]
Abimlere davetliyiz
alo esradan haber ettım okudunuzmu[/QUOTE)]
selamımızı iletseydin
yengen döktürür artık.Kızlar hrkese soruyorummenüde ne var dün akşam ne yediniz fikir alıcam diye saydıkları şeyden canım çeken olursa ettiriveriyorum
böcük bu hazır bir tatlı o yüzden beceriksiz hazıra kaçıyor diye kızma ama bizim evdekiler bayılarak yiyorlar.. çok hafif ve lezzetli
1 paket kakaolu creme ole yi yarım litre soğuk sütle mikserde çırpıp mümkünse ayaklı tatlı kuplarına paylaştırıyorsun
sonra üzerine 1 paket vanilyalı creme oleyi soğuk sütle mikserde çırpıp kakaoluların üzerine paylaştırıyorsun...
zaten soğuk olduğu iin dolapta 10 dk bile beklemesi yeterli. inan çok leziz oluyor...
kaç kişilik yapacaksan ona göre miktarı artıtabilirsin... bu karışımın vanilyalısı, çikolatalısı, muzlusu, çileklisi ve kapiçinolusu var. ben bazen üç renk yapıyorum harika oluyor
selam çeyizcilerr
siz flaş topiğine geldiniz bende iade-i ziyaret için sizin topiği merak edip geldimmmm
Akşamayengen döktürür artık.Kızlar hrkese soruyorummenüde ne var dün akşam ne yediniz fikir alıcam diye saydıkları şeyden canım çeken olursa ettiriveriyorum
bunu anlamadım işte -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?