Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aman mulbery evlenıp ne etcen
hergun yemek derdı yok k valıdem gelcek temıslık
surda okadr duryon hıc ders almıyon he:mymeka:
en guzelı bekarlık

tubış h geldun

ne çok iş yapmışsın dün akşam maşallah ne tatlısı yaptın.

lahana, cicilerini iyi günlerde kullan.

böcük bence telli foto gayet güzel :lepi:
ya sorma belim boynumher yanım ağriyii...
akşama patlıcan yemeği ve kırmızı mercimek ve biber dolma var gidincede pilav ve cacık yapcaz bu kadar :) aslında temizlikten yemeğe çok vaktimiz kalmadı. Tatlıda yapamadım çook uykum geldi..Hazır güllaç ya da tulumba falan alcaz bugunluk napam.

günaydn şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
yarın bu saatlerde annem ve babamla birlikte olucammmmm
çok çok heycanlıyımmmm
babişom ilk defa evisimi görecekkkkk

yaa mandilinim kadın senin çalıştığını biliyo en nihayetinde...
çok dert etme...
haset biri değilse olanlarla mutlu olacaktır...
sende zaten çalışıyorum bn diye kendini slalacak yayacak biri değilsin yapamadıysan gerçekten zaman yetmemiştir bacısımmm

swacth tan n bir yüzük daha begendim işte bu :gitme:
hem altın değil çelik hemde altın gibi pahalı değil bijoux ürünleri çok hoşuma gidiyor ya

günaydın kızlar... mandilin alt tarafı kaynanan geliyo kardeşim cumhurbaşkanı değil sen daha şimdiden bukadar kasar sıkıntı yaparsan ohoooooooo işin var demektir. beğenmese tutsun ucundan yapıversin. kızım bunlara yüz vermeye gelmez bak yolun başındasın sonra hep aynı muameleyi beklerler yerimseniben :jeyyar:

birazdan sana maratonu anlatırım
işleri toparlim

kızz pufi gördünnü

esma resmı gormedın mı laa yorum et sılcem bacım

parpalm :kedi:

burcu resmıme yorum etmıycen mı
sılcemde:sinifsinif:

mandalın anladımm cnm kolay gelsın yardım ıstersen gelem

BÖCÜK gördüm ben bılıyom o resmı tam yuzun cıkmamıs dıycektım acıklama yaptın kız yana cızecekmiş ama bence yınede oburu ama herkez bunu begendı sımdı sonradan yandan cızınce aynı havayı verebılırmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…