Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hmm güzelmiş ya bu swatch nın takıları çok güzel oluyor cidden benimde aklımda bi modeli var 370 dediği için alamamadım her gördüğümde camekandan seviyorum oni :)
altın değil gümüş diil kıyamıyorum..
[/QUOTE]

hangi takıymış kız o bi göster bakalım kırmızılımm

eccu çoook güzelsin... düğün fotolarınızda çok güzel... evin de çok güzel... Allah ömür boyu mutluluk nasip etsin

aminnnnn çok teşekkür ederim evlimisin bilmiyorum ama darısı başına :kedi:

pufilota Allh yardımcı oluyor gerçekten inşallh gönlünce olur herşey...
ya nickini niye değiştirdin canım yaa pufi daha güzel daha sevimli nostradamus pufilota

bende ekledım offf
böcük baktın he ok cnm cok saollll

ben ekledimmmmmmmm:sm_cool: ama acele etme dönünce doyaa doyaa bak ve yorumunu öyle yapppp :1hug:a.s.
burcu bence 5te kalkmana gerek yok bu gece uyku girmezki senin gözüne..
hemde babacın ilk kez görcek kızının evini :1rolleyes:

opuyorumnanaktan ah mandilinim ahhhh opuyorumnanaktan
şimdi bile durduğum yerde duramıyorum şimdi mutfağa grip bir şeyler döktürücemm :sm_cool:

canısı ne resmi ben bir şey mi kaçırdım :uhm:

aynen kuzuşum kaydirigubbakcemile5 harikasın Şeniz
Hayatımı söyledin mi :çok üzgünüm:

pufilota Allh yardımcı oluyor gerçekten inşallh gönlünce olur herşey...
ya nickini niye değiştirdin canım yaa pufi daha güzel daha sevimli nostradamus pufilota

Canım geçen açık unutmuşum iş yerinden biri baktım ki masamda oturuyor sinir oldum kıllandım, ileri geri bişeyler yazarım olmaz dedim hatta dünde burda yazdıklarımla ilgili bişey söyledi imalı imalı, o yüzden değiştirdim hatta nostradamus yapacaktım uzun olur diye yazmadım, siz yine pufi diyin:kedi:

pufı RABBIM yardım eder sen meark etme
bu arada sankı ben yaknda evlencm gıbı bı his sardı içimi :bbo:
sankı mobılya ve esya almak ıstıyorum cok tuhaf yaa
mesela burcunun mobılyalarına bayıldım rengı tam ıstedığım gıbı
yatak odasındakı komıdınler cok hoş yatak odası cok hoş
alla alla nolıy bana yaa

sagolcnm benım

burcu ok kacırdıgn bişy yok bakmısısn resımlere

yawruşum benim yaaa :1hug:
allahım sanada nasp edecek gör bak Şeniz
bizde seninkilere yorum yazıcazzz
kesinlikle tavsiye ediyorum böcük hep çok aydınlık hem çok sportif hem çok dinamik bir hava katıyor eve... odaya... hemde temziliği müthiş kolaay 1 hafta toz alma inan belli etmiyor bezi vurunca anlıyorsun a.s canım benim az kaldı benimde içime öyle doğuyor opuyorumnanaktan

şimdi hemen telaşla aceleyle acaba ordamı diye üşünüp baktım esmacım yaaa...

arsninkinide şimdi gördüm oh kaçırmadım bir şey..
aklım annemlerde yaa konsantre olamıyorumben kalkıp zeytinyağlı dolmamı doldurayım artıkkkk

Amin kızlar inşallah:Saruboceq:

Burciş bende evine ayrıntılı yorum yazıcam ama bir türlü kafamı toparlayamadım aklımda yani tek tek ayrıntılı baktım çünküm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…