Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bası yazmalım cok guzel yapmıssss ama yuzunu goremedıgımden yuz hatlarını nasıl yapmıs anlayamadım albumde varmı

aksama çıtır pane tavuk yapmak istiyorum ayrıntılı bi tarif verebilecek birisi varmı lütfen?
ve içi çiğ kalır diye de korkuyorum
:sinifsinif:

1 yumurta
1 çay bardağı ayçiçek yağı
1 su bardağı ılık su(ben süt koydum)
yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz
1 tat. kaşığı şeker
4 su bardağı un
60 gr tereyağ iç harcı için beyaz peynir
maya için 1 çay bardağı ılık su

burnundan öptüğü warya süper :))))

esma bakamadım sılmışsın ama bu sorun deılkı kadına de ınce cızsın ama o işini bılır zati

mulberyy benım arkadasım oldun :lepi: suan albumumde mısn yoksamm meraklı:1ninca:
ya olmaz dedı onun ıcın işte olsa bende onu ıstıyom
esmacım bence düğün fotosu yaptırma zati her yerde düğünden fotolarımız var.
Bence bugun şöye birbirinize bakıp romantikibil bi poz çekinin olsun bitsin.
Bikereceik çekinir heralde koccişin.
ah mandilin bnm koca bıktım senınresım sevdanda kek yapıyon onu bile cekıyon dıyor

geçmisi okuyamadığım için tam idrak edemedim ama
misafirlerin var sanırım, çok çok çok sevindim tatlişiimmmm...

aksama çıtır pane tavuk yapmak istiyorum ayrıntılı bi tarif verebilecek birisi varmı lütfen?

canım ben geçen hafta sonu yaptım. gögüs etinden yaptım.ince kestim yumyrtaya bulayp yaptım.merak etme çiğ kalmaz seninkide.altını çok açma birden pişmesin .kısık ateşte yavaş yavaş pişirse mis gibi olur :kedi: canım çekti birden

çok mersi cnm :1rolleyes:

mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bende şu resim olayını önce ikimizinkini düşündüm ama sona aklıma eşimin babası rahmetli annesi babası ben o hiç resmimiz yok ayrı ayrı 4 resim tek resimde birleşse die sordum arkadasa olur dedi 60 liraya bu akşam resim araştırmasına giricem :) nasıl fikir kızlarrr?delikafadulden

bu arada gün içinde hep okuorum ama yazmaya fırsatım olmuo bi türlüü:sinifsinif:

canım hiç korkma çiğ falan kalmıyo
önce yumurtaya sonrada çıtır paneye buluyosun sonra kızgın yağda pişiriyosun yalnız paneye bol bula bide bi kağıt havluda fazla yağını al canım
çok karnım acıktı bak şimdicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…