Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar günaydın bu günlerde pek sizlerle olamayacağım malaesef...
çünkümm ailemle zaman geçiriyorum şu an onlar yatıyor diye upradığım
hafta sonu çokk güzel zaman geçirdik aşkısımda evdeydi pazar günü...

kızlar günaydınnnn
bugün kociş et sote istedi yapıcam ama nasıl yapıcam?
fazla sulu olmasın istiyor.tarif verecek olan var mıııı?
konserve mantar var onu da katmak istiyorum..

kızlar günaydınnnn
bugün kociş et sote istedi yapıcam ama nasıl yapıcam?
fazla sulu olmasın istiyor.tarif verecek olan var mıııı?
konserve mantar var onu da katmak istiyorum..

cnm ben yaptım gecen hafta ama mantarım konserve degıldı
once soganla mantarları attım mantar sulanır demiştı annem kuculdu zaten mantarlar daha sonra etı domatesı bahratları attım suyu cekerse az su eklersın ılk ekleme sulanıyor mantar
ben böle yaptım ama daha ıyı bilen vardır mutlaka

ay günaydın kızlar
papi kek pek güzel görünüyor tarif istiyorum hemen

hemşo güle güle kullan cicilerini

yaa esma yaaa neler yazmışsın öyle off canım nasıl çekti şimdi
bizim evde oruç denmiyo normal zaman denmiyo hep aynı şeyler yaaa sofra hiç bi zaman zengin olmuyo
sebep 2 çeşit yemek olursa 2 side adam gibi yenmiyormuş
ben Ramazan var mı yok mu bilmiyorum hiiç

cnm bizimde annemn evımde sofra zengındı bu saydıgım gıttıım ıftarda
benm suankı evımdede öyle cunku vaktım yok

Kızlar günaydın; internetimde sorun vardı 2 gündür, ama geldim sonunda, şükür kavuşturanazemuszemus

Tekrar günaydınlar, iyi haftalar...

Canikolar; hafta sonu bohçaları ayarlamakla geçti vaktimiz alışveriş yaptık eksikleri aldık, sonrada hazırladık, sabah acele acele çektim fotoları size göstermek için

Vallahi çoğu şeyi evden ayarlamamıza rağmen minicik minicik şeyler bir sürü meblağ tuttu, Allahım yardım etsin valla :sinifsinif:

Heee birde cumartesi güzel birşey daha oldu Allahım bana yardım etti, şöyleki. Ben davetiyeyi netten bastıracaktım ya bütçem kısıtlı olduğu ve burası da çok pahalı olduğu için, neyse cumartesi alışverişimizde tanıdığım bir matbaacı abiyle karşılaştım işyerinden tanışıyoruz, işte düğünü felam sordu davetiyeden açıldı bende anlattım böyle böyle diye, dediki eğer bütçem o kadar diyorsan ben kendime yaptırıyormus gibi yaptırcam netten yaptırdığının altına vericem hatta 40-50 liralıklara bak dedi beğendiğin olsun içine sinsin, nişanlımla beğendik tesadüf elamanda beğendiğimiz davetiyecinin yanındaymış hemen 800 davetiyeyi aldı arabasına bizde yazı tipini yazılacak yazıyı seçtik bugün akşam da 800 tanesi basılmış olacakzemuszemus

En azından bilindik yerde kısa sürede yapıldı hemde ikimzinde beğendiği oldu netten bulursam hemen göstercem:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…