Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oturma odama son aldıklarım çerçevem ve iki tane kırmızı aksesuaropuyorumnanaktan

ay alıntılarım gitti
sinay saat cok hoş
bendede çerez tabıgndan varr

arsiii
namazda ağlarsan bozuluyor sadece ALLAH askı ıcın aglamazsan bozulmuyor
abdestı bozarmı bılmıyorum

sinaycım tabakların çook güzel
saatine bayıldım iyi günlerde kullan hepsini canımopuyorumnanaktan

Kızlar sizinle son yaptığım değişiklikleri paylaşıyorum hemde topik biraz canlansın istiom
oturma odamda sehpamı kenara çektim böle daha bi ferah oldu sankim zemuszemus

Burcucum onları pazardan aldım tatlım 12 tanesi 1.5 TL :))))

aaa iyiymişşş
oturma odama son aldıklarım çerçevem ve iki tane kırmızı aksesuaropuyorumnanaktan[/QUOTE]
anamm bu abajurları mandilinim görmesinn kaydirigubbakcemile3
Kızlar sizinle son yaptığım değişiklikleri paylaşıyorum hemde topik biraz canlansın istiom

bencede halının güzelliği ortaya çıkmış kaydirigubbakcemile5

sinay çok daha ii olmuş..
walla uyudum uyucam o kadar fenayımki sahurdan sonra uyuyamadım pek :sinifsinif:
o üçlü koltuğunu açsanda ben birazcık kestirsem orda olmazmı sinayyy kaydirigubbakcemile5

önceki halini görmemiştim ama bu şekilde çok ferah görünüyor odan
güle güle otur sinay

@beta pastan pek güzel görünüyordu

@sinay süslerin ve aldıkların çok güzel güle güle kullan

@hemşo sevindim aman iyiki dönmüş sözlün işine

@pufi adına çok üzüldüm ya alıngan ve kaprisli erkeği hiç sevmiyoru m ama hep burnumun dibinde biter nedense

ablaydı sanırım erkeklere ipi vermeyin onlar sizin nazınızı çeksin diye çok haklı

valla dün ben beyaz eşyanın bende olan taksitini vermeye gittim, verdiğimiz taksitleri adam hesapladı dediki 2190 kalmış
neyse kafama takıldı telefonda benimkine dedimki canım şu ana kadar 550 verdik toplam borcumuz şuymuş yakınında hesap makinesi varsa bi hesapla doğru mu dedim, yok dedi 2290 kalıyor adam 100 lira iskonto yapmış
sonra bi hesapladım biz 650 vermişiz toplam, ay canım dedim toplam 650 vermişiz bi daha hesapla bakim sanırım abinin dediği doğru
ses tonunu yükseltti dedim ya işte 2290 kalıyor dedi, neyse kızdım sustum aklımdan hesap yapmaya çalışıyorum, bu biraz sessizlikten sonra, bi bağırdı sen hep böyle yapıyorsun, bana inanmıyorsun kendin telefonda işlem yapıyorsun diye :1shok: aa ben elimi bile kıpırdatmadım ki
dedim ben bişeyle uğraşmıyorum, uğraşıyorsun işte dedi tuş sesi geliyor bana (halbu ki o kalvyede bişeyler yazıyor sesleri geliyor ) ben ses etmiyorum o üste çıkıyor, yok dedim ya bişey yapmadım ben, günahımı alıorsun dedim kapandı konu, ama öfkeli biliyorum, sonra konuşurken (sabah planlamıştık akşam beni arıcaktı) ben bişey dedim kızdı, bak inatlaşma benle aramam dedi, dedim canım neye inatlaşıyom ne için inatlaşıyom sen ne diyon ya dedim neyse onuda kapadı
akşam aramadı, sabah ben yine bişey demiyom ama msnde görüşüyoruz, surat beş karış
ben yine akşam niye aramadın demiyorum
sonra yüzünü buruşturdu ne oldu dedim yok bişey dedi (ama canı yandığı belli)

-bana bak seni gebertirim valla yazdım ama hakkaten son nokta oldu artık öfkelendim (gözleri fal taşı gibi açıldı)
- sen kimi baştan savıyorsun dedim ben kimim, yoldan geçen yedi kat yabancımıyım
- yok canım ya o da nerden çıktı dedi
-derdin ne o zaman dedim, sabah beri surat beş karış bişey demiyoz diye yüz mü buluyon dedim
- yok canım ya nolduki dedi
-inatmış göstercem ben sana o inadı dedim elime geçme Çok üzgünüm çoook
- ne yapacaksın ki diyor meraklı
-söylemiyorum görürsün dedim
-uzatma yaa dedi
-yok aşkııım hiç merak etme daha lafını etmem ama unuttuğumu hiç bi zaman sanma bu inadını sana kötü ödeticem dedim
-şimdi ortalık bi süt liman görmeyin

ama bu yaptığını kötü ödeticem ona görücek

hakkat hiç alttan almaya gelmiyorlar kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…