Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

denizz benimkide dedi zaten kaçalım die neyle kaçıyoz diyince sustu kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyom kızlar kendinize iyi bakın arkadaşlarım dünün ayrıntılarını dinlemek için bekliyo

Canım gözünaydın.NAsıl evisini beğendiler mi:)

annem zaten bliyordu birlikte yerleştirdik ama babam görmemişti çok beğendi...
herşeden önemlisi huzur yavrum huzurunuz bozulmasın yeter dedi opuyorumnanaktan

rica ederim kuzum... Şeniz

kızlar yaa annemle resmımı buyutmek ıstıyom yaa sızce ıkımızımı yoksa babam ben annemımı buyutsem akıl versenıze sızee daha sonra ıkı resmıde koyarım bı bakarsınız akıl verınn bana

kızzz flim gibi gün geçirmişiniz heeeee eeeee annen bısı dedımı pekıııı

canım yinede sen bilirsn ama 3 ünüz olsa daha iyi olmaz mıŞeniz

dimi allah korusun ılerde babama da bısı olsaaa hatıra kalırrrr bıde babam ablam abım ben ıstıyorum annemıde bızı ızlerken bı resmı sadece kafası yukarıya koydurmak hanıı ordan bıze bakıomus hep sızınleyım der gıbı

selamlaarr :)

burcuu gözün aydınn :) nası bi heyecan vardır şimdi sende kimbilir, nekadar kalcaklar peki, doyabilcekmisiniz birbirinize :)

bu arada oveg in resimlerini yeni gördüm, fazla takılamıyorum bu ara geçmişide hızlıca okumaya çalışıyorum gözümden kaçmış herade

Oveg herşeyin çok güzel Rabbim mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsinn :Saruboceq:

[/URL][/IMG]
bu katı meyve sıkacağının özelliklerinde doğrayıcı da yazıyor bugün sordum satıcıya doğrayıcısı yok dedi bu modelden alan varmı

açık arttırmaya konulmuş, 1500 :)

bu arada bi önceki gelinlik 200 milyondu.. demekki bunların maliyeti o civardada burcunun dediği gibi adı gelinlik oldumu uçuyolar fiyatlarda :)

papi yakası ve kolları harika
beğendiğim modeller arasında
yalnız kırık beyaz olsa bu modelde daha hoş durur
ve kumaşınında tafta olması lazım işte o zaman süper olur
senin gelinliğin mi kuzum ?

Son düzenleme:
mılyona ıyıymıs cnmmmmm gelınlık fena gozukmuoo hemde

kızlar profılıme karısık ısmındee album actımmm bakabılırsınızzz sonunda koydum

papi yakası ve kolları harika
beğendiğim modeller arasında
yalnız kırık beyaz olsa bu modelde daha hoş durur
ve kumaşınında tafta olması lazım işte o zaman süper olur
senin gelinliğin mi kuzum ?

yok be elisam nerdee :) nette dolaşırken bi açık arttırma sitesinin reklamında gördüm gelinlikler alla alla bakıyım derken bu hoşuma gitti :) kiraladıkları gelinlikleri satıyolar sanırım, 200 milyon fiyat konmuş :) tipi hoşuma gitti ama..

selam kızlarr opuyorumnanaktan

Papii 200 mü? Valla gelinlik cok hos, özellikle yaka ve kolları, gercekten öyle adı gelinlik olunca ucuyor fiyatlar, hosmus gercekten ekledigin a.s

Burcum gözün aydın bitanecim Şeniz

minik kusum ne gün yasamissin öyle :1shok:
ama bak kuzeninin anneside begenmis sevdigini daha ne istersin ki, Allah sevenleri ayirmaz gülüm, insallah sizinde mutlu haberlerinizi alcaz yakinda hissediyorum ben opuyorumnanaktan

Nihal hosgeldin kuzum özledik seni Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…