Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kıs buket sen çoook bihaber kaldın sana iş yükleyenler utansın
kayınvalidehanımcım geliyiii yarın akşam :ecrin_bebek:

Karalahana şekerim herşey çok cici bende sevdim o kaşıkları yaa bende istiom hele mandallar harikaaa
hee bide ekliim o başucu sürahisinin renklisinide hiç görmemiştim çok güzlmişş

Son düzenleme:
mulberry
sen yazıları totonla okursan asıl ben sana dil çıkarırım

tamam be ne kızıyon
gördük işte :umursamaz:

üzme kendini böcük yaa,
belki de şakasına takılıyordur sana.. sevdiği için sölüyordur.. sen çok iyi bir kızsın. :1hug: neden seni sevmesin ki

:roflol: delikafadulden :1shok: :roflol:

sen de bol bol abayınla gezerin işte... ohhh ne güzel.... annenlere de bayram sonrası gidersin... olma mı

her tarafıma epilasyon yaptım
şimdi dizi bitsin duşa girsem
sora çıkınca manikür fln:d
komple bakıma girim yarın sabahta erkenden kalkıp bi güzel makyaj
ohh

sen de bişeyler var ama açık etmiyosun.. CADIARZU hadi hayırlısı... inşallah gönlüne göre olur

bravo valla mandilin...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis iyi iş çıkarmışsın.. bugün mü geliyordu kayınvaliden

günaydın kızlarrrr

günaydın arsima... dün biraz fotolarına baktım.. çok tatlısınnnnn

uğurböcüğü bu foto güzel gerçekten de ama senin yüzün hiç görünmüyor... inşallah kadın yapabilir.

karalahana aldıkların çok güzel.. saç makinasından bende de var.. sositososito ben tost yapmak için kullanıyom onu... güzel oluyo herkes beğeniyor zemuszemus

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrr sonunda bende düğün resimlerime ulaşıp ilk önce sizlere göstermek için albüm yaptım umarım becerebilmişimdir hadi buyrun

arsima evinin ne kadar pis olduğunu, inşaat pisliklerinin zor temizlendiğini anlatırdın.. çeyizini götürüp yerleştiremediğini falan filan...
bunları hep okumuştum ama fotoları görünce nasıl zor bir işi başarmışsın şimdi anladım bacım...

ama sana bişey söliyim mi çok güzel olmuş... özellikle mutfağına bayıldım, bittim, kudurdum, çatladım.. daha ne diyim... maşallah binlerce kez.. nazar değmesin evine de muıtluluğuna da

günaydın kızlaaarrrrrrrrrrrrrr sonunda bende düğün resimlerime ulaşıp ilk önce sizlere göstermek için albüm yaptım umarım becerebilmişimdir hadi buyrun

ben baktım çok güzel çıkmışsınız cnm bi güzelde döktürmüşsün ohhh allah mutluluğunuz daim etsin inşş opuyorumnanaktan

bende merak ettim şimdi :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…