bende gönen kız
canım çok yakın çıktık yazemuszemuszemuszemus
pufi canım çok sevindim davetiye işine valla çok denk gelmiş
bohçalar çok güzel ya bayıldımopuyorumnanaktan
uyanık senıSağol möcükcüm, çoğunu da evden çeyizden koydum canım, dedim boşa para vermeye gerek yok.
Damat bohçası da nişanda yapmıştık onu geri alıcam hehehe, bi kaç bişi eklerim yeniymiş gibi yallah, bir daha hazırlayamam zaten
kızlar haftasonu bu elektrik süpürgesine baktım küçük bişey kullanışlı gibi görünüyo fiyatıda uygundu alayımmı karar veremedim siemensin süpürgeleri nasıldır kullanan ya da alan varmı?
uyanık senı
nışanda ettın gerı mı aldın o bohcayı sonra ekleyıp tekrar mı yolluycan :bbo:bızde bıkez verılırde
kızlar haftasonu bu elektrik süpürgesine baktım küçük bişey kullanışlı gibi görünüyo fiyatıda uygundu alayımmı karar veremedim siemensin süpürgeleri nasıldır kullanan ya da alan varmı?
kızlar gırgırım nasıl :)
kızlar günaydın ... nikah işlemlerini hallettik 1günde bitti..30ekime gün aldık düğünden bir hafta öncesii..
canım sende mi misafir ağırladın yerimsenibencumartesi-pazarım ev temizliği ve iftar misafirleriyle geçti.
mandilin, nasıl geçti kayınvalideli hafta sonun.
günaydınopuyorumnanaktan
ya nerde bu millet mandilin buket alo kızlar
Kızlar günaydın bu günlerde pek sizlerle olamayacağım malaesef...
çünkümm ailemle zaman geçiriyorum şu an onlar yatıyor diye upradığım
hafta sonu çokk güzel zaman geçirdik aşkısımda evdeydi pazar günü...
Canikolar; hafta sonu bohçaları ayarlamakla geçti vaktimiz alışveriş yaptık eksikleri aldık, sonrada hazırladık, sabah acele acele çektim fotoları size göstermek için:
günaydin kizlar.. sizleri takip ediyorum ama fazla yazamiyorum.. iyi sohbetler.. bu ara hemen söylemek istiyorum.. cumartesi günü nihayet bir koltuk takimi begenip siparis verdik zemuszemus ama 6 - 8 hafta arasi sürüyormus üretilmesi..
Yeni evlenenlere bir sorum var... evlendiniz diye mutluluktan ucuyormusunuz.. (ben normalim nisanliyken nasilsam simdide öyleyim.. bende mi var bir problem? Mutluluktan ucmuyorum ucamiyorum :çok üzgünüm:)
bohçalarda pek güzelmiş
benim hiç içimden gelmiyo artık :1no2:
gunaydın kızlar bugun abımler ve ablamlar iftara gelcek cok ısım var cokk
esma ekledım sonunda resımlerıı
KIZ PITIR benim hollandalı kim ya :1shok:
o miniğinkiydi galiba
karıştırdın kaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın ... nikah işlemlerini hallettik 1günde bitti..30ekime gün aldık düğünden bir hafta öncesii..
var ben esma opuyorumnanaktandensem ne hoş böcük görmesin
ay muabbette eklemiş
kapalı gelınler de cogaldı arkadan gelenelre fikir olur
esrak (daha göremedık ama=
ben
basıyazmalı
muabbet sevdam
mm baska varmıyıd gelecekler var
selenay
Kızlar davetiyemi buldum ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?