Akşama
Karnıyarık
pilav
cacık yapıcam
tatlı olarakta ağlayan pastaa :kedi:
kalabalık olmuş topikk
kızlar hoşgeldiniz hepinizz
pnr msnde nıhal ama pc basında degıl
ya uf su kocişin gece işinden sıkıldm ya dün yine gitt5 oldu bu
evde korkuyom 2 kere eltımde kaldım ama rahtsızlk vermek ıstemıyom alısmam lazım
sımdıkı yontemmde kociş gitmeden yataga gırıp uyuyom kızlar
Akşama
Karnıyarık
pilav
cacık yapıcam
Akşama
Karnıyarık
pilav
cacık yapıcam
selam çeyizcilerr
siz flaş topiğine geldiniz bende iade-i ziyaret için sizin topiği merak edip geldimmmm
Kızlar menülerimizi yazalım hadi, herkes birbirinin menüsünden fikir edinsin benneyaptımki
pazartesi : mercimek çorbası-zeytinyağlı dolma-salata -cacık-puding (meyve suyu)
Salı : yüksük çorbası-karnıyarık-bulgur pilavı-salata-karpuz (kola)
Çarşamba: yüksük çorbasının devamı:)-kuru fasülye-pirinç pilavı-salata-kavun(kola)
Perşembe: kahvaltılıklar-sigara böreği-kek-çay-arkadan karpuz
Cumaavetteyiz:))
Cumartesiavetteyiz:))
Pazar :Annemlerdeyiz:))))))
Sonraki haftaya Allah kerimkaydirigubbakcemile3
yerimsenibenteşekkürler eudorabeta
hoşbuldummm :lepi:
aranızda olmak çok güzel
Şu ağlayan pasta nasıl oluyor betacımkaydirigubbakcemile2
canım ya annenlerle aynı yerde değilmisin onlarda kal
keske benimde boyle bi fırsatım olsa da annemlerde kalsam
bende de karnıyarık var, eve gidince yetiştirebilirsem pilav yapıcam betadan kopya cekip birde cacık ama tabi bu aglayan pasta olayı beni asıyor; meyveyle idare edicez artık attlı yerine. aslında yapacak bi corba bulabilirsem corba yapmak istiyorum ama ne yapsam ne corbası :uhm:
kızlar birde bisey sorcam ezogelin corbasındaki bulgur pilavlıkmı kısırlık bulgurmu?
Kızlar menülerimizi yazalım hadi, herkes birbirinin menüsünden fikir edinsin benneyaptımki
pazartesi : mercimek çorbası-zeytinyağlı dolma-salata -cacık-puding (meyve suyu)
Salı : yüksük çorbası-karnıyarık-bulgur pilavı-salata-karpuz (kola)
Çarşamba: yüksük çorbasının devamı:)-kuru fasülye-pirinç pilavı-salata-kavun(kola)
Perşembe: kahvaltılıklar-sigara böreği-kek-çay-arkadan karpuz
Cumaavetteyiz:))
Cumartesiavetteyiz:))
Pazar :Annemlerdeyiz:))))))
Sonraki haftaya Allah kerimkaydirigubbakcemile3
evet ben topicte bekliyorum ama kimse gelip yazmıyor :uhm:CNM GLCN KENDINI yırtıyor topıc acmış kızzzz
Anaaa herkes karnıyarık mı yiyecek bu akşam
Esma kuzum ne uğraşıon yav bulgur mulgur al hazır çorbayı kaynat koy :dilcikar:
hoşbuldum cnm
bende de karnıyarık var, eve gidince yetiştirebilirsem pilav yapıcam betadan kopya cekip birde cacık ama tabi bu aglayan pasta olayı beni asıyor; meyveyle idare edicez artık attlı yerine. aslında yapacak bi corba bulabilirsem corba yapmak istiyorum ama ne yapsam ne corbası :uhm:
kızlar birde bisey sorcam ezogelin corbasındaki bulgur pilavlıkmı kısırlık bulgurmu?
Anaaa herkes karnıyarık mı yiyecek bu akşam
Esma kuzum ne uğraşıon yav bulgur mulgur al hazır çorbayı kaynat koy :dilcikar:
temem temem hallettik şekerim mucukkgunaydın böcüğe msj atcakmısısn gelınce
pufi o davatiye sayısı cok degılmı bizz 500 tanesini 200e mmiyaptırdık 300 müydü yada öle bişeydi
bence de rahatlaburcu tskler cnm
pufı sanada cnm
ve davetıye sayısı cok deıl mı merak ettım
eda nerdesın nan senn bıraz rahatladım askımla konusunca
hadi hayırlısı olsun bahiiimözur dıledım gerek yok dedı maddı anlamda yardım edım dedım ben başımın caresıne bakarımm dedı sen alcaklarını al dedı
genede elımden gelenı yaaprım hatta daha fazlasını
aksama gelcekmış ınş ıslerını bıtırıp
ben benimkini kuruttum maalesefeda senın cıcende orkıde demı
ustunde hep ıngılızce yazıy
sanırım 14 gunde bı sulanıyomuş 20 derecelı odada
anlat az bakem
askım dıo bak ona ıyı bak onu öldurursen bende ölrum nan o cıcek ölur ılerde ama ınş bısey olmaz gözum gıbı bakcam söz dedım
anaa neydi o site yaYok kızlar fazla değil hatta 1000 di 800e düşürdük burda öyle oluyor işte maalesef küçük yer ya:umursamaz:
Arsi bi site vermişti ordan yaptırcam herhalde 800 tanesi 270e felan geliyor en uygunu onu buldum .
he ben bi mok anlamadım da ondan ilgilenmedimyaaa okaaa güzelim söz yazdım kimsemi etkilenmedi yahuuuuuuuuuuu
y yalnız çok tatlı yaaaasevgili anneciğim senden ayrılmak okadar zorkii hiç bilemiyorum beni unutmaya çalışın
beni evladınız olarak saymayın
biliyorumki siz en iyi anne ve babasınız
beni hiç merak etmeyın ben sımdı yasıyormuyum olümüyüm bilmiyorum
kardeşime çok iyi bakın siz den tek istedıgım benim gib olmamanız
NEREYE gideceğimi hiç bilmiyorum . Belki senin çarşına giderim belki Beşiktaşa
beni hiç aramayın anneciğim
Sınıftaki iki arkadaşım nereye gittiğimi biliyorlar
ama beni hiç aramayın çünkü bulamazsınız
da yazıcak bir şey bilmıyorum elvada
kızlar c.tesi anneme gıttıgmde eskı bir ajandamı buldum
bu mektrubu saklamısıtm suan 19 yasında olan kardesim
10 yasınadyken annem ona kızdıgı için evden kaçtı ve 10 yasında bu mektubu yazdı ınanın
c.tesi gunu bulunce aglamamak ızın zor tuttum kendımı
deliya altınada kalp cizmiz annecm babacımablam kardeşm sizi çok özlüycemmafoldumben
ne güzel şeylermiş yoeww onlarböcüküm walla ismi fln yoktu aldığım yerin cnm ya alakasız birsürü şey satıyodu adam..
bidaha gittiğimde bakarım ben hatta warsa alırım
yerinide hatırlamıyorum çünkü benimkisi biliyodur ama buluruz yani yerimseniben
kız belki fukara ne gidion üstünelülülülülülüdensem ne öle ceyıs sermışsın :dilcikar: guzelde olsalar barıı
nan bende eklemek ıstıyom son aldıklarımı ama foto makınası yokk neyse ablamlar ctesı gelıy eklerım
gule gule kullan cok beğendım nan hepsı cok guzel
tupperımın çakmasını almışsın:roflol:
ne pilavlık ne kısırlık tam ikisinin ortası o ezogelindeki bulgur kaydirigubbakcemile5
esmy degil ben sordum bulguru canım, ya benimki hazır corba içmiyor hiç ama hiç kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?