadr eve gttım gtmedın mı gtmıycen mı yok nerdesın kım var oho görsen
sonra saat 9:30 okmeydanındayım evım cok uzak oraya dedı 10da evde olcaksın ımkansız kızlarla daha pasta süprısı etcez
neyse hemen kalktık zaten
he o gelmezdı tee karşıda nasıl gelsın cnm madem dönemıycen nıe gıtın der
hem bıde ben ona arkadasımlayım dedım ve burcuyla o telde konustu ıkna oldu
o an onu arayıp gel desem bıdaha wc ye bıle ızınle gönderırdı

merak etme o bulduysa senın bulmanda yakındır
ben 1 gunde herıfı tavladım senıde ınş kakalıycaz bırıne
ceyısın var mı barı

esma evet yazışmıştık bir kaç kez
nasılsın iyi misin

böcük eskiden birkaç şey almıştım tencere takımı, necresim falan filan. ama uzun zamandır almıyorum evlenirsem alırım diyorum..
ama en önemli parçayı aldım.. düdüklü tencerem var yani... ama clipso
tefalin clipso setinden almıştım bilsem eski model alırdım indirip kaldırmalı

kızlar benim mesai bitti. ben kaçar.
hepinize iyi akşamlar.. bugün çok mutlu oldum sizlerle konuştuğuma... herkese afiyetler olsun, hayırlı iftarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…