Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol möcükcüm, çoğunu da evden çeyizden koydum canım, dedim boşa para vermeye gerek yok.
Damat bohçası da nişanda yapmıştık onu geri alıcam hehehe, bi kaç bişi eklerim yeniymiş gibi yallah, bir daha hazırlayamam zaten

Kızlar davetiyemi buldum ;

O evetin Tsi nin kuyruğu içeri kadar gidiyor , 3 yapraklı bi davetiye gerçeği gelince çekicem, Allahım inşallah başka şeyler de de böyle yardım eder bize özellikle iş konusunda, herkese tabiki ama şu anda en başta dönis ve bana mafoldumben

kızlar haftasonu bu elektrik süpürgesine baktım küçük bişey kullanışlı gibi görünüyo fiyatıda uygundu alayımmı karar veremedim siemensin süpürgeleri nasıldır kullanan ya da alan varmı?

KIZ PITIR benim hollandalı kim ya :1shok:
o miniğinkiydi galiba
karıştırdın kaydirigubbakcemile3

uyanık senı
nışanda ettın gerı mı aldın o bohcayı sonra ekleyıp tekrar mı yolluycan :bbo:bızde bıkez verılırde

kızlar haftasonu bu elektrik süpürgesine baktım küçük bişey kullanışlı gibi görünüyo fiyatıda uygundu alayımmı karar veremedim siemensin süpürgeleri nasıldır kullanan ya da alan varmı?

hıç bıldım yok

uyanık senı
nışanda ettın gerı mı aldın o bohcayı sonra ekleyıp tekrar mı yolluycan :bbo:bızde bıkez verılırde

Yani şöyle; biz şimdi nişanda yaptık nişanlıma kutu içinde felam, annesi de neden yaptınız ne gerek vardı zahmet etmişsiniz felam demişti, dediki sandık zaten senin vereyim sana geri bende yok demiştim, ama şimdi eve serilirse bunlar, nişanlımın hiç yok gibi gözükecek annesi getirecek işte zaten hiçbirini kullandırmamış kaydirigubbakcemile5

annem kuzenime aldı bunu canım ama nasıldır hiç fikrim yok :bbo:
sonuçta iyi kötü işini görecektir
eğer keseme uygun diyorsan al
sonra beğendiğin gibi olmazsa değiştirirsin

kızlar gırgırım nasıl :)

çok şirin :)

kızlar günaydın ... nikah işlemlerini hallettik 1günde bitti..30ekime gün aldık düğünden bir hafta öncesii..

hayırlı olsun nikah gününüz alkisalkisalkis

cumartesi-pazarım ev temizliği ve iftar misafirleriyle geçti.
mandilin, nasıl geçti kayınvalideli hafta sonun.
canım sende mi misafir ağırladın yerimseniben
cuma günü çok iyiydi diyemeyeceğim ama cumartesi nispeten kurtardım durumu. Pilavı eşim çok güzel yapiyor daha doğrusu ben daha yapmadım hiç neyse o yaptı ama bu kez o kadarda güzel olmamıştı yaaa bende buarada rosto yapmıştım ama yemeklerin sırasına göre (kayınvalidehanımcım biraz ağır yiyor) biz patlıcanı yerken et soğudu biraz yinede kadıncağız hiiiç sesini çıkartmadı zorla yedi kaydirigubbakcemile3 ellerine sağlık kızım dedi sürekli sizide rahatsız ediyorum zahmet ediyosunuz dedi. E o böyle deyince üstüne yemeklerde kötü olunca kendimi suçlu hissettim bi şeyi bbeceremedim diye üzüldüm biraz .
ama cumartesi günü sabahtan gamzenin poaçalarından yaptım akşama menü süperdi çok güzeeeldi çok şükür :lepi: pazar sabahta yolladık bu kezde gittiğine üzüldüm. Yine yalnız kaldık buarlarda diye :)

günaydınopuyorumnanaktan

kıs tarla faresi nası gelebildin sen tarlanı bırakıp kaydirigubbakcemile3
ya nerde bu millet mandilin buket alo kızlar

çooook çalışmama lazım çoook :sinifsinif:

:dance: oooh keyfin yerinde burcum

Canikolar; hafta sonu bohçaları ayarlamakla geçti vaktimiz alışveriş yaptık eksikleri aldık, sonrada hazırladık, sabah acele acele çektim fotoları size göstermek için:

hayrlı olsun dvetiyeniz Allah yardım ediyor gerçekten kaydirigubbakcemile5
pohçalarda güzel olmuş .

Bana mutlumusun diye sorsalar tereddütsüz eveeeet derim.. Tabikide her istediğimizi yapamıyoruz alamıyoruz giyemiyoruz ne bileyim bir sürü nedenlerden ötürü
Ama mutluluk için bizim elimizde olmayan maddesel etkeler hala tamamlanmamışsa bu mutluluğu etkilememeli.
Sıkıntılar yok değil düşünmemiz gerkenler sorumluluklar artıyor birden ama alışmak için zaman tanımak gerek herşeye.. Para zamanla kazanılır, malk mülk zamanla edinilir, yemek zamanla öğrenilir, koşturmca zamanla alışılır ama mutluluk ilk andan beri yanımızda olmalı bunu unutma canım. Şeniz
Zorluklar, aksilikler seni yıldırmasın çünkü hep olacak bunlar. Mutsuzluk kelimesini sil aklından ...

bohçalarda pek güzelmiş
benim hiç içimden gelmiyo artık :1no2:

noldu canım :sinifsinif:
gunaydın kızlar bugun abımler ve ablamlar iftara gelcek cok ısım var cokk
esma ekledım sonunda resımlerıı

kolay gelsin nihal şimdiden.

Herkesicikleree günaydınlarrr
Hayırlıı haftalarrr opuyorumnanaktan

İnşallahh çok güzel ve çabuk geçen bir haftaa olurrr zemuszemus

madilin ... morel depoladim.. aslinda biraz da iyi düsünmek gerek ki iyi olsun.. cok cok haklisin.. söyle bir sirkelenmek gerek.. birazda olmulu olmam gerek biraz daha neselenmeliyim uyusuklugumu üstümden atmaliyim.. olay birazda bende bitiyor Mutluyum daha da mutlu olacagim allahin izniyle..
Mutsuz olmam icin bir sebep yok cok sükür

günaydın herkese.. bugün pek kötüyüm ..zaten oruçluda değilim halam geldi o kadarda sahura kalktım herbiyerim ağrıyo..

kızlar günaydın ... nikah işlemlerini hallettik 1günde bitti..30ekime gün aldık düğünden bir hafta öncesii..

,hayırlıolsun reyhancım Allahtamamına erdirsin

var ben esma opuyorumnanaktan

Kızlar davetiyemi buldum ;

hayırlı olsun canım çok sevindim szin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…