minik kusum ne gün yasamissin öyle :1shok:
ama bak kuzeninin anneside begenmis sevdigini daha ne istersin ki, Allah sevenleri ayirmaz gülüm, insallah sizinde mutlu haberlerinizi alcaz yakinda hissediyorum ben opuyorumnanaktan
Nihal hosgeldin kuzum özledik seni Şeniz
güzelmiş cnm gule gule kullannnnn degişik degişik kullanırsın cnm kucuk tuvaletın varsa oraya koy
sagol Nihalim, benim aldıgım daha degisikti, siyah beyaz desenli cok hosuma giderek almıstım ama ona göre paspas takımı bulamadım bakalım zaman var nasıl olsa daha bulunur elbet, bunuda bi sekilde biyere sıkıstırırım elbette kaydirigubbakcemile3
minik kusum ne gün yasamissin öyle :1shok:
ama bak kuzeninin anneside begenmis sevdigini daha ne istersin ki, Allah sevenleri ayirmaz gülüm, insallah sizinde mutlu haberlerinizi alcaz yakinda hissediyorum ben opuyorumnanaktan
Nihal hosgeldin kuzum özledik seni Şeniz
hoşgeldinnn kokusu naasıl parfümün ne kadara aldınnn
hepinizin olduğu olsun bencekızlar yaa annemle resmımı buyutmek ıstıyom yaa sızce ıkımızımı yoksa babam ben annemımı buyutsem akıl versenıze sızee daha sonra ıkı resmıde koyarım bı bakarsınız akıl verınn bana
anam çok ekşınlıkızlarrrr
hepinize merhabaa yaklaşık 1 haftadır gelenden gidenden giremiyom topiğe
dün başıma gelenleri anlatmaya çalışıcam size
bebekliğimden itiraben 2. annem bildiğim annemin arkadaşı fatma teyzem kendi akrabasıyla aramı yapmaya çalışıyordu
çocuk hollanda da yaşıyor 7 yıl kadar önce karşılaşmıştık onlarda o zamandan beri beni soruyormuş
benimle evlenmek istiyormuş :roflol:
ben fatma teyzeme dedim sevgilim olduğunu o çocukla evlilik amaçlı görüşmem arkadaş olarak olabilir iyi biri ama
başka türlü olmaz dedim
çok ısrar etti bi kere gör filan die annemde kırma teyzeni bi görüş sonra yine istemiyom dersin dedi
peki öle olsun dedim mecburen derken çocuk hallanda dan gelmiş izine
aradılar bi gün size gelmek istiyoruz oturmaya die annemde tmm demiş
ama günü belli değildi arıcaz dedi yine
neyse dün içinde arkadaşlarımla sözleştim sevgilimde gelcekti milli eğitime öğretmenlik başvurusu yapcaktım
sevgilim yolda avcılara varmak üzere bende pijamalarla oturuyom
zil bi çaldı yukarı biri çıkıyo dürbünden baktım ki fatma teyzem arkasında birileri çıkıyo :1shok:
hemen odama koştum kapıyı kilitledim ne yapacağımı şaşırdım
hemen üstümü giyindim aşkımı aradım söledim böle böle
o da kudurdu orda tabi sırnaşık şey
sonra bi erkek sesi geldi eneeeeee dedim içimden çocukta gelmişşş gündüz oturmasına
neyse gittim hoşgeldiniz dedim çocukta beni hatırladın mı filan dio
fatma teyzem yanımda dedim milli eğ. me gidicem son gün bugün yüzü düştü hemen
1 saate gelirim dedim
X de gelsin seninle demez mi :1shok:
yok dedim arkadaşlarımda olcak olmaz hemen gelirim ben
bi telaş çıktım evden sevgilimi aradım geliyom die
çarşıda buluştuk avcılarda da çok akraba var resmiyet girmeden kimse bizi görsün istemiyorum
simitçiye girdik açıkta olmayalım die alt kata indik
benimki sinirden deliriyo tabi düşünsenize evde görücüler bekliyo hemde çocukta evde
derken bi telefon kuzenim
sinem annemler üst katta sizi görmüşler ama sen görmemişsin teyzem annanem ordalar delikafadulden
weysel artık delirdi ne biçim gün bu ya diyo başımıza gelmeyen kalmadı
ama çıkmakta zorundayız eve dönmem gerekiyor neyse dedimki hani arkalardalarsa görmemiş gibi yaparım
bi çıktık tam kapının yanındalar görmemiş gibi yapmak imkansızz
gittik yanlarına selamlaştık çıktık hemen ordan metrobüse doğru yürüyoz bizi aldı bi korku şimdi biyerlerden biri daha çıkacak die
aşkımda dioki yıkarım o evi annem seni verirse.. kardeşimi kapıya dikicem kimse girmesin artık filan
o zaman elini çabuk tut sende dedim bak görücüler geliyo artık
hemen yüzü düştü Ağustosta askere gidecekti aralığa çektik artık şakkıdı
bu arada başvurumuda yapamadım arkadaşlarımıda göremedim tabi
eve geldim çaydı servisti filan bunlar gitti p.tesi dönecekmiş hollandaya çocuk
iyi dedim neyse uzamıcak bu olay
saat 5 arkadaşımdan bi telefon başvurunun son günüydü bugün dilekçeni verdin mi diee :1shok:
bi telaş aldı beni araştırdım neyse son değilmiş....
sonrada kuzenim aradı annesi çok beğenmiş aşkımı çok tatlı çocuk demiş
çok uzun yadım sıkılmadınız umarım çok telaşlı bi gündü cidden unutamayız hiç herhalde
saol canım evet az yüksekuahauahauah çok güzel, ama benimkilerin topukları vuruyo çok yürüyünce :))))))))
güle güle giy pıtırımm..
dümdüz değil dimi çok hafif yükseklik var?
kız pıtırcık beleşe almışın,
güle güle eskit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?