böcük ne iş geldi be başına
öz geçmışını anlat bakem zemuszemus
günaydın kısçelerrrrrrrrrrrrrrr
memnunum bi sıkıntı yok şimdilik
sen nesinden memnun deilsin ?
ahh ahh o an anamı bıle dusunmedımde dıomkı bıdaha askımı dınlıycem ona demedımyoksa bı yere gondermez bıdahaayy böcükk
biliom orasını haberlerde seyretmiştim
ist. burası her mok olur valla cin gibiş olmak lazım
eda senden yanlış boşvır ama senınde acele etmen şart29 yaşındayım..
müzmin bekarım...mafoldumben
evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile5
Böcük ya geçmiş olsun hayırlı kaza derim ben buna cidden.o saatte tek başına o yold abeklenmez ki canım ya ama hep şoförun suçu neden indirir ki yada git bındıgını gör öyle git.
Möcük bende dün akşamki iftar da yediğimleyim ve esma gibi açlık duygumu kaybettim sanırım tık yok...Böylesi daha iyi tabikide yani yemek yeyincede kötü oluyor midem...Bu arada aman dikkat et yaaaa gece gece
Günaydın kızlarrr İyi haftalar.
ycycyc ve elisaa aldıklarınızy güle güle kullanın
Sonbahar Yatak sormuş ben yataş anti stress almıştım. Çook memnunum. sabah kuş gibi kalkıyorsun.
Mandilin sen Ankara'da değilmiydin?? Aldığın kurabiye kalıplarından migrosa baktım ama bulamadım
Psoriasis hayırlısı olsun...
Bu hafta yine çook yoğunum ara ara katılabileceğim.
ıns cnm ınss
bnm hıc agrım olmuyor artık
bu surahi ve yesıl olan saklama kaplarından var bende tabiki minişeftende
evet sanırım öyle cnm alıscam artık
GÜNAYDIN iyi haftalar
ya ben eskıden tıkansamda ııftarda yerdm
corbadan sonra hıc yıyesım olmuyor
ayrıca MAŞALLAH dün gram acıkmadım ya
günaydınlarrrrr güzel günler mutlu haftalar herkese
elisaaa güle güle kullanhepsi çok güzelhihoyyyt
pıtır canım çekti nefis gözüküyolar ellerine sağlık :içelim:
böcük ve yeliz tupperlarınızı güle güle kullanın alabildiğiniz kadar saklama kabı alın minik orta boy :) ayrıca mini şefi herkese öneriyorum soğan doğramak çok keyifli oluyor..ayrıca böcük bir şeyi farkettimki tupperları direk satışçılardan almayın ......diyor diye bi site varya orda resmen yarı fiyatına satılıyo bi çok ürün aklınızda olsun şakkıdı
günaydın kızlar
ycyc aldıklarını güle güle kullan canım
elisam sende aldıklarını güle güle kullan canım
sonbaharcım sana yatak olarak 2 marka önderebilirim ama biraz pahalılar
yataş ve idaş ikisinin yataklarından şaşma
başka unuttuğum birileri varmı bilmiyorum herkes aldıklarını güle güle kullansın :)
teşekkür ederim kızlar...opuyorumnanaktankızlar günaydın..
ycyc aldıklarını güle güle kullan.
ellisacım aldıklarını güle güle kullan ayrıca peçeteliğimiz aynı:)
cnm sen ne kadar marifetlisin maşallah....
1 ay 1 gün
Kızlar dün halıları aldık, nişanlım rahatsızdı gelemedi annelerle gittim, istediğimi aldım ama salon halımı nişanlım beğenmedi bende aman aman beğenmedim ama siyah beyaz renk başka yoktu almak zorunda kaldım, gelmediğim için itiraz etme hakkım yok ama beğenmedim ne o oyle spor salonu gibi dedi, ama napim başka siyah beyaz bulamadımmafoldumben...
Bakın bu; ama ışıltıları var simli felam güzel de işte ying yang simgesi var...Serince belki hoş durur deneyelim öyle değiştirelim diyorum:a015:
Birde bu var ama buda çok siyahlı diye almadım bu daha da hoşuma gitti ama koltukların yanları siyah masa siyah konsol siyah beyaz boğar diye düşündüm..
bende alttakini beğendim düğündaşımkaydirigubbakcemile5
AY VALLA artık bende korkuyorum geçmiş olsn o saate nıyekalıyon kızımtopkapı varya bılın mı mafoldumben
akşam 10 gıbı cıktık burcu ıle bındık ıett ye
neyse şöfor dedıkı ben senı orda arac varsa ındırım cok dolanmazsın dedı yoksa zaten sende ılerde arkadasın ıle ınersın dedı -tatlicadiarzu-
durdu ın bak arac var orda dedı bende tam köprununn altında saat akşam 10u gemıştı
tam ındım araç gıttı mafoldumbenkaldım ortada yaa o an varya öldum öldum dırıldım
cunku daha yenı bı olay oldu kadını kacırıp ordan tecavuz edıp dayak atmışlardı tınercı dolumafoldumbensonra bı mınıbus geldı
ılerde esenler aracı dedı onumde bı kadın ve bır erkek bana bakıp ılerde mı dedı evt dedım ama şüphelendım
gzlı gızlı bana bakıp konusuyorlardıCADIARZU
neyse o an ıcımden dıom bıdaha askımı dınlıycem o olmadan bı yere gtmıycem falan dedım
sonra taksı geldı atladım hemen taksıcıde sapık cıktımafoldumbenkapus dolu bı geceydı :gitme:
öz geçmışını anlat bakem zemuszemus
mulbery biz senle özelden msjlasmıstık dimi29 yaşındayım..
müzmin bekarım...mafoldumben
evlenen arkadaşlara mutluluklar diliyorum kaydirigubbakcemile5
zatı çok zor ızın aldımböcük akşam vakti abay geleydi keşke seni almaya bende çok tırsarım karanlıktan hemide köprü alttlarından . Aman Allah korusun
böcük sen yaşa e mi
güldürdün beni yaaa... Allahtan eda şaka kaldıran biri de kırılmaz buna
manita falan da yok anacım.. tık yok valla.. kısmetsiz myiim neyimm
dur bakalım belki burası uğurlu gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?