esmacım sen bu durumdan memnunsan ve karakterler çatışmıyosa ohhh ne ala o zaman sorun yok demektir.. ama herkes aynı değil benim demek istediğim yok seviyorum yok ayılıp bayılıyorum deyipte körükörüne bağlanmayın sizde bir bireysiniz sizin de tercihleriniz istekleriniz var dayatma yapmalarına izin vermeyin.. hele ki nişanlıyken, ulan onların sizin ağzınızın içine bakması lazımlmaz::umursamaz: ay çok muhalif oldum galiba şimdi nişanlı gacılar bana saldıracak emme bigün anlarsınız da iş işten geçer bilesiniz..
nerdesiniz be kimse bişe yazmıyo :umursamaz:
Kızlar 1 ay 15 gün kaldı evlenmeme ama biz daha uygun kiralık ev bulamadık(
nasıl yetiştiricez bilmiyorum
sizler düğününüze kaç gün kala yerleştirmiştiniz evlerinizi
esmaa bende stecerlandım kuzummmm
ayy hemen gelsede yapsakkk
şimdi bir avizelerim kaldı onlarda ikeanın stoklarında yokkk
sonra eksiksiz bir evim olacak allahımın izniylee... haa birde tv var ama onu kasımda alcaz. aşkım altın gününde ondan gelen parayla alcaz. boşuna takside borca girmeyelim dedik..
hee geldımmm
tsk ederım kızlar evt büyük bı yük kalktı ve şuan aşkımm calısıyor kaydirigubbakcemile2
kızlar keyifler hafta ortasındada iyi dimi......
takvimim nasıl fıstıklar ya birde yazdığım yazıyı çıkarsa 3 göbek atıcam
bak sen bile yine noldu diyosun :sinifsinif:
ya borçlarını sanki ben yaptım gidip ailesine bi halt diyemiyo lafı anca bana yetiyo
bana dün dediki
hmm herkes philipsmi aldı burda bee
ben tefal alırım die düşünüodum ama philipslerde güzel herhal
tefal kullanan yokmu kötümü?
hehe sölemiim sakıncalı
Gıcıklarkötükedihüso
Ayhh bende anlatimda gülün!
....
oyyyy oyyyy
yanınızdayken kıymet bilin kızlarrrr
ay kızlar ne dicem ya
ben akşam çok kötü rüyalar gördüm
bizim orda yaşlı bi amcaya dün bisikletle giderken araba çarpmış adam ölmüş çok şaşırdım
sora gece rüyamda gördüm bi arkadaşım var evlendi o ölmüşmüş, bide arkadaşım hem komşumuz onun kocası ölmüşmüş, çok korktum sabah ezanının sesine uyandım,hayır olsun valla yaa ölmüş görünce sanırım ömrü uzuomuş fln diolar.
sen ona de kiHay ben onun psikolojisine, sanki bizim psikolojimiz pek sağlam...
Öyle yapıyorum zaten Arsican, susuyorum alttan alıyorum...
merahta bırahma bahhmm philips ağırsa boşver
edacım haftasonu bi geçsin bakalım o zaman anlatırım cicim, daha tam belli diil çünkü
ay saçmalamasın yaaaeda sen dedydın ama benım aksam ancak haberım oldu kendısı dedı sbh uyandr dıye
erva pufı nan benı strese sokman bee benım derdım bana yeter
aklıma sbhtan berı bı soru takıldı
sımdık bu kuzenı bılırse bunun borcunu odedığını benım safta kartı verırse dıe cok korkuyomm
off delırcem
ya bu dediğine baştan sona katılıyorum ama deniz ve pufinin durumlarındaherkese günaydınlar... deniz başta sen olmak üzere bütün nişanlı hatın gelinler kaydirigubbakcemile3 sözüm size, siz daha şimdiden nişanlınız olacak zirzopları tepenize çıkartır,peki canım oldu canım ,sen bilirsin hayatım derseniz , sonra inanın bana önüne geçemezsiniz ve benim gibi sadece kendi ömrünüzü tüketirsiniz. yapmayın kızlar azıcık ağırdan satan siz olun bu ne ya ona tamam buna tamam bırakın da birazcık onlar sizin suyunuza gitsin. hayret ediyorum benim bildiğim erkekler naz çekmeli ama maşallah kaprisler diz boyu.. duydunuzmu sözüm sizlere iş işten geçmeden dizginleri elinize alın ve azıcık kaybetme korkusu verin karşınızdakine inanın sonra daha çok üzülürsünüz..klava: klava:
töbe töbeay kızlar ne dicem ya
ben akşam çok kötü rüyalar gördüm
bizim orda yaşlı bi amcaya dün bisikletle giderken araba çarpmış adam ölmüş çok şaşırdım
sora gece rüyamda gördüm bi arkadaşım var evlendi o ölmüşmüş, bide arkadaşım hem komşumuz onun kocası ölmüşmüş, çok korktum sabah ezanının sesine uyandım,hayır olsun valla yaa ölmüş görünce sanırım ömrü uzuomuş fln diolar.
anam gördünüzmü haberi michael jackson ölmemiş sanırsam:S
nasıl yaaa :1shok:
hortldımı herif:roflol:
ağlamak orucu bozarmı?ama böle hüngür hüngür ağlamak....
a.s.çok güzelll
a.s.betam eline sağlık tatliş
betam ya pasta nefis görünüyo ellerine sağlık canım:1hug:
Elisaa baktığımda senin hep 5 ay gözüküyodu ne çabuk 1 li aylara düştünn :1shok:Kızlar 1 ay 15 gün kaldı evlenmeme ama biz daha uygun kiralık ev bulamadık(
nasıl yetiştiricez bilmiyorum
sizler düğününüze kaç gün kala yerleştirmiştiniz evlerinizi
a.s.çok güzel ellerine sağlık canım
a.s.beta pasta mükemmel gorunuyor tek kelimeyle
Çok güzel olmuşş:lepi:kızlar keyifler hafta ortasındada iyi dimi......
takvimim nasıl fıstıklar ya birde yazdığım yazıyı çıkarsa 3 göbek atıcam
a.s.pasta yapan betaydı sanırım çok hoş görunuyordu afiyetle yemişsinizdir umarım.:)
a.s.günaydınnnnnnn fıstıklaropuyorumnanaktan
betammm pasta süper görünüoooookaydirigubbakcemile3
Yanlarına fındık kırığı koydum.O siyah şeylerde damla çikolata yerimsenibeneferin eferin benden bişiler kapmışın ama yanlarına ne koydun tam anlayamadımda
a.s.beta pastan çoooh güzel görünüyo
acuktum
ay burcu bak ne dicem
sabahtan beri senin ev topicindeki bütün fotolara tekrar tekrar baktım
bütün yazıları en ince detayına kadar okudum (henüz 132 sinaydayım ama bitcek sonuçta :roflol:)
ya ben de benim evimle ilgili öyle yorumlar istiyorum ya
ne güzel bişi di mi
o kadar emek verdiğin
ve"görmeden" kafanda döşediğin evinin
insanlar tarafından böyle beğenilmesi
evet sonuçta kendin için yapıyorsun
evet içinde sen yaşicaksın
ama emeğin takdir edilmesi insnanlar tarafından beğenilmesi ne kaa güzel bişi
düşün ya senin yerine ben gururlanıyorum
sen ne kadar mutlusundur
alın size nescafe kaşşıklarım:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?