esma bakamadım sılmışsın ama bu sorun deılkı kadına de ınce cızsın ama o işini bılır zati
mulberyy benım arkadasım oldun :lepi: suan albumumde mısn yoksamm meraklı:1ninca:
Şeniz sağol canım zahmet etme.mandilin kız hatırlamıom:S
dur kardeşime diim evde bulsun kağıdı sölesin bana 5 dk:)
burnundan öptüğü warya süper :))))
ya olmaz dedı onun ıcın işte olsa bende onu ıstıyomesma bakamadım sılmışsın ama bu sorun deılkı kadına de ınce cızsın ama o işini bılır zati
mulberyy benım arkadasım oldun :lepi: suan albumumde mısn yoksamm meraklı:1ninca:
ah mandilin bnm koca bıktım senınresım sevdanda kek yapıyon onu bile cekıyon dıyoresmacım bence düğün fotosu yaptırma zati her yerde düğünden fotolarımız var.
Bence bugun şöye birbirinize bakıp romantikibil bi poz çekinin olsun bitsin.
Bikereceik çekinir heralde koccişin.
Şeniz sağol canım zahmet etme.
şimdi söyledim aklımda kalanları yapmış fırındalarmış yalnız kaç bardak süttü onu diyemedim bi tek artık ne kadar koydu bilmiyorum :bbo:
yarın yapacaklarımı yazıyorum...
zeytinyağlı dolma (babam çok sever kahvaltıda bile yer)
zeytin yağlı fasulye (annem çok sever)
semizotu yemeği
çayın yanına babam illa kek falan sever kek yapıcam
annemde sirkeli kurabiye sever ondan yapıcam...
cumartesi günü akşam yemeğinede karnıyarık yapıcam ama onu cumartesi yaparım artık:)))
yarın akşam binecekler cumartesi sabah burdalar inanamıyorum yaaaaaa
aksama çıtır pane tavuk yapmak istiyorum ayrıntılı bi tarif verebilecek birisi varmı lütfen?
ve içi çiğ kalır diye de korkuyorum:sinifsinif:
kızlar menulerde ne var bugun
canım ben geçen hafta sonu yaptım. gögüs etinden yaptım.ince kestim yumyrtaya bulayp yaptım.merak etme çiğ kalmaz seninkide.altını çok açma birden pişmesin .kısık ateşte yavaş yavaş pişirse mis gibi olur :kedi: canım çekti birden
aksama çıtır pane tavuk yapmak istiyorum ayrıntılı bi tarif verebilecek birisi varmı lütfen?
ve içi çiğ kalır diye de korkuyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?