Kızlar günaydın..
Bizimde ev 5 eylülde boşalacakmış kesin!!! İşte uyuşuk kadının çıkması etmesi 10 eylülü bulur 26 eylülde düğün var ama 20 sine kadar yerleştiririz dimi ???Offf afakanlar bastı ya...
Temizliği yok zaten temiz her yer, camlar yerler silinecek tamam, sadece yatak odası baya kirliymiş gece gittiğimiz için onu farkedememişiz napayım orayı da sileriz sonrada badana olur dedim. İnşallah yetişir ya:sinifsinif:
Eee Arsi; haksızmıyım men şimdi ?
Ama yinede sukünetimi korudum, bişey demedim sadece püüü sana dedim, ilgileniyormus gibi yapma deyince başka çıtım çıkmadı :roflol:
oyyyy oyyyy
yanınızdayken kıymet bilin kızlarrrr
neyi arsimmmm???
Hay ben onun psikolojisine, sanki bizim psikolojimiz pek sağlam...
Öyle yapıyorum zaten Arsican, susuyorum alttan alıyorum...
ay kırcam beyinleirni yaGıcıklarkötükedihüso
Ayhh bende anlatimda gülün!
Ev sahibinin yanından geldik, buda yatmış ders çalışıyor! İşte yok riske giriyorsunuz başka ev bakalım zaten sinir oldum kadına felan filan, ya dedim aşkım bulduk evi bir daha o sıkıntıya girmeyelim gece gündüz yerleştircez biz merak etme felan derken o şaka olarak gülerek ya sen ne biliyon sus bıcırık dedi ama gülerek bende sen ne biliyon yattığın yerden konusuyon dedim ama gülerek!, vay ben onun yattığını söylüyormuşum ikidebir, işsizmiş de ondan böyle söylüyormuşum, şimdi onun dediği şaka benim dediğim değil...allahım gülüyorum haaaa.
Neyse bu sorunu atlattık araba lazım akşama bana verirmisin dedi bende akşam yemeğe gidicem çıkınca gelir seni alırım sende beni eve bırakırsın arabayı alırsın dedim yok ona araba lazım olduğunda ben iş çıkartıyormuşumda bilmem ne istemiyormuş da kendi arabasını satmışda böyle olmuşta neyse yine sustum, kapıda beni yolcu ederken de dedim ki tekrar araba lazımmı hayır lazım değil benimle ilgileniyormuş gibi yapma dedi, hay dedim ya sabır ya sabır, neyse uzun yazdım küstü işte bana deli manyak kötükedihüso Çocuk bile yapmaz yani.........
yaaa boyner de 345 demişti işteeeeebunebu senin aldığın ütüye teknosa 350 tl diyor
aynen benim kafa işteerva bu işi güzel sözlerle halledicen canım adamın ağzından girip burnundan çıkıcann,
tavlıycan birkere daha kavga dövüşle olmaz
tecrübeli birinden tavsiye sana
ay kıyamam yaaaoyyyy oyyyy
yanınızdayken kıymet bilin kızlarrrr
internetten sipariş versen ajeba olir mübunebu bu elektroworl izmirde yokmuş aybalam ya
böcük seninkide saf diildir heralde kredi kartımı babama bile wermem kaldıki kuzenime wercemlmaz:
bende tefal kullanmştım bi kaç kez başkasının ütüsünü yani ama bizim evdeki arçelik
philips hiç kullanmadım aslında tefali beğenmiştim
herkese günaydınlar... deniz başta sen olmak üzere bütün nişanlı hatın gelinler kaydirigubbakcemile3 sözüm size, siz daha şimdiden nişanlınız olacak zirzopları tepenize çıkartır,peki canım oldu canım ,sen bilirsin hayatım derseniz , sonra inanın bana önüne geçemezsiniz ve benim gibi sadece kendi ömrünüzü tüketirsiniz. yapmayın kızlar azıcık ağırdan satan siz olun bu ne ya ona tamam buna tamam bırakın da birazcık onlar sizin suyunuza gitsin. hayret ediyorum benim bildiğim erkekler naz çekmeli ama maşallah kaprisler diz boyu.. duydunuzmu sözüm sizlere iş işten geçmeden dizginleri elinize alın ve azıcık kaybetme korkusu verin karşınızdakine inanın sonra daha çok üzülürsünüz..klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?