Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hosbulldukk cnmmm bende ozlemısımmmŞeniz

Hediye geldi bana eklim dedim, banyo setim vardi benim bakalim napicam bunu bulurum kesin bisey zemuszemus

güzelmiş cnm gule gule kullannnnn degişik degişik kullanırsın cnm kucuk tuvaletın varsa oraya koy

güzelmiş cnm gule gule kullannnnn degişik degişik kullanırsın cnm kucuk tuvaletın varsa oraya koy

sagol Nihalim, benim aldıgım daha degisikti, siyah beyaz desenli cok hosuma giderek almıstım ama ona göre paspas takımı bulamadım bakalım zaman var nasıl olsa daha bulunur elbet, bunuda bi sekilde biyere sıkıstırırım elbette kaydirigubbakcemile3

elbet bulursunn cnmmm bişeyyy ne edion nasıl gidiyorrr baya uzak kaldım ama geldım sonunda

slm kızlarr
ayy bugun nişten cıktım dısarı cok sıcaktı
ve ınanılmaz susadım hıc böle olmamıştım uydum uyandım
gectı ama az daha varr
neyse cok az kald
ı

sağol canım Şeniz

bu olay bizimkinin gözünü açtı biraz askerliği öne aldı bakalım fikri değişmezse aralıkta gidecek inşallah
iş durumuda sorun olmazsa seneye söz nişan bişeyler yaparız artık

kızlar sımdık cıkıyorum ablama ıftara gıdıyorumm
aksam gelınce resım eklıycem cok öptumm
hevın askım gelmış ama goremedım

hepinizin olduğu olsun bence

anam çok ekşınlı

kızlr bende bişiler anlatim
çok mutluyum
bizim eşşekle bu akşam üstü msnde baya konuştuk gelicekti sözde ama gelemedi nese sora dedim ben gelicektim ama vazgeçtim keşke gelseydim nese sora eve geldim baya msjlaştık bişi oluca yok şimdilik ama akışına bıraktık soracıma haftaya belki o gelicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…