- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aman mulbery evlenıp ne etcen
hergun yemek derdı yok k valıdem gelcek temıslık
surda okadr duryon hıc ders almıyon he:mymeka:
en guzelı bekarlık
tubış h geldun
kızlar eve geldim bi koşturmaca kociş bi taraftan ben bi taraftan ..
evi süpürdük yerleri sildik çamaşır attık astık, toz aldık, alışveriş yaptık, mutfağı topladık dolabı sildim etrafı topladık malum haftaiçi her yer her yerdeydi sonra kullanacağı çarşaf-yastığı tekrar ütüledim kalacağı odayı ekstra temizledim oda şeysinden sıktım mis gibi kokuttum, banyoyu sildim, sonracıma yarrınki yemekler hazır gibi, şimdide geldim tatlı tarifi aramaya... yoruldum yafs
aa bakalm bugun herkez resım cekmıs bende cektım ekleyebılırsem haber verıcemgünaydınnnnn...
bende albüm resimlerimi ekledim profile ama çok güzel bi görüntüsü olmadı idare edin :kedi:
evet evetgeleneksel cuma duvanada amin diyeyim böcüğümm
arsima evinin ne kadar pis olduğunu, inşaat pisliklerinin zor temizlendiğini anlatırdın.. çeyizini götürüp yerleştiremediğini falan filan...
bunları hep okumuştum ama fotoları görünce nasıl zor bir işi başarmışsın şimdi anladım bacım...
ama sana bişey söliyim mi çok güzel olmuş... özellikle mutfağına bayıldım, bittim, kudurdum, çatladım.. daha ne diyim... maşallah binlerce kez.. nazar değmesin evine de muıtluluğuna da
günaydınnnnn...
bende albüm resimlerimi ekledim profile ama çok güzel bi görüntüsü olmadı idare edin :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?