canım hiç korkma çiğ falan kalmıyo
önce yumurtaya sonrada çıtır paneye buluyosun sonra kızgın yağda pişiriyosun yalnız paneye bol bula bide bi kağıt havluda fazla yağını al canım
çok karnım acıktı bak şimdicokacimcoook
bu ne laa CADIARZU
böcüükkkk daha önce gördünmü bilmem ama bak ne buldumm delikafadulden
he var koş koşdu bakam hemen
sexu pozların vardır belki albümde
-tatlicadiarzu-az once ilk kez dugun fotolarımdan gordum, arkadasımın cektiği fotolar; ama hıc net degil. kızlar size bisey yazayımmı dugunumle ilgili?kimse bilmiyor hemde hiç kimse ama fotografları gorunce canım sıkıldı, gozlerim doldu, kimseye anlatmadım oyun gibi..
az once ilk kez dugun fotolarımdan gordum, arkadasımın cektiği fotolar; ama hıc net degil. kızlar size bisey yazayımmı dugunumle ilgili?kimse bilmiyor hemde hiç kimse ama fotografları gorunce canım sıkıldı, gozlerim doldu, kimseye anlatmadım oyun gibi..
mrb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende şu resim olayını önce ikimizinkini düşündüm ama sona aklıma eşimin babası rahmetli annesi babası ben o hiç resmimiz yok ayrı ayrı 4 resim tek resimde birleşse die sordum arkadasa olur dedi 60 liraya bu akşam resim araştırmasına giricem :) nasıl fikir kızlarrr?delikafadulden
bu arada gün içinde hep okuorum ama yazmaya fırsatım olmuo bi türlüü:sinifsinif:
sana didim tabipıtır kız bana mı dedin engin deneyimli diye.. :uhm: eğer öleyse değilim deniz hep benle dalga geçer hayal gücüne hayranım diye sadece aklımdan bianda bişey geçti o kadar esmacım cevabım sana da hihoyyyt
ayran içtik ayrımı düştük nann gelinde bi öpem hepinizi opuyorumnanaktan
offf neye canın sıkkın kuzum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?