hasır sepet yada hasr küçük sandıklar oluyor
onlardan alıp içini tüll kaplayıp yada başka bişi onun içine yerleştirip dışınıda güzelce süsleyebilirsin
deri görünümlü erkek çantaları satılıyo bizim makyaj cantaları gibi ondan alabilirsin
bende öyle yaptım
deri makyaj çantası gibi ama tabi biraz daha büyükçe..
hem daha sonradan işe yarıcak bişe çok kullanışlı bence yerimseniben
ben hasır kutulardan alıp ona yerleştirmiştim, sonrada işte mavi kalpli simli tül ve kurdelayla suslemiştim, ha birde su sus kalpler oluyor cubugun ucunda hani degişik boyları oluyor onlarında mavisinden alıp onlarıda kullanmıstım paketlerken. hatta hala acmadık onu o sekilde duruyor
hoşbuldum böcüğmmm Şenizeda gelsene olmmm
beta h geldunn
geçmişi okumaktann gelecektekileri kaçırdımm :umursamaz:
ne çok çenenizz varrlmaz:
HERKESE HAYIRLII CUMALARR opuyorumnanaktan
Albümlere baktım ama yorum yazamadımm..
Eccumm kankiii dememe gerek varmı ama süpersiniz kuzumm :lepi:
Albümüne fotoğraflarına bayıldımm zemuszemus
Parpalm toprağımm ne kadar güzel bi gelin olmuşsunn maşallah boy var pos var maşallahh sanadaa
Karalahanamm cicilerinee bayıldım opuyorumnanaktan
o bambu kaşıklardan bende istiyorumm bulursam alıcam :umursamaz:
Başka başkaa öff unuttumm iştee -tatlicadiarzu-
kızlarrrr anneme söledim almış sonuncu kalmış walla onuda hemen kapmış anam :lepi:
eccuşum buna çook benziyordu ama bu diil taşlı gibiydi ışıl ışıldı benimki bunun parçaları metal
yüzüğüde biraz anne mopdeli ama harika göriniyidi
bana 370 kolye+küpe için dimişlerdi :) imitasyonları vardır muhakkak ..
kızlarrrr anneme söledim almış sonuncu kalmış walla onuda hemen kapmış anam :lepi:
bende var hepiciğinden. :lepi: güle güle kullan
bimde ucuzdur, kesin kazık yedim desenize
Amanın eccu ben seni öcü gibim bekliyordum ne tatlı ne şeker bir afetmişin maşalalh kem gözlerden sakınsın Allah
Amanın eccu ben seni öcü gibim bekliyordum ne tatlı ne şeker bir afetmişin maşalalh kem gözlerden sakınsın Allah
davetıyendekı resım dımı cnmm o
basıyazmlaı senı ruyamda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?