zeynepcimmm doğum günün kutlu olsunnsaol pınarcım opuyorumnanaktan
bide yanlış hatırlamıyosam bugün zeynebin doğum günü
mutlu yıllar zeyneeepppp a.s.
zeynep=sonbahar14
ay çok canım sıkıldı yükle yükle bitmediii yaa öfff bende patlıycam pıtırcıkkk
neyseki son 3 foto banyoyu ekliyorum şu anda...
ay çok canım sıkıldı yükle yükle bitmediii yaa öfff bende patlıycam pıtırcıkkk
neyseki son 3 foto banyoyu ekliyorum şu anda...
haklısın canım ama esyaları karttan cektir, tatili karttan cektir, ıvır zıvırı karttan cektir derken boyle alıp basını gidiyor inan bana bekarken benim de aynı idi aylık 300 en fazla 500 oda kıyafet bilmem ne ama bikac aydır boyle ve onumuzdeki bi kac ayda boyle olacak malesef, yetisemedigimiz yerde hazır paradan takviye yapacagız mecburen (takılar vs. yada elimizde olan birikim) Allah evlenenlere yardım etsin
cnm ozaman ıyı ya cok sukurhaklısın canım, ama biz cogu seyi kendimiz hallettik kendimiz aldık birde biz var olan birikimlerimize dokunmadık mumkun oldugunca onlara dokunmadan borclanıp odemek istedik, takılarımızında nisanda beri hic birisine dokunmadık duruyorlar; yetisemedigimiz yerde birikimlerimize yada takılara falan basvurucaz yani. zaten bu kredi kartında kesinlikle ama kesinlikle faize kalmamak lazım yoksa bundan kurtulmak imkansız olur kızlar; aman aman dikkat edin bende bu durumdan cok cok korkuyorum bugune kadar hıc faize kalmamıstım insallah bundan sonrada Allah oyle biseyle karsılastırmaz. Allah yardım etsin herkes kısa zamanda borcundan harcından kurtulsun insallah
başıyazmalıkız sen gelinlikli fotolarını eklemiş miydin
her köşeyi ayrı mı çektin naptın yaw
ekledim canım albümümde..
haklısın canım ama esyaları karttan cektir, tatili karttan cektir, ıvır zıvırı karttan cektir derken boyle alıp basını gidiyor inan bana bekarken benim de aynı idi aylık 300 en fazla 500 oda kıyafet bilmem ne ama bikac aydır boyle ve onumuzdeki bi kac ayda boyle olacak malesef, yetisemedigimiz yerde hazır paradan takviye yapacagız mecburen (takılar vs. yada elimizde olan birikim) Allah evlenenlere yardım etsin
5 olmadan eklesın fotolar nolurr :Saruboceq:
yelızzz hııı:1ninca:
hadi kızlar vatana millete hayırlı olsun
açtım sonunda konuyu ama çok gözlerm ağrıdı canım sıkıldı yaaaa pöff
buyrun linki
huzurlarınızda evisimm....
Yoğun İstek Üzerine Burcuözgenin Mütevazi Malikanesi:) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
ekledim canım albümümde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?