Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunu niye alıntılamışım acep

Eee Arsi; haksızmıyım men şimdi ?
Ama yinede sukünetimi korudum, bişey demedim sadece püüü sana dedim, ilgileniyormus gibi yapma deyince başka çıtım çıkmadı :roflol:

haklısın ama şuan onun psikolojisini çözmek mümkün deil onun için alttan alacan dediklerini duymıcan suscan biraz

Hay ben onun psikolojisine, sanki bizim psikolojimiz pek sağlam...
Öyle yapıyorum zaten Arsican, susuyorum alttan alıyorum...

neyi arsimmmm???

ya nişanlılarıyla sorunları varya yazmış pufim hani onun için dedim

Hay ben onun psikolojisine, sanki bizim psikolojimiz pek sağlam...
Öyle yapıyorum zaten Arsican, susuyorum alttan alıyorum...

sağlam değil ama onlar erkek
düşünsene erkeksin evlenecek ve para kazanmıyorsun çok fenaa
bu halde bile biz parmız yetmiyor diye kendimizi yerken hiç kazanmadğını düşün
yivrim ben 15 ay asker psikolojisi çektim
geldi hah rahatladık dedim bu sefer iş bulamama derdini çektim
iş bulamayınca kendi kurdu
bu sefer işler yolunda gidecekmi psikolojisini çektim
işler gelmeye başladı yanımdayken bile bedeni yanımda ruhu aklı işteydi
bunlarda yavaş yavaş rayına oturuyor derken evle ilgili bi sürü dert çektim :)
ve sonunda düğünüme 1 hafta kala temizlik mobilya derken bak evlendim :)))))

eda sen dedydın ama benım aksam ancak haberım oldu kendısı dedı sbh uyandr dıye

erva pufı nan benı strese sokman bee benım derdım bana yeter
aklıma sbhtan berı bı soru takıldı
sımdık bu kuzenı bılırse bunun borcunu odedığını benım safta kartı verırse dıe cok korkuyomm
off delırcem

herkese günaydınlar... deniz başta sen olmak üzere bütün nişanlı hatın gelinler kaydirigubbakcemile3 sözüm size, siz daha şimdiden nişanlınız olacak zirzopları tepenize çıkartır,peki canım oldu canım ,sen bilirsin hayatım derseniz , sonra inanın bana önüne geçemezsiniz ve benim gibi sadece kendi ömrünüzü tüketirsiniz. yapmayın kızlar azıcık ağırdan satan siz olun bu ne ya ona tamam buna tamam bırakın da birazcık onlar sizin suyunuza gitsin. hayret ediyorum benim bildiğim erkekler naz çekmeli ama maşallah kaprisler diz boyu.. duydunuzmu sözüm sizlere iş işten geçmeden dizginleri elinize alın ve azıcık kaybetme korkusu verin karşınızdakine inanın sonra daha çok üzülürsünüz.. klava: klava:

ay kırcam beyinleirni ya
kız gibi alınganlık yapıyolar

şimdi bişi dicem

bunebu senin aldığın ütüye teknosa 350 tl diyor
yaaa boyner de 345 demişti işteeeee
araştırmak lazımm

erva bu işi güzel sözlerle halledicen canım adamın ağzından girip burnundan çıkıcann,

tavlıycan birkere daha kavga dövüşle olmaz

tecrübeli birinden tavsiye sana
aynen benim kafa işte

olabildiince tatlı sözle halletmek lazım bence de

oyyyy oyyyy
yanınızdayken kıymet bilin kızlarrrr
ay kıyamam yaaa

bunebu bu elektroworl izmirde yokmuş aybalam ya
internetten sipariş versen ajeba olir mü

böcük seninkide saf diildir heralde kredi kartımı babama bile wermem kaldıki kuzenime wercem lmaz:

ay kızlar ne dicem ya
ben akşam çok kötü rüyalar gördüm
bizim orda yaşlı bi amcaya dün bisikletle giderken araba çarpmış adam ölmüş çok şaşırdım
sora gece rüyamda gördüm bi arkadaşım var evlendi o ölmüşmüş, bide arkadaşım hem komşumuz onun kocası ölmüşmüş, çok korktum sabah ezanının sesine uyandım,hayır olsun valla yaa ölmüş görünce sanırım ömrü uzuomuş fln diolar.

böcük seninkide saf diildir heralde kredi kartımı babama bile wermem kaldıki kuzenime wercem lmaz:

evt saf
dün bana dedıkı abıme dıycem borcum var aylığımı veremıycem dıycem dedı(adam aylığını ıstıyo yaa :mymeka:)verme dedım senı yolarım
borclarımız hala devam edıyor farkındaysan ve beyaaz esya falan almadık
abım alcak ya onları dedı:1shok:abın ne karışırmış o kım be dedım
o kendı evıne karssın senın taraf karışırsa benım taraf eksık kalmaz bılesın
ıkımız evlenıyoruz kımseden bısey ıstemem bızden bısey beklemesınler yeetr dedım:1closedeyes:sonra şaka şaka dedı ama sbhtan berı aklımda ya abısı kartını kullanırsa

bnm hiç yapamadıgım bişey bu ama ben memnunumkarakterımıze ilgili hiç bizaman ipler bende olan bi karakter degılm sorumlu olmaktan cok bi sorumlunun bana verdıgı işleri yapmayı severım iş hayatımadda
bizd eipğler kocişte kötümü iyimi bilmıyorum onun karakteride buna uygun

esmacım sen bu durumdan memnunsan ve karakterler çatışmıyosa ohhh ne ala o zaman sorun yok demektir.. ama herkes aynı değil benim demek istediğim yok seviyorum yok ayılıp bayılıyorum deyipte körükörüne bağlanmayın sizde bir bireysiniz sizin de tercihleriniz istekleriniz var dayatma yapmalarına izin vermeyin.. hele ki nişanlıyken, ulan onların sizin ağzınızın içine bakması lazım lmaz::umursamaz: ay çok muhalif oldum galiba şimdi nişanlı gacılar bana saldıracak emme bigün anlarsınız da iş işten geçer bilesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…