ılkınden ben yptıryordum fiyat bile aldm baya uygundu ama daha ucuza bulunca vazcaydık
100 adet 129 tl ama cok sevımlı
bundan bende var saklıyom
ee haftaya felan İFTARA alya kızlar ben size bişi dicem bendaha ne annemleri ne kayınvalidemleri yemeğe almadım erken değilmi daha yafu 1 hafta zate balayındaydık 2 haftadır evdeyiz ondada hep bi yerlere gittik ama şunuda itiraf edeyim oturmayada daha gelmediler çokmu kötüyüm ya ama diyorum ya hep bir yerdeydik annemlere yok kayınvalidemlere gittik abimler derken böle oldu ee hastada oldum hani göbeğim kaçtı demiştim ya bir ara o...
çağırmalımıyım sizce ne yapayım h.içide istemiyorum açıkçası yemek olayını
ama sen bekarsın onlar evlı ınş daha dıkkatlı olurlar cnmya bende onu diyecem kızlar tmm karta borcunuz varda rakamlar acayip ne kaznıyonuzda borcunuz bu kadar anlamadım benimde kartım var ama bu kadar değil ama maaşıma göre harcama yaparım
benımkıde öle dallı bısey cok sade gümüş hıc modası gecmez ama ıkıncı takımımı yenı aldım bordo gumus karısıksaol cnm gri yaldızlı düşünüyorum.. modası geçersede geçsin altı üstü tabaklülülülülülülülülülülülü diğer tekstil ürünlerini nevresimde yatak örtüsüdü filan onları en son alırım kap kaçağı tamamlayalımdazemuszemuszemuszemus
temiz gibi ama bilemiyorum canım ya, ben emin degilim bu konudan kafam karısık biraz, bu sekilde camasır yıkanmazkı
ya sorma cok kötübayramın ilk günüde pazara geliyo yaa
aa sorma bu konuda en muzdarip benımhım benim bildiğim yeni gelinler yemeğe alınır önce :) sen herkesi gezdin mi? :)
şu an mutfak eklendi yatak odası banyo ve giyinme dası kaldı kuzucuğum:)))
herkesi derken k.validemi,annemi,abim... amcaları falan daha almadı valla görümcekdehım benim bildiğim yeni gelinler yemeğe alınır önce :) sen herkesi gezdin mi? :)
halk arasında öyle derler inanılmaz bir ağrısı oluyor allah düşmanıma vermesindaha cok cagırırsın canım ya uzulme sen
bisey sorcam göbegim kacmak ne demek canım
parparım haftaya cağır cnm zaten yenı başladı ramazan
bu hafta değilde ondan sonraki hafta istiyim
papı h geldunn
hımmCADIARZUılkınden ben yptıryordum fiyat bile aldm baya uygundu ama daha ucuza bulunca vazcaydık
ee haftaya felan İFTARA al
herkesi derken k.validemi,annemi,abim... amcaları falan daha almadı valla görümcekde
halk arasında öyle derler inanılmaz bir ağrısı oluyor allah düşmanıma vermesin
hımmCADIARZU
haklısın canım ama esyaları karttan cektir, tatili karttan cektir, ıvır zıvırı karttan cektir derken boyle alıp basını gidiyor inan bana bekarken benim de aynı idi aylık 300 en fazla 500 oda kıyafet bilmem ne ama bikac aydır boyle ve onumuzdeki bi kac ayda boyle olacak malesef, yetisemedigimiz yerde hazır paradan takviye yapacagız mecburen (takılar vs. yada elimizde olan birikim) Allah evlenenlere yardım etsin
çok güzelmiş cnm
[/URL][/IMG]
peynir kesme tahtası
böcük baakk
ii günlerde kullan cnm çok güzeller...[/URL][/IMG]
cnm ya :gitme::gitme:sevgili anneciğim senden ayrılmak okadar zorkii hiç bilemiyorum beni unutmaya çalışın
beni evladınız olarak saymayın
biliyorumki siz en iyi anne ve babasınız
beni hiç merak etmeyın ben sımdı yasıyormuyum olümüyüm bilmiyorum
kardeşime çok iyi bakın siz den tek istedıgım benim gib olmamanız
NEREYE gideceğimi hiç bilmiyorum . Belki senin çarşına giderim belki Beşiktaşa
beni hiç aramayın anneciğim
Sınıftaki iki arkadaşım nereye gittiğimi biliyorlar
ama beni hiç aramayın çünkü bulamazsınız
da yazıcak bir şey bilmıyorum elvada
kızlar c.tesi anneme gıttıgmde eskı bir ajandamı buldum
bu mektrubu saklamısıtm suan 19 yasında olan kardesim
10 yasınadyken annem ona kızdıgı için evden kaçtı ve 10 yasında bu mektubu yazdı ınanın
c.tesi gunu bulunce aglamamak ızın zor tuttum kendımı
deliya altınada kalp cizmiz annecm babacımablam kardeşm sizi çok özlüycemmafoldumben
[/URL][/IMG]
buda fincan takımlarımdan biri
sıktım sanırım sizi
daha eklemiim bugünlük yeter barii a.s.
bu arada bende nişanlımın şuan işsiz olduğunu sölemiştim dimi size?
o yüzden seni anlıyorum böcüğüm....
ve puficim....
önemli değil cnm..opuyorumnanaktanycycyc saol canım opuyorumnanaktan
zengin olayıda takılıyoruz sana be kızma kaydirigubbakcemile5
zengınsın nan ıddaa etme
benım senın kadr tupperım bıle yohhmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?